Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır sever güzelim benim iyi kalplim
Nediyorz buna ben böyle hayatın taaa AMK diyorum
Maalesef dünden beri bizde eşimle aynı kelimeyi söylüyoruz diloşum
Bir de hayatın böyle görünmeyen aslında görünen ama çokta umursanmayan bir yüzü.

daha 3-4 gün önce istanbul ünv edebiyat fakültesinde okuyan sibel ünli isimli kişi twi*** da yemekhane kartında 1 lira 40 kuruş olduğunu söyleyip İstanbul samatya sahilinde ölü bulundu.

Rabbim kimseyi yoklukla, açlıkla sınamasın

Amin kuuzm amin
Açlığın nedemek olduğunu yaşayan bilir

Valla onu bunu bilmem, söylenecek şey çok ta ban yeriz .
abi devlet ünv okuyan insanların çoğu burs alıyor zaten onu da geçtim dar gelirli ailelerin çocukları çok.

Ünv öğrencisinin yemeğini neden paralı yaparsın ? daha önce bedava verilen bu yemek neden paralı olur ? aklım almıyor.

neyse diloşum..

Şu karda kişta soğukta yapılan insanlık mi vicdansızlik.bu Allah'a bildiği gibi yapsın
Dualrimiz sizinle canım rabbim ferahliga kavuştursun ❤

cok uzuldum ya elimizden geldigince imkanlar yettigince hepimiz yardimci olmaliyiz aslinda simdi kis havalar da buz gibi cok uzuldum
ah sorma ya bizim unvde de 1.75ten 4.25e cikardilar yemegi , artik gitmiyorum bende gecen sene 1.75ti üstelik yemekler de soguk ve yagli oluyor

Gebelik takvimine dıkladımmmm boşver kuzu takmaaa❤

Yaaaa aaaa kuzuu geçmiş olsun balım peteğim niye öyle oldun yavrum
Bebik naisl çocuklar nasıl kuzum
Çocuklardan geçti birde dün hastaneye goturmustuk çocukları
Orası da tıklım tiklimdi
Sırayı almamla çıkmam bir oldu ama ona rağmen bı yerlerden bulaştı sanirm
Sıra no 503 de
Bize verilen sıra no 875
Hemen geri döndük bn zatn sonra pert

Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun rosum

Ay o nasıl şey, canm ya. Ne kadar düşüncesiz olmuş bu insanlar artık
Şu karda kişta soğukta yapılan insanlık mi vicdansızlik.bu Allah'a bildiği gibi yapsın
Dualrimiz sizinle canım rabbim ferahliga kavuştursun ❤
Öyle kızlar insanlık ölmüş gerçekten,yazı bile beklemiyolar iki küçük çocuk oldgunu bile bile üstelik ne diyim Allah büyük bakalım. mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…