- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.201
Hadi bakalım dua zinciriEvet doktor demişti sonucu Perşembe telefonla haber veririz diyee sadece kan vereceğimm bir de ultrasonnn
Ya inşallahh brommm vallahi bekliyoruz cinsiyetii resmen şartladık kendimizii
Hadi dua zinciri oluşturuyoruzz aşk böceğimm
AminnnnnnnnnnHadi bakalım dua zinciri
6 Ocak-09.30 daponcikvegece
6 Ocak- 4 den sonra Cici
7 Ocak-ByNkoaLa
8 hafta sonra B BUSR4
Cinsiyetleri görmek nasip olsun amin
Hadi bakalım bol şans, al sana şans kurabiyesiAminnnnnnnnnn
Brommm ben gidiyorummmm
Şans dile aşkk böceğimmmm
İyiyim canım temizligimi bitirdim ve 15 daka leslie yaptım şimdi dinleniyorum. Çocuklar hazır uyuyorken. Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyorGünaydın melankolimmmmhoşgeldin kuzucuk nasılsın?
Okudum şimdi profiliniİyiyim canım temizligimi bitirdim ve 15 daka leslie yaptım şimdi dinleniyorum. Çocuklar hazır uyuyorken. Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor
Of sormaKacar tabiii okadar banyo yapmaya
Ooogünaydın hanımlar güzel haftalar diliyorum herkese..
2 li test bi tüp kan veriyosunuz 2 gün sonra çıktı benim kısa bir işlem yani.
umarım bu hafta hepiniz için güzel haberli bi hafta olur
Günaydın hoşgeldin pamuğum,Günaydın kızçeler
D Dilos06 dilosum hoşgeldin özledik
B Brunello Cicinelliponcikvegece kızlar inşallah cinsiyetleri öğrendik diye seviniriz bugun de❤ güzel haberlerle gelin
problem yok dedi doktor ense kalınlığı da normal çıkmıştı zaten şimdilik sıkıntımız yok canım inşallah sizde güzel sonuçlar alıcaksınız.Ooo
Senin sonuç nasıl çıktı kuzum
İnşallahhhh diloyum. Ben bugün tam 11+0 ımproblem yok dedi doktor ense kalınlığı da normal çıkmıştı zaten şimdilik sıkıntımız yok canım inşallah sizde güzel sonuçlar alıcaksınız.
Hoşbulduk güzelimGünaydın kızçeler
D Dilos06 dilosum hoşgeldin özledik
B Brunello Cicinelliponcikvegece kızlar inşallah cinsiyetleri öğrendik diye seviniriz bugun de❤ güzel haberlerle gelin
11+5 te yaptırdım canım bende hemde cinsiyet öğrendik o tarihte erkekse pipisi belli oluyo hemen :) dr den önce ben gördüm pipiyi ama kızımda 11+3 te doktor tahmin yapmıştı oda yanlış çıktı 16. haftada kesinleşmişti. erkekse eğer öğrenme ihtimaliniz olabilir canım. ama bence senin erkek :)İnşallahhhh diloyum. Ben bugün tam 11+0 ım
Muhtemelen 2 li test konusu açılır
Hoşbulduk cnm bakalım banlanacak yerlerden uzak durucamGünaydın canlarım. Bugün benim ilk 2 ders branş dersi, 11 e doğru gidiyorum okula pazartesileri. Uykum kaçınca bir günaydın demeye geldim
Randevum akşam üstü
poncikvegece hoşgeldin kuzum merak ettik inan seni. Dedim yine mi çaldırdı bu telefonunu randevu kaçta?
B BUSR4 günaydın taze annecikKızzz balım peş peşe doğuracağız ya. Mayıs itibariyle topikte peşi sıra doğumlar başlıyor bebek ıngaaaları dolacak hep buralar
D Dilos06 hoşgeldin diloşummm gözümüz yollarda kaldı bidaha banlanacak yorumlardan uzak dur
@samdan erkencisin pıtırcığım benim gibigünaydın ♥
Sabah sabah etiket yapasım gelmedi ve diğer tüm kertenkelelerime günaydın
İnsallah cnmAnamm Diloşum gelmişşş
Çok teşekür ederim canım kuzum ❤
Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah ❤
çok teşekkür ederim canım kuzumArtacak Allahın izni ile hiççç merakk etmeee annesiiiii :)
Yesinnnn onuuuu teyzesiiiiiii
Çok sevindim gerçektennn. Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?