Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B BUSR4

Gebe misinnnnnn

Gebe olduğunu anladımmm ama verdiğin haberi göremedimmm yaaaa
patiilimm evetttttt
dün sabah test yaptım normalde regl günüm bugündü
nasılsa tek çizgi görmeye alışık olduğum için bıraktım gittim kahvaltı hazırlıyordum
sonra aklıma geldi bi gidip bakıyım dedim amanınnn silik pembe çizgi var elim ayağım boşaldı birden
sonra hemen kan vermeye gittim acile 56.3 çıktı daha çok yeniiii

Yaaaaa

Canımm büşşşşümmm çok sevindimmm
Rabbim devamını getirsin değerlerin kat kat artsın inşallahhhhh :) henüz daha 3 haftalıkkk neredeysee anammmm yerimmm onuuu yaaa :)))
Bak çok beklemedin gene, şükürler olsun.

Eşin nasıl karşıladı.. Çok mutlu olmuştur

Nasıl hissediyorsun :)))

Günaydın canlarım. Bugün benim ilk 2 ders branş dersi, 11 e doğru gidiyorum okula pazartesileri. Uykum kaçınca bir günaydın demeye geldim
Randevum akşam üstü
poncikvegece hoşgeldin kuzum merak ettik inan seni. Dedim yine mi çaldırdı bu telefonunu randevu kaçta?
B BUSR4 günaydın taze annecik Kızzz balım peş peşe doğuracağız ya. Mayıs itibariyle topikte peşi sıra doğumlar başlıyor bebek ıngaaaları dolacak hep buralar
D Dilos06 hoşgeldin diloşummm gözümüz yollarda kaldı bidaha banlanacak yorumlardan uzak dur
kk birinci noteri erkencisin pıtırcığım benim gibi günaydın ♥
Sabah sabah etiket yapasım gelmedi ve diğer tüm kertenkelelerime günaydın

evet patilim çok yeni dahaaa
inşallah inşallah kuzum katlanarak artsın..
çok şükür aratmayan Rabbime 6. ayda kavuştum
eşim havalara uçtu ya yerinde duramadı tüm gün

kuzucum hadi bakalım cinsiyeti öğrende gel inşallah
bende şimdi gidip kan vereceğim inşallah iş yerime yakın bi sağlık ocağı buldum gelirsen alırız dediler sağolsunlar aile hekimim burda değil normalde ama durumumu anlattım benim 2 güne bir vermem gerekiyor dedim, bugünde dayanamayacağım vereceğim sanırım ya çok korkuyorum arttı mı artmadı mı diye

Günaydınnn Brommmm
Yok aşkmm çaldırmadım her şey kontrol altında

Dün misafirliğe gittik kahvaltıya akşam üzeri geldik, sonra kayınvalidemler çaya geldi.. Giremedim bir türlü

Bende sabahın 6 sından beri ayaktayım, gözümü kırpmadım bir heyecan bir heyecan15 dk sonra çıkacağımmm..

Hayır kuzum bugün verme.
Amaç 2 günde 2 kat artması. Yarın tekrar vermek zorunda kalırsın kan değerlerine yazık..
Bugün çıkacak sonucun artıp artmaması önemli değil. 2 günde bir 2 kat artış olup olmaması önemli.
Verme kan balım sabret bugün de geçsin yarın verirsin.

evet patilim çok yeni dahaaa
inşallah inşallah kuzum katlanarak artsın..
çok şükür aratmayan Rabbime 6. ayda kavuştum
eşim havalara uçtu ya yerinde duramadı tüm gün
Artacak Allahın izni ile hiççç merakk etmeee annesiiiii :)

Yesinnnn onuuuu teyzesiiiiiii

Çok sevindim gerçektennn. Şükürler olsun

Aman birşey olmasın da Patilim misafir falan olsun en büyük sıkıntı
Yaaaa Allahım vallahi çok heyecanlı.
Hadi senin randevu yakın. Ben gidip 4 ders işeyeceğim de, akşam üstü olacak da, randevu sırasında 2 saat bekleyeceğim de, sonucu öğreneceğim de meçhul zaten..
Ölme eşeğim ölme
Sen kaç gibi öğrenmiş olursun öğretmenler odasında bakmaya çalışayım topiğe?

Kuzumm ben 09:30 da gireceğim nasipse doktorun yanına. Şimdi çıkıyorum.. Ne kadar sürer ama bu 2 li test onu bilmiyorummm hiçççç Herhalde 10:30a kadar bitmiş olur ama değil mi.. Ne kadar sürebilir ki yani

Kuzumm ben 09:30 da gireceğim nasipse doktorun yanına. Şimdi çıkıyorum.. Ne kadar sürer ama bu 2 li test onu bilmiyorummm hiçççç Herhalde 10:30a kadar bitmiş olur ama değil mi.. Ne kadar sürebilir ki yani
2 li test için bildiğim kadarıyla sadece 1 2 tüp kan vereceksin. O 5 dk da biter ama sonucu almak 1 haftayı buluyor demişlerdi bana
İnşaallah cinsiyeti söyler doktorun bugün

2 li test için bildiğim kadarıyla sadece 1 2 tüp kan vereceksin. O 5 dk da biter ama sonucu almak 1 haftayı buluyor demişlerdi bana
İnşaallah cinsiyeti söyler doktorun bugün
Evet doktor demişti sonucu Perşembe telefonla haber veririz diyee sadece kan vereceğimm bir de ultrasonnn

Ya inşallahh brommm vallahi bekliyoruz cinsiyetii resmen şartladık kendimizii

Hadi dua zinciri oluşturuyoruzz aşk böceğimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…