- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.561
Kiz bana bak bizi nereye gönderionD Dilos06
Hurma Odası
35 m2, 32 inç lcd tv, uydu yayını, dvd player, ücretsiz dvd film, 180X200 cm büyük çift kişilik yatak, cam kenarında büyük boy jakuzzi, nehir manzarası. İncir Oda Gül Oda Safran Oda Ceviz Oda Nar Oda Defne Oda Zeytin Odaagvabeyazev.com
ban yersem sebebi sensin
daha neler dilommmmKiz bana bak bizi nereye gönderionpolis baskını olmasın
Cok asortik lannnn
Ne zaman dogcak diye soruyorlar doktora
Kuzu orayı bende düşüneyim iyimis beeedaha neler dilommmm
ora benim mekannnn hastasıyımmm
zaten polis bassa bile evlisinsalarlar sizi hahahahhha
şaka bir yana yazı ayrı kışı ayrı güzel
bayılırım.. 14 şubat için düşünüyorum
Çokkkk güzellll çokkkkkkKuzu orayı bende düşüneyim iyimis beee❤❤❤❤❤
Ahh articim saol canım teşekkür ederimsenin icin ozel olarak dua edicem persembe gecesiRabbim sana da hayirli bir evlat nasip eylesin olur sen merak etme hic Aminnnn coookca amin ♥♥
Ben bile güldümNe zaman dogcak diye soruyorlar doktora
O da dahaaa üç ay var deyince hee tamam dediler
Küçük oğlan hep erkek olsun diyordu
Kız olacağını öğrenince başak gördün mü Talha kız kardesmz olcak ben sana demