- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.341
Ohooo cici moral gidecek bisey yok bence sukret bebegin iyiyse cok erkendi zten bliyosn cnsiyet icin en yakn arkadasni biliyosn dha ogrenememis baska bisey olmasin..Kızlar benim hayaller suya düştü. Söylemedi
Önümüzdeki hafta 2 li test için çağırdı tahminen belki söylerim dedi yine
Hayaller hayatlar..
Vallahi moral gitti.
Allah güzel bi kapı açsın inşallahÖyle kızlar insanlık ölmüş gerçekten,yazı bile beklemiyolar iki küçük çocuk oldgunu bile bile üstelikne diyim Allah büyük bakalım. mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler
Tuylerim diken diken oldu canimmm gozlerim doldu yemin ederimm... Allah kabul etsinnn sen ne guzel kalpli bi insansin oyle Allah sana veriyor ve sen paylasiyorsun bu ne guzel birsey... bu sekilde senin evinde elin de bereketlenir artar...Kızlar size bir şey anlatacağım, dün hüngür hüngür ağladım..
Sabah kahvaltıya misafirliğe gitmiştik sonra eve geldik. Bizim burada öyle durumu çok olmayan yani dar gelirli aile çok az semt olarak bahsediyorum. Bir elin 5 parmağını geçmez yani..
Bizim aşağı semtlerde de bir aile var 2 göz odaLI bir evde 9 kişi yaşıyorlar. 3 ü çocuk 1 i sakatkalanlar normal birey. evde çalışan sayısı 2 .. oturdukları ev kira.
Ben 2-3 ayda bir Allah kabul etsin böyle erzak alıp bırakırım. Ya da birileri vasıtası ile bıraktırıyorum.. Dün gene eşimle alışverişe çıktık aile için. aldıklarımızı götürelim dedik kapıya geldik gecekondudan derme çatma bir yer çocuklardan biri kapıyı açtı anneni çağırır mısın dedim; annesi geldi kapıya. dedim size biraz erzak aldık kabul ederseniz .. tabi falan dedi utana sıkıla.. poşetleri verdik birde yağ almıştık ( asıl olay burada başlıyor ) teneke yağ bildiğimiz ayçiçek yağı..
Çocuk yağı gördü ne dedi biliyor musunuz ?
Anneeee bize yağ almışlarrr hemde 2 tanee bugün patates kızartır mısın bize dedi.
o çocuk o kelimeyi söyleyene kadar her şey çok güzeldi. O lafı etti beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki.. insanlığımdan utandım.şimdi ki çocuklar neden tavuk yok neden et yok bu oyuncağı beğenmedim derken o evde ki çocuklar yağ bulup bir patates dahi yiyemiyor.akşam eve geldik yatağa yattım hala kendime gelemedim.
Çocuk dediğin çikolataya oyuncağa dondurmaya sevinir.
Bunlar 1 teneke yağa seviniyor.
bu soğukta terlikle geziyor. ve bundan hc gocunmuyor, neden ayakkabı giymiyorsun diyorum abla benim ayakkabm yok ki ama babam söz verdi alacak diyo
etrafımıza bakalım kızlar. nerede yardıma muhtaç bir aile varsa ya da çocuk varsa elimizden geleni yapalım.
