- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.381
sen resmi attığında topikteydim, resmini gördüm sonra çıkmak zorunda kaldım akşam üzeri atmıştın işte, eve gidiyordum tamSağol yavyummm
Kuzu ben o resmi sildiydimmmm kız nerden gördün
Ağlattınız ponçiklerim
Allah zorda kalan herkesin, her canlının yar ve yardımcısı olsun. Çok etkileniyorum böyle şeylerden. Zaten şu avustralya yangını da etkiledi. Kabuslar da görüyorum. Kafam mercimek çorbası.
Saolun kızlar aminallah yardımcıları olsun, inşaallah Rabbim daha iyi hayırlı kapılar açar
Dimekkkkk gördünsen resmi attığında topikteydim, resmini gördüm sonra çıkmak zorunda kaldım akşam üzeri atmıştın işte, eve gidiyordum tam
Askilopummmm dün resmimi paylaştım senden öğrenmiş olduğum engin tecrübeye dayanarak 6 DKK geçmeden sildim
Haaaa sen o sırada banlıydın demiiiiiiDimekkkkk gördün
Ben de senin elinde elma suyu olan fotonugordum masallah bebek güzel büyümüştü bebeğimin erkek diyede yazmistim
neden 6 dkAskilopummmm dün resmimi paylaştım senden öğrenmiş olduğum engin tecrübeye dayanarak 6 DKK geçmeden sildim
Sen çalışıyor musun diloydiloyumöff yaaa çok uykum var beee çokkk düşüp bayılcam şimdi ya
evet bitanem kendimi bildim bileli hemde ... akşam kız 05:30 da uyandı benide uyutmadı zaten 1de yatmıştım valla şimdi bayılcamSen çalışıyor musun diloydiloyum
Beni de... 480 milyon dan fazla hayvan ölmüşSaolun kızlar amin
Bu arada şu Avustralya yangını beni de acayip etkiledi ya
Şimdi dedin bebeyim de memiktolar tombiktoymuş demeyeydin eyiydiHaaaa sen o sırada banlıydın demiiiiiihahahahahah yaaa ulan diloşşş
sana da maşallaahh sübhanallaahhh
resmini gördükten sonra memiktolar da tombiktoymuş diyesim geldiama çıkmak zorunda oldğum için diyemedim akşam da gelemedim eşimle güzel bir akşam geçirdik :) :) :)
Ben seni çalışmıyor biliyorum diloylomm..evet bitanem kendimi bildim bileli hemde ... akşam kız 05:30 da uyandı benide uyutmadı zaten 1de yatmıştım valla şimdi bayılcam
HahahahahahŞimdi dedin bebeyim de memiktolar tombiktoymuş demeyeydin eyiydikahvaltı sonrasında memelerimi elliyorum mıncıklıyorumm,
Kocam böyle
Yaaa eşinle güzel akşam yemeği sonra naptinizzz oovvvvvv
özel bi firmada muhasebe bölümünde çalışıyorum canım şuanki işimde 10. yılıma girdim daha öncede farklı yerlerde çalışmışlığım var 2003 ten bu yana çalışıyorum canımBen seni çalışmıyor biliyorum diloylomm..
Ne iş yapıyorsunn
Hadi yaa kaçırdım mi yaniAskilopummmm dün resmimi paylaştım senden öğrenmiş olduğum engin tecrübeye dayanarak 6 DKK geçmeden sildim
Off aynen canım daha da buyuyomus halaBeni de... 480 milyon dan fazla hayvan ölmüş
23kişi hayatını kaybetmiş..
ne acı20 aralıktan bu yana yanıyor.. Rabbim yardım etsin
Tekrardan tebrik ediyorum güzelim pipili oğlunuz geliyor fırlama geliyor deseneHahahahahahgördüğümü söyledim ne yapam söylemeyem mi
içimde mi patlayaydıııne olaydıııı
kızzz bir şey yapmadıkctesi hallenmiştim eşime dün eksik kalsın
dün bebeğin cinsiyeti sebebi ile güzel bir akşam geçirdik.. yani masum bir gece idi dilommm :)
Maşallah diloyumm.. Allah kolaylık versin.. bereketli kazançların olsun inşallahh.özel bi firmada muhasebe bölümünde çalışıyorum canım şuanki işimde 10. yılıma girdim daha öncede farklı yerlerde çalışmışlığım var 2003 ten bu yana çalışıyorum canım
Valla ona bende takıldım neden 6 dkHadi yaa kaçırdım mi yanikız aynı resmi bida at süre dolmadan sil hadi ben burdayken kız bide niye 6 dj normalde 10 dakikalık süre verilmiş 9.dakkada sildim desen anlarımda niye 6 dilosum
Off aynen canım daha da buyuyomus halaAllah yardım etsin
yaşlıyım kuzum ben sizdenMaşallah diloyumm.. Allah kolaylık versin.. bereketli kazançların olsun inşallahh.
Sen kaç yaşındaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?