Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim hayaller suya düştü. Söylemedi
Önümüzdeki hafta 2 li test için çağırdı tahminen belki söylerim dedi yine
Hayaller hayatlar..
Vallahi moral gitti.
ama erken gibi senin canım haftaya daha belli olabilir nasıl bebeğin iyimi keyfi yerinde mi rahatmı oralarda :)

senin doktorun sühendan hanımmı cici yoksa

Yok bitanem cıkmadı . Zaten çıkmasını beklemiyorum bende yarın avukata gitcem. Cok iyiyim çoğu insan arkamda hep destekler o yüzden cok umutluyum
İnşallah canım Allah ümitlerini boşa cikarmasin avukattan dönünce de yaz bize

Şuan canım çok sıkkın kızlar ya ablamla konuştuk, eniştem bina görevlisi 9 yıldır aynı apartmanda, bugün toplantı yapılmış işten çıkarmışlar 2-3 ay kdr da mühlet vermişler evi boşaltın diye.
Şu krizde şu kış gününde vicdansizlik değil mi bu ya yaza kadar bari duralım diyorlarmış hayır en geç 3 ay içinde çıkın demişler,2 küçük çocuk var bide

Çok canım sıkıldı çok, tazminat alırsınız diyorum,bı kaç kere girdi çıktı yaptı tazminatı aldı diyor ablam, elde var sıfır
Dua edin lütfen

ama erken gibi senin canım haftaya daha belli olabilir nasıl bebeğin iyimi keyfi yerinde mi rahatmı oralarda :)

senin doktorun sühendan hanımmı cici yoksa
Yok kuzum sühendan hanım dorukta, ben acıbademdeyim. Aylin hanım doktorum.
Çok iyi maşallah.
Baya bebeğe dönüşmüş ya inanamadık.
İlk defa renkli fotosu çekildi

Kızlarrrr ben geldmmmmmm
hosgeldiiinnn
Evet söylüyorum

pipili
Kesin mi dedim %1 milyon dedi
Kesin pipisi var yani dedim kızım al işte pipi dedi
tahmin ettiydiimmm :)))
Yaaaaaaaaa ben dedim ama bence pipili diye
Hayırlı olsun Patilim ya yuppi öğrenmişsin. Darısı başıma
hayirli olsunnn cici bence seninki kiz

Allah Allah. Ya ben de çok üzüldüm cidden şimdi. Neye göre çıkartıyorlar ki canım ya

uzuldum ya kis gununde cocuklara yazik yaa ne vicdansizlik dua edicem bu gece canim

Yok kuzum sühendan hanım dorukta, ben acıbademdeyim. Aylin hanım doktorum.
Çok iyi maşallah.
Baya bebeğe dönüşmüş ya inanamadık.
İlk defa renkli fotosu çekildi
anlattıkların sühendan hanımın tavrına çok benziyordu ondan sordum aylin hanımı da duydum gayet güzel anlatıyolar onuda :)

ayy kuzu ya maşallah bizde ilk kez geçen kontrolde altık bundan sonra rekli olcak hep bende kısmetse ctesi görmeye gidicem oğluşumu :)

sebepsiz yere işten mi çıkartılır bence bi avukatla görüşsün canım kusuru olmadığı sürece ne hakla işten çıkarıcaklar

Kızlar size bir şey anlatacağım, dün hüngür hüngür ağladım..
Sabah kahvaltıya misafirliğe gitmiştik sonra eve geldik. Bizim burada öyle durumu çok olmayan yani dar gelirli aile çok az semt olarak bahsediyorum. Bir elin 5 parmağını geçmez yani..
Bizim aşağı semtlerde de bir aile var 2 göz odaLI bir evde 9 kişi yaşıyorlar. 3 ü çocuk 1 i sakat kalanlar normal birey. evde çalışan sayısı 2 .. oturdukları ev kira.

Ben 2-3 ayda bir Allah kabul etsin böyle erzak alıp bırakırım. Ya da birileri vasıtası ile bıraktırıyorum.. Dün gene eşimle alışverişe çıktık aile için. aldıklarımızı götürelim dedik kapıya geldik gecekondudan derme çatma bir yer çocuklardan biri kapıyı açtı anneni çağırır mısın dedim; annesi geldi kapıya. dedim size biraz erzak aldık kabul ederseniz .. tabi falan dedi utana sıkıla.. poşetleri verdik birde yağ almıştık ( asıl olay burada başlıyor ) teneke yağ bildiğimiz ayçiçek yağı..
Çocuk yağı gördü ne dedi biliyor musunuz ?
Anneeee bize yağ almışlarrr hemde 2 tanee bugün patates kızartır mısın bize dedi.
o çocuk o kelimeyi söyleyene kadar her şey çok güzeldi. O lafı etti beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki.. insanlığımdan utandım.şimdi ki çocuklar neden tavuk yok neden et yok bu oyuncağı beğenmedim derken o evde ki çocuklar yağ bulup bir patates dahi yiyemiyor.akşam eve geldik yatağa yattım hala kendime gelemedim.
Çocuk dediğin çikolataya oyuncağa dondurmaya sevinir.
Bunlar 1 teneke yağa seviniyor.
bu soğukta terlikle geziyor. ve bundan hc gocunmuyor, neden ayakkabı giymiyorsun diyorum abla benim ayakkabm yok ki ama babam söz verdi alacak diyo

etrafımıza bakalım kızlar. nerede yardıma muhtaç bir aile varsa ya da çocuk varsa elimizden geleni yapalım.
hala aklıma geldikçe beynimi yiyecek gibi oluyorum

Ayy yavrum benim ya. Çocuklara çok üzülüyorum çok. Boğazım oldu düğüm düğüm. Hiç böyle yokluk olmasa keşke. Ayy Patilim ya valla içim nasıl buruldu.

Allah Allah. Ya ben de çok üzüldüm cidden şimdi. Neye göre çıkartıyorlar ki canım ya
Canim bina artık görevli çalıştırmayıp yerine temizlik şirketiyle çalısacakmis öyle açıklama yapmislar,görevli maaşı sigortası fln karsilayamiyorlarmis
uzuldum ya kis gununde cocuklara yazik yaa ne vicdansizlik dua edicem bu gece canim
Saol canim Allah razı olsun
sebepsiz yere işten mi çıkartılır bence bi avukatla görüşsün canım kusuru olmadığı sürece ne hakla işten çıkarıcaklar
Canım sigortasına maaşına yetisemiyolarmis,bina artık görevli çalıştırmayıp temizlik şirketiyle çalısacakmis,o yüzden çıkartıyolarmis malesef

ahh annemm ah benim kuzummm allahımıza şükürler olsun aç değil açıkta değiliz çok şükür doyuyoruz.
çok üzüldüm çokkk

Ayy yavrum benim ya. Çocuklara çok üzülüyorum çok. Boğazım oldu düğüm düğüm. Hiç böyle yokluk olmasa keşke. Ayy Patilim ya valla içim nasıl buruldu.
Maalesef biz her yemeğe burun kıvırırken orda yokluktan evine yağ bile alamayan insanlar var.
Durumlarının kötü olduğunu biliyordum, ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.

Yerin dibine girmek var ya, dün tam olarak girdim diyebilirim

Ayy, valla dağıldım ben ya. Hiç dayanamıyorm böyle şeylere. Rabbim o küçük kalplere güzel, sevinçler versin. Ne bilim keşke çok çok olsa da hiç üzülmeseler

Hayır sever güzelim benim iyi kalplim
Nediyorz buna ben böyle hayatın taaa AMK diyorum

Ay o nasıl şey, canm ya. Ne kadar düşüncesiz olmuş bu insanlar artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…