Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzum sühendan hanım eşimin bir yakınının doktoru. Aynı zamanda onda doğum sürecini takip eden bir arkadaşım var. Onu seven ya çok seviyor ya hiç sevmiyor. Eşimin yakını ve bahsettiğim arkadaş bayılıyor kadına. O yüzden benim ilk seçeneklerimden biriydi ama kız kardeşim gitmiş tavrına sinir olmuş bana kesinlikle gitme çok soğuk biri falan dedi. Aylin hanımı tanıyınca 2. Bir seçeneğim kalmadı zaten. Ama evet adı duyulmuş isim yapmış doktorlar.
Cenk aşkarlı var bir de çevremde 10 a yakın doğum kendisinde yapıldı. Tüm kuzenlerim, kardeşimin arkadaşları falan.. Çok ünlü. Yalnız her giden sezaryen olup çıkıyor. Ama sezaryende ustaymış 2.gün ayağa kalkarmışsın öyle diyorlar.
Ama benim sezaryen korkum ve eşimin erkek doktor alerjisi hiç seçeneklerin arasına koyamadı bile.
Bu 3 doktor şuan top 3'deler kısacası.
Senin nezman canım randevu
Bugündü kuzum. Maşallah subhanallah çok iyiymiş cici bebem. Baya bebek olmuş artık. Kollu bacaklı.
Haftaya 2 li test için gideceğim.
Ohooo cici moral gidecek bisey yok bence sukret bebegin iyiyse cok erkendi zten bliyosn cnsiyet icin en yakn arkadasni biliyosn dha ogrenememis baska bisey olmasin..

Yasak kalkti mi bu arada
Yavrum haftaya söylerim demese ben bu haftalarda öğrenmek beklemezdim zaten. Bende biliyorum erken olduğunu ama tahmin ettim haftaya belki söylerim deyince heves ettim. Gerçi eşim de haftaya söylerim demedi başka birşey söyledi sen yanlış anlamışsın diyor. Ama bu sefer diğer kontrolde söylerim dedi kesinlikle, ikimiz de duyduğumuzdan eminiz. Ama heves etmicem bidaha.
Yasağı sormayı unuttum hayal kırıklığı yaşayınca kafa gitti . Progestanı 1'e düşür dedi.

günaydın hanımlarrrrrr

benimki yalçın gürel kızımda da ona gittim 2.de asla başkasını aramadım çünkü çok memnunum hiç bizaman doktorla görüşüyomuş hissi vermedi bana çok yakın sanki aile dostumuzmuş gibi gebelik süresincede beni çok rahatlatan bi adam çok severim kendisini ama evet cenk bey çok meşhur benim çevremde de çok giden var

Günaydınnnnn hatunlarrrr

B Brunello Cicinelli cicim öğrenememişsin aşk böceğimmm, olsun 2 li teste kadar mutlaka çıkıntıyı görürsünüz
koca pipili cici bebe geliyorrrr yazARsınn bu sefer

Kızlar bu arada onlar kendilerini biliyor burada açık açık isimlerini yazmayacağım ama hepinizin öyle güzel kalbi var ki.. öyle güzel insanlarmışsınız ki dün anlattığım olay ile alakalı 3-5 kişi, az çok demeden yardım etme isteğinde bulundu.. ayakkabı almak olsun, kışlık kıyafet erzak gibi.. Fakat biz şuan için şubat ayını çıkaracak kadar gerekli erzağı bıraktık.. Ve bu aileye biz zaten yardım etmeye çalışıyoruz daha böyle niceleri vardır eminim..
Hepinize teşekkür ediyorum güzel kalbinizden öpüyorum

Benim size dün bunu anlatmamın sebebi ben bunu yapıyorum diye değil !
İsteyen herkes bunu yapabilir ! diye.
Her yere verecek 50 liramız var değil mi ? yardıma muhtaç birine de yapabiliriz bunu en azından bu soğukta kar da kışta sokakta evsiz barksız gördüğümüz kişileri 153 ü arayıp yardım isteyebiliriz..
Ben de bir sakıp sabancı değilim yeri geliyor bim'den alışveriş yapıyorum bu aileye 1,5liralık makarna alıyorum 5-6 liralık mercimek alıyorum.. yeri geliyor gidip büyük marketlerden alışveriş yapıyorum.
Benim size bu olayı anlatmamda ki amaç, duyarsız kalmayalım illaki çevremizde böyle insanlardan vardır.. Aylık 100 tl bizi ne zengin eder, ne de fakir.

Tekrardan çok teşekkür ediyorum hepinize.

allah yardımcıları olsun, inşaallah Rabbim daha iyi hayırlı kapılar açar
yediğim lokma boğazımda düğümlendi, Rabbim yardımcıları olsun

Vay yavrum yavvvv teknoloji nasilda ilerlemiş yeni nesil 3 d ye giriyor gi
Hiç sorma bir de çok değişik bir şeymiş pek anlamadım ama bebeğinle önceden tanış diye bir şey bi ultrason yani
mesela bebeğin 28. haftasında falan yapılan 3d ultrasonlar bebek doğduktan sonra ki 3. ayın da ve 18. ayında olan halleri ile aynıymış

kız felaket gelişmiş teknolojii şimdiki nesil gümbür gümbürrr

Ay ne yapayımmm diloşummm bir yandan başım ağrıyor bir yandan çay içiyorum bir yandan Gece bey'in maMASI bitmiş ona mama arıyorum ben hep bir haller

sen napıyorsunn diloşummmm
Afiyet olsun yavrummmm heç kahvaltı hazırlıyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…