- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.361
Evet kuzum sühendan hanım eşimin bir yakınının doktoru. Aynı zamanda onda doğum sürecini takip eden bir arkadaşım var. Onu seven ya çok seviyor ya hiç sevmiyor. Eşimin yakını ve bahsettiğim arkadaş bayılıyor kadına. O yüzden benim ilk seçeneklerimden biriydi ama kız kardeşim gitmiş tavrına sinir olmuş bana kesinlikle gitme çok soğuk biri falan dedi. Aylin hanımı tanıyınca 2. Bir seçeneğim kalmadı zaten. Ama evet adı duyulmuş isim yapmış doktorlar.anlattıkların sühendan hanımın tavrına çok benziyordu ondan sordum aylin hanımı da duydum gayet güzel anlatıyolar onuda :)
ayy kuzu ya maşallah bizde ilk kez geçen kontrolde altık bundan sonra rekli olcak hep bende kısmetse ctesi görmeye gidicem oğluşumu :)
Bugündü kuzum. Maşallah subhanallah çok iyiymiş cici bebem. Baya bebek olmuş artık. Kollu bacaklı.Senin nezman canım randevu
Yavrum haftaya söylerim demese ben bu haftalarda öğrenmek beklemezdim zaten. Bende biliyorum erken olduğunu ama tahmin ettim haftaya belki söylerim deyince heves ettim. Gerçi eşim de haftaya söylerim demedi başka birşey söyledi sen yanlış anlamışsın diyor. Ama bu sefer diğer kontrolde söylerim dedi kesinlikle, ikimiz de duyduğumuzdan eminiz. Ama heves etmicem bidaha.Ohooo cici moral gidecek bisey yok bence sukret bebegin iyiyse cok erkendi zten bliyosn cnsiyet icin en yakn arkadasni biliyosn dha ogrenememis baska bisey olmasin..
Yasak kalkti mi bu arada
günaydın hanımlarrrrrrEvet kuzum sühendan hanım eşimin bir yakınının doktoru. Aynı zamanda onda doğum sürecini takip eden bir arkadaşım var. Onu seven ya çok seviyor ya hiç sevmiyor. Eşimin yakını ve bahsettiğim arkadaş bayılıyor kadına. O yüzden benim ilk seçeneklerimden biriydi ama kız kardeşim gitmiş tavrına sinir olmuş bana kesinlikle gitme çok soğuk biri falan dedi. Aylin hanımı tanıyınca 2. Bir seçeneğim kalmadı zaten. Ama evet adı duyulmuş isim yapmış doktorlar.
Cenk aşkarlı var bir de çevremde 10 a yakın doğum kendisinde yapıldı. Tüm kuzenlerim, kardeşimin arkadaşları falan.. Çok ünlü. Yalnız her giden sezaryen olup çıkıyor. Ama sezaryende ustaymış 2.gün ayağa kalkarmışsın öyle diyorlar.
Ama benim sezaryen korkum ve eşimin erkek doktor alerjisi hiç seçeneklerin arasına koyamadı bile.
Bu 3 doktor şuan top 3'deler kısacası.
Bugündü kuzum. Maşallah subhanallah çok iyiymiş cici bebem. Baya bebek olmuş artık. Kollu bacaklı.
Haftaya 2 li test için gideceğim.
Yavrum haftaya söylerim demese ben bu haftalarda öğrenmek beklemezdim zaten. Bende biliyorum erken olduğunu ama tahmin ettim haftaya belki söylerim deyince heves ettim. Gerçi eşim de haftaya söylerim demedi başka birşey söyledi sen yanlış anlamışsın diyor. Ama bu sefer diğer kontrolde söylerim dedi kesinlikle, ikimiz de duyduğumuzdan eminiz. Ama heves etmicem bidaha.
Yasağı sormayı unuttum hayal kırıklığı yaşayınca kafa gitti. Progestanı 1'e düşür dedi.
allah yardımcıları olsun, inşaallah Rabbim daha iyi hayırlı kapılar açarŞuan canım çok sıkkın kızlar ya ablamla konuştuk, eniştem bina görevlisi 9 yıldır aynı apartmanda, bugün toplantı yapılmış işten çıkarmışlar 2-3 ay kdr da mühlet vermişler evi boşaltın diye.
