- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.281
Hahahaha pipiii göründü YaniiiEvet söylüyorum
pipili
Kesin mi dedim%1 milyon dedi
Kesin pipisi var yani dedimkızım al işte pipi dedi
Vallahi göründüHahahaha pipiii göründü Yaniii
Ayy hadi hayırlı olsuun patiiliim yaaa❤
Oğlan hemen açıveriyor demekkk
Yaa seni hep erkek cicininkini de kız olarak düşündüm hamileyim dediğiniz andan itibarenEvet söylüyorum
pipili
Nasıl hissediyorsun rahatladın dimiiiiVallahi göründü
Resmen pipisi varhahahahahahahaha
hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsinEvet söylüyorum
pipili
Rahatladım telatabisimm ama biliyordum zaten erkek olduğunu :)Nasıl hissediyorsun rahatladın dimiiii
Canımm poğaça yanaklımm bende ilk bir kaç hafta kız dedim ama sonra erkek diye düşündüm içimden hep öyle geçti valla şaşırmadım açıkcası tahmn ediyordum çünküüYaa seni hep erkek cicininkini de kız olarak düşündüm hamileyim dediğiniz andan itibarenseni tutturdum sıra cici de
Hayırlı,sağlıklı, akıllı,edepli,ahlaklı bir evlat olsun inşallah patilim,rabbim bizlere de nasip etsin bu duyguları
Sağoll mehloşummm, Allah razı olsun amin inşallaahhhhhayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin
Aynen Patilim yaa analar hissediyor demekkkRahatladım telatabisimm ama biliyordum zaten erkek olduğunu :)
Çok söylemiştim hatırlıyorsan %70 erkek hissediyordum
İsmi belli telatabisimm :)Aynen Patilim yaa analar hissediyor demekkk
İnşallah sağlıklı hayırlı şansı kaderi güzel olsun pipilininnartık isim düşünürsünüüzz
yaaa çok sevindim benim pipiliye sağdıç geliyor desene
ayyyyyy gerçekten mii paşa geliyor paşa
Yok bitanem cıkmadı . Zaten çıkmasını beklemiyorum bende yarın avukata gitcem. Cok iyiyim çoğu insan arkamda hep destekler o yüzden cok umutluyumYoulost16 zepram canım naptın ses seda çıktı mı karşı taraftan? Hani bir hafta olduya sen annenlere geceli, kayınvaliden de biraz ayrı kalın kafanızı dinleyin demişti,ben onun için arayıp sormadiklarini düşünüyorum canım bugünden sonra sesleri çıkar bence. bizi habersiz birakma ve dik dur duamdasin hep inan❤
Yaaaaa biliodum ben demiştim cicinde oğlu olacak sogandan tiksinmis
Yaaaaaaaaa ben dedim ama bence pipili diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?