Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim hayaller suya düştü. Söylemedi
Önümüzdeki hafta 2 li test için çağırdı tahminen belki söylerim dedi yine
Hayaller hayatlar..
Vallahi moral gitti.
Ohooo cici moral gidecek bisey yok bence sukret bebegin iyiyse cok erkendi zten bliyosn cnsiyet icin en yakn arkadasni biliyosn dha ogrenememis baska bisey olmasin..

Yasak kalkti mi bu arada

Tuylerim diken diken oldu canimmm gozlerim doldu yemin ederimm... Allah kabul etsinnn sen ne guzel kalpli bi insansin oyle Allah sana veriyor ve sen paylasiyorsun bu ne guzel birsey... bu sekilde senin evinde elin de bereketlenir artar...
Cok duygulandimmm cokkk

Hayır sever güzelim benim iyi kalplim
Nediyorz buna ben böyle hayatın taaa AMK diyorum
Oyle deme Rabbim kimine verir imtihan eder kimine vermez imtihan eder... her imkani gucu yeten poncikvegece gbi imkanj olmayanlarla yardimlassa bu sekil hayatlar olmaz zaten... Hayat degil adaletsiz olan insanlar insanlik bizleri bu hale getiren ...

evet oğlum beni yataktan kovdu babasiyla uyuyacakmis

öncelikle patilim seni tebrik ederim demek erkek anasi oluyosun:) poncikvegece erkek çocuklar biraz fırlama oluyo ama olsun sende yeterli enerji var zaten Allah hayrını da kabul etsin inşallah senin gibi insanlar çoğalır da ihtiyacı olan aileler sevinir. Allah kimseyi açlıkla yoklukla terbiye etmesin

K Kendinisevenbirii canım ya ablana çok üzüldüm hele o iki minik yavru. hadi evi bosalttilar ha deyince kış vakti bu adam nasil iş bulacak ya kışın çoğu yer küçülmeye gidiyo kapanıyo çarkını zor ceviriyo işsizlik maaşı alabilecek miymis peki enişte
Allah merhamet vicdan versin. kış gelene kadar anlamamislar mi masrafin çok geldiğini çok üzüldüm cidden

Maalesef can ciger gbi olsan da kmse kmseyi dusunmuyor kis ortasinda 2 sene once 1 yasnda kizimiz ve ev kredisi oderken ustelik kendim isten ayrilmisim bunlari bjle bile 6 yillik isinden esimi cikardilar ... isten cikarmalarina degil kis ortasnda cikarilmasina cok icerlemistim cok sukur kisa zamanda is bulup basladi esim ama o gunler neler yasadik neler gecirdik dusunduk Allah bilir Allah yardmcisi olsn cnm K Kendinisevenbirii
Allah hayirli guzel kapilar acsinn cnm

Samdanim hiç bilmiyorum o işsizlik maaşıni fln sorucam yarın konusucam tam,bugün msj atmış bende hemen aradım olan biteni anlattı ablam ztn ağlıyodu onun için hayırlısı bacım, üzülme,herşey olacağına varır, Allah hayırlı kapılar açar inşallah demekten başka bişey konusamadikta soramadım da işte yarın ola hayrola
Aynen canım yaşayan bilir gerçekten ablam ağlıyoduya,arkasından da yeğenim anne ağlama, niye ağlıyorsun anne diyo sesi geliyo,içim yandı inşallah rabbim tez elden hayırlı kapılar açar

Günaydın kuzular.
Çok kötü bir kabus görmüş vaziyette 5 buçuktan beri ayaktayım
Kalmış okuluma 2 saat. Şimdi uyusam bir daha uyanmak da zor. Uyumasam gün nasıl geçecek. Kafamda deli sorular.
Günü berbat başlamış bir ciciyim. İnşallah sizin günleriniz güzel başlamıştır

Ağlattınız ponçiklerim
Allah zorda kalan herkesin, her canlının yar ve yardımcısı olsun. Çok etkileniyorum böyle şeylerden. Zaten şu avustralya yangını da etkiledi. Kabuslar da görüyorum. Kafam mercimek çorbası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…