Şu krizde şu kış gününde vicdansizlik değil mi bu yayaza kadar bari duralım diyorlarmış hayır en geç 3 ay içinde çıkın demişler,2 küçük çocuk var bide
Çok canım sıkıldı çok, tazminat alırsınız diyorum,bı kaç kere girdi çıktı yaptı tazminatı aldı diyor ablam, elde var sıfır
Dua edin lütfen
yediğim lokma boğazımda düğümlendi, Rabbim yardımcıları olsunKızlar size bir şey anlatacağım, dün hüngür hüngür ağladım..
Sabah kahvaltıya misafirliğe gitmiştik sonra eve geldik. Bizim burada öyle durumu çok olmayan yani dar gelirli aile çok az semt olarak bahsediyorum. Bir elin 5 parmağını geçmez yani..
Bizim aşağı semtlerde de bir aile var 2 göz odaLI bir evde 9 kişi yaşıyorlar. 3 ü çocuk 1 i sakatkalanlar normal birey. evde çalışan sayısı 2 .. oturdukları ev kira.
Ben 2-3 ayda bir Allah kabul etsin böyle erzak alıp bırakırım. Ya da birileri vasıtası ile bıraktırıyorum.. Dün gene eşimle alışverişe çıktık aile için. aldıklarımızı götürelim dedik kapıya geldik gecekondudan derme çatma bir yer çocuklardan biri kapıyı açtı anneni çağırır mısın dedim; annesi geldi kapıya. dedim size biraz erzak aldık kabul ederseniz .. tabi falan dedi utana sıkıla.. poşetleri verdik birde yağ almıştık ( asıl olay burada başlıyor ) teneke yağ bildiğimiz ayçiçek yağı..
Çocuk yağı gördü ne dedi biliyor musunuz ?
Anneeee bize yağ almışlarrr hemde 2 tanee bugün patates kızartır mısın bize dedi.
o çocuk o kelimeyi söyleyene kadar her şey çok güzeldi. O lafı etti beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki.. insanlığımdan utandım.şimdi ki çocuklar neden tavuk yok neden et yok bu oyuncağı beğenmedim derken o evde ki çocuklar yağ bulup bir patates dahi yiyemiyor.akşam eve geldik yatağa yattım hala kendime gelemedim.
Çocuk dediğin çikolataya oyuncağa dondurmaya sevinir.
Bunlar 1 teneke yağa seviniyor.
bu soğukta terlikle geziyor. ve bundan hc gocunmuyor, neden ayakkabı giymiyorsun diyorum abla benim ayakkabm yok ki ama babam söz verdi alacak diyo
etrafımıza bakalım kızlar. nerede yardıma muhtaç bir aile varsa ya da çocuk varsa elimizden geleni yapalım.
hala aklıma geldikçe beynimi yiyecek gibi oluyorum
Vay yavrum yavvvv teknoloji nasilda ilerlemiş yeni nesil 3 d ye giriyor giKızlarrr biz 14+0 ız suannn :)
Tam 14 haftaya girdik hayırlısıı ileee20 Ocak için 3d ultrasondan randevu aldım
Ay ne yapayımmm diloşummm bir yandan başım ağrıyorNapionnnnn
Balli kaymaklı ekmek gadayıfımmm
Hiç sormaVay yavrum yavvvv teknoloji nasilda ilerlemiş yeni nesil 3 d ye giriyor gi
Saol bidenem
Ağrın mı var ? ateş falanSaol bidenem
Saat 6 ya kdr uyuyamadm neden anlamadm
Afiyet olsun yavrummmm heç kahvaltı hazırlıyorummAy ne yapayımmm diloşummm bir yandan başım ağrıyorbir yandan çay içiyorum bir yandan Gece bey'in maMASI bitmiş ona mama arıyorum ben hep bir haller
sen napıyorsunn diloşummmm
Kocan nerdeAfiyet olsun yavrummmm heç kahvaltı hazırlıyorumm
Günaydın rossummm niye öyle oldun bebeğimSaol bidenem
Saat 6 ya kdr uyuyamadm neden anlamadm
Afiyet olsun canımYanımda kahvaltı yapıyor
Sağol yavyummmAfiyet olsun canımne güzel dünya be
Kız dün foto atmışsınne güzelmişsin sen
çekici seksi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?