hala aklıma geldikçe beynimi yiyecek gibi oluyorum
Oyle deme Rabbim kimine verir imtihan eder kimine vermez imtihan eder... her imkani gucu yeten poncikvegece gbi imkanj olmayanlarla yardimlassa bu sekil hayatlar olmaz zaten... Hayat degil adaletsiz olan insanlar insanlik bizleri bu hale getiren ...Hayır sever güzelim benim iyi kalplim
Nediyorz buna ben böyle hayatın taaa AMK diyorum
Amiin canım inşallahAllah güzel bi kapı açsın inşallah
Banlandı diye biliyorumKızlar Casper üyeliğini mi iptal ettirdi
Kuzu ben ben yedim 2 gün sonra o yedi ama benim bildigim kadarıyla onun daha ikinci fln banı arastima yapıp geliyimBanlandı diye biliyorum
aa o zmn bilemiyorum Diloşum.Kuzu ben ben yedim 2 gün sonra o yedi ama benim bildigim kadarıyla onun daha ikinci fln banı arastima yapıp geliyim
Yani o zmn kapatmış mı oluyorYok canım en son cumartesi günü girmiş ismini de etiket edemedim profiline de girilmiyor
bende yatacam kkda geziniyorum :))Iyigeceler kizlarrr nerdesiniz kmseckler yok
Samdanim hiç bilmiyorum o işsizlik maaşıni fln sorucam yarın konusucam tam,bugün msj atmış bende hemen aradım olan biteni anlattı ablam ztn ağlıyoduK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii canım ya ablana çok üzüldümhele o iki minik yavru. hadi evi bosalttilar ha deyince kış vakti bu adam nasil iş bulacak ya kışın çoğu yer küçülmeye gidiyo kapanıyo çarkını zor ceviriyo işsizlik maaşı alabilecek miymis peki enişte
Allah merhamet vicdan versin. kış gelene kadar anlamamislar mi masrafin çok geldiğini çok üzüldüm cidden
Aynen canım yaşayan bilir gerçekten ablam ağlıyoduya,arkasından da yeğenim anne ağlama, niye ağlıyorsun anne diyo sesi geliyo,içim yandıMaalesef can ciger gbi olsan da kmse kmseyi dusunmuyor kis ortasinda 2 sene once 1 yasnda kizimiz ve ev kredisi oderken ustelik kendim isten ayrilmisim bunlari bjle bile 6 yillik isinden esimi cikardilar ... isten cikarmalarina degil kis ortasnda cikarilmasina cok icerlemistim cok sukur kisa zamanda is bulup basladi esim ama o gunler neler yasadik neler gecirdik dusunduk Allah bilir Allah yardmcisi olsn cnm K Kendinisevenbirii
Allah hayirli guzel kapilar acsinn cnm
Şuan canım çok sıkkın kızlar ya ablamla konuştuk, eniştem bina görevlisi 9 yıldır aynı apartmanda, bugün toplantı yapılmış işten çıkarmışlar 2-3 ay kdr da mühlet vermişler evi boşaltın diye.
Şu krizde şu kış gününde vicdansizlik değil mi bu yayaza kadar bari duralım diyorlarmış hayır en geç 3 ay içinde çıkın demişler,2 küçük çocuk var bide
Çok canım sıkıldı çok, tazminat alırsınız diyorum,bı kaç kere girdi çıktı yaptı tazminatı aldı diyor ablam, elde var sıfır
Dua edin lütfen
Ağlattınız ponçiklerimKızlar size bir şey anlatacağım, dün hüngür hüngür ağladım..
Sabah kahvaltıya misafirliğe gitmiştik sonra eve geldik. Bizim burada öyle durumu çok olmayan yani dar gelirli aile çok az semt olarak bahsediyorum. Bir elin 5 parmağını geçmez yani..
Bizim aşağı semtlerde de bir aile var 2 göz odaLI bir evde 9 kişi yaşıyorlar. 3 ü çocuk 1 i sakatkalanlar normal birey. evde çalışan sayısı 2 .. oturdukları ev kira.
Ben 2-3 ayda bir Allah kabul etsin böyle erzak alıp bırakırım. Ya da birileri vasıtası ile bıraktırıyorum.. Dün gene eşimle alışverişe çıktık aile için. aldıklarımızı götürelim dedik kapıya geldik gecekondudan derme çatma bir yer çocuklardan biri kapıyı açtı anneni çağırır mısın dedim; annesi geldi kapıya. dedim size biraz erzak aldık kabul ederseniz .. tabi falan dedi utana sıkıla.. poşetleri verdik birde yağ almıştık ( asıl olay burada başlıyor ) teneke yağ bildiğimiz ayçiçek yağı..
Çocuk yağı gördü ne dedi biliyor musunuz ?
Anneeee bize yağ almışlarrr hemde 2 tanee bugün patates kızartır mısın bize dedi.
o çocuk o kelimeyi söyleyene kadar her şey çok güzeldi. O lafı etti beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki.. insanlığımdan utandım.şimdi ki çocuklar neden tavuk yok neden et yok bu oyuncağı beğenmedim derken o evde ki çocuklar yağ bulup bir patates dahi yiyemiyor.akşam eve geldik yatağa yattım hala kendime gelemedim.
Çocuk dediğin çikolataya oyuncağa dondurmaya sevinir.
Bunlar 1 teneke yağa seviniyor.
bu soğukta terlikle geziyor. ve bundan hc gocunmuyor, neden ayakkabı giymiyorsun diyorum abla benim ayakkabm yok ki ama babam söz verdi alacak diyo
etrafımıza bakalım kızlar. nerede yardıma muhtaç bir aile varsa ya da çocuk varsa elimizden geleni yapalım.
hala aklıma geldikçe beynimi yiyecek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?