Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bakalım dua zinciri
6 Ocak-09.30 da poncikvegece
6 Ocak- 4 den sonra Cici
7 Ocak- ByNkoaLa
8 hafta sonra B BUSR4
Cinsiyetleri görmek nasip olsun amin

Günaydın melankolimmmm hoşgeldin kuzucuk nasılsın?
İyiyim canım temizligimi bitirdim ve 15 daka leslie yaptım şimdi dinleniyorum. Çocuklar hazır uyuyorken. Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor

İyiyim canım temizligimi bitirdim ve 15 daka leslie yaptım şimdi dinleniyorum. Çocuklar hazır uyuyorken. Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor
Okudum şimdi profilini Ne verimli başlamış günün şekerim
Bende iyiyim pazartesileri 11 gibi gidiyorum okula ama uykum bölündü bu sabah. Bende topiğe geldim.
Ben iyiyim cici bebemde iyi maşallah subhanallah
1 haftadır kanama yaşamıyoruz.
Bugün randevumuz var bakalım cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var

günaydın hanımlar güzel haftalar diliyorum herkese..

2 li test bi tüp kan veriyosunuz 2 gün sonra çıktı benim kısa bir işlem yani.

umarım bu hafta hepiniz için güzel haberli bi hafta olur
Ooo
Senin sonuç nasıl çıktı kuzum

problem yok dedi doktor ense kalınlığı da normal çıkmıştı zaten şimdilik sıkıntımız yok canım inşallah sizde güzel sonuçlar alıcaksınız.
İnşallahhhh diloyum. Ben bugün tam 11+0 ım
Muhtemelen 2 li test konusu açılır

İnşallahhhh diloyum. Ben bugün tam 11+0 ım
Muhtemelen 2 li test konusu açılır
11+5 te yaptırdım canım bende hemde cinsiyet öğrendik o tarihte erkekse pipisi belli oluyo hemen :) dr den önce ben gördüm pipiyi ama kızımda 11+3 te doktor tahmin yapmıştı oda yanlış çıktı 16. haftada kesinleşmişti. erkekse eğer öğrenme ihtimaliniz olabilir canım. ama bence senin erkek :)

Hoşbulduk cnm bakalım banlanacak yerlerden uzak durucam

Selam arkadaşlar öncelikle 2019 geri bıraktık yeri geldik güldük yeri geldi ağladık yeri geldi birbirimize destek olduk 2019 geri de kaldı.
Artık 2020 girmiş bulunmaktayız yeni yılın bizlere mutluluk huzur sağlık getirsin hamile kalmak isteyenlere bebek getirsin.
Sizlere şimdi ufak bir konuşma yapacağım
Burda çok güzel anılar biriktirdim benim bir tek annem babam vardı babamı kaybettim biliyorsunuz bir de eşim var kendi ailem var ama yok görüşmek bile istemediğimi biliyorsunuz benim acılarım da yanımda olmadılar mutlulugum da asla olmasınlar arkadaşım bile yok çünkü ben olmasina izin vermedim taa ki bura da sizinle tanışana kadar sizinle güzel şeyler yaşadık herzamn destek oldunuz anılarıma acılarıma şahit oldunuz daha henüz tek istediğim dileğime şahit olamadık elbet bir gün dileğime de şahit oluruz hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.❤
Hamile olan tüm dostlarıma arkadaşlarıma sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirmelerini diliyorum❤
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarıma bu yıl hamile kalmalarını diliyorum
Okul da okuyan öğrencilerimize başarı bil yıl olsun istedikleri puanı alıp en güzel meslekler onların olsun
Evlenmek isteyenler için de hayırlı kocalar eşler nasip etsin bol libişli günleri yılları olsun
Gelelim bana ben sizlere buraya kısa bir ara veriyorum
Bu kararı neden verdim artık bende anne olmak istiyorum evlat kokusu nedir yaşamak istiyorum benim yasayamadigım çocukluğu çocuğuma yaşatmak istiyorum çok iyi bir anne olmak istiyorum başım dönsün istiyorum mutlu bir ev de 3 kişilik çekirdek aile olmak istiyorum bebeğimin kokusunu içime çekmek bu duyguyu yaşamak istiyorum şiittt gözler dolmasın üzülmeyin diye yazmadım bunları bilin diye yazıyorum
Bundan dolayı da hamile kalmak için elimden geleni yapmak istiyorum çaba göstermenin artık zamanı geldi doğal yoldan.
ilaçsız tedavi çünkü o ilaçlar insanı yoruyor yaşayan bilir nasıl bişey olduğunu zor bir süreç hele ki onca emekten sonra negatifi almak daha acı benim için bu böyle ilk zamanlar heycanli ama önemli olan pozitifi almak bir kaç ay deneme yapacağım elimden geleni yapacağım baktım yine olmuyor doktora gidicem tekrar.
Hamile ne zaman kalırsam ozman geleceğim sizlere bu güzel haberi vermek için sizden istediğim dualarınız da hep olmam benim için de olsa adım geçsin dua edin yer gök dua ile derler❤
Benim dualarım da hep varsınız birine dua ederken bile hep adınızı yazarım ki çünkü o benim aklimdadır unutmam! hep de olacaksınız.❤
Sizleri seviyorum hakkınızı helal edin benim hakkım varsa helal olsun etiketleme yapmıyorum zaten Burda hepimiz birbirimizi biliyoruz o kadar muhabbetimiz sohbetimiz oldu.❤ kendinize çok iyi bakın Diloşun'uz❤

Artacak Allahın izni ile hiççç merakk etmeee annesiiiii :)

Yesinnnn onuuuu teyzesiiiiiii

Çok sevindim gerçektennn. Şükürler olsun
çok teşekkür ederim canım kuzum
inşallah sende cinsiyetini öğrende gel bugün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…