- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.541
Ondan şüphem yokAhhhhhhh ben de ayıptır söylemesi cok tatlıssss bir kayganayımdırhahahahahahaha
Yaaaaa bende varya nelere bogucam onu nelere ne tokalar alıp takicamEsek sipasiBubkizlar nankor anacim. Benimki babaci. Peh sanki o tasidi o dogurdu gibi
Olsun kiz iyidir yine deMinnos bir kariscik etekler, tokalar, bandanalar,taytlar Ahahah bayiliyorum su kiza alisveris yapmaya ben. 1 senedir almalara doyamadim
Hosbuldum kuzum
Nasipsee oğlum olacak canımmm :)
Onu tam bilmiyorum kuzumm, ama 15 gün iade süresi var?patilimmmm sana bir soru sormak istiyorum sen baya alisveris yapan birisinn belki bilgin vardir , kotondan siparis vermistim ben dun , sonra farkettim ki 30tl indirim kuponum varmis siparis iptali icin hemen mail attim farkedince ve yeni bir siparis verdim ,ayni urunleri + 1-2 bir sey daha aldim
sonra musteri hizmetleri dediki tedarik edildi ,iptal edemeyiz. kargo gelince direkt teslim almadan kargo gorevlisine iade etmek istiyorum teslim almayacagim desem sorun olur mu?poncikvegece
Ne bileyimmmnapicünnnn akşama
Suann minnak premsese çok üzüldmmm yaaa bir an 2 abi 1 baba düşündüm de
Vuuuu git kocanin yorgunluğunu alNe bileyimmm
Dolapta yemeğim var, yemeği yedikten sonra bir yerlere gideriz belki.
Eşimle konuştuk şimdi telefonda canı sıkılıyormuşbugün çok yoğun geçmiş, kafası kazan gibiymiş çay kahve içmeye çıkalım dedi; karı kim ben anlamadım normalde kadın söyler bizde tam tersi
sen napiicünnn akşam
Anammmm kız birlikte gideydiniz keşke hemen bir organizasyon yapıppVuuuu git kocanin yorgunluğunu al
Evdeyiz boğünn kuzu kocam kartal tepeye gitti kayacakmış
Müşteri götürdü akşama dotu donmuş şekilde gelir
Kuzum gittik gittik oraya daAnammmm kız birlikte gideydiniz keşke hemen bir organizasyon yapıpp
Çok güzel oralarrrr
Ulan diloo yaaaKuzum gittik gittik oraya dayaptığım organizasyon sonucu negatif
Denemediğimiz yapmadığım organisyon kalmadıen son iki dağın ortasinda otel vardı sadece dağları görüyorsun
Sadece regl günüme bir kaç gün varken gittik yanlış yaptık orda
Bir dahakine iyi bir organizasyon ilen gidecem
Hepsini tazeliyorummmUlan diloo yaaa
hemen aklın oralara çalışiyürrr
aşk tazeleyin diye dediydim halbusemmmm
seni gidiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?