Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah yardımcıları olsun, inşaallah Rabbim daha iyi hayırlı kapılar açar
Saolun kızlar amin
Bu arada şu Avustralya yangını beni de acayip etkiledi ya

sen resmi attığında topikteydim, resmini gördüm sonra çıkmak zorunda kaldım akşam üzeri atmıştın işte, eve gidiyordum tam
Dimekkkkk gördün
Ben de senin elinde elma suyu olan fotonu gordummasallah bebek güzel büyümüştü bebeğin erkek diyede yazmistim

Dimekkkkk gördün
Ben de senin elinde elma suyu olan fotonu gordummasallah bebek güzel büyümüştü bebeğimin erkek diyede yazmistim
Haaaa sen o sırada banlıydın demiiiiii hahahahahah yaaa ulan diloşşş
sana da maşallaahh sübhanallaahhh
resmini gördükten sonra memiktolar da tombiktoymuş diyesim geldi ama çıkmak zorunda oldğum için diyemedim akşam da gelemedim eşimle güzel bir akşam geçirdik :) :) :)

Şimdi dedin bebeyim de memiktolar tombiktoymuş demeyeydin eyiydi kahvaltı sonrasında memelerimi elliyorummıncıklıyorumm,
Kocam böyle
Yaaa eşinle güzel akşam yemeği sonra naptinizzz oovvvvvv

Şimdi dedin bebeyim de memiktolar tombiktoymuş demeyeydin eyiydi kahvaltı sonrasında memelerimi elliyorummıncıklıyorumm,
Kocam böyle
Yaaa eşinle güzel akşam yemeği sonra naptinizzz oovvvvvv
Hahahahahah gördüğümü söyledim ne yapam söylemeyem mi
içimde mi patlayaydııı ne olaydıııı

kızzz bir şey yapmadık ctesi hallenmiştim eşime dün eksik kalsın
dün bebeğin cinsiyeti sebebi ile güzel bir akşam geçirdik.. yani masum bir gece idi dilommm :)

Askilopummmm dün resmimi paylaştım senden öğrenmiş olduğum engin tecrübeye dayanarak 6 DKK geçmeden sildim
Hadi yaa kaçırdım mi yani kız aynı resmi bida at süre dolmadan sil hadi ben burdayken kız bide niye 6 dj normalde 10 dakikalık süre verilmiş 9.dakkada sildim desen anlarımda niye 6 dilosum
Beni de... 480 milyon dan fazla hayvan ölmüş
23kişi hayatını kaybetmiş..

ne acı 20 aralıktan bu yana yanıyor.. Rabbim yardım etsin
Off aynen canım daha da buyuyomus hala Allah yardım etsin

Tekrardan tebrik ediyorum güzelim pipili oğlunuz geliyor fırlama geliyor desene

özel bi firmada muhasebe bölümünde çalışıyorum canım şuanki işimde 10. yılıma girdim daha öncede farklı yerlerde çalışmışlığım var 2003 ten bu yana çalışıyorum canım
Maşallah diloyumm.. Allah kolaylık versin.. bereketli kazançların olsun inşallahh.
Sen kaç yaşındaydın

Valla ona bende takıldım neden 6 dk ya da neden 10 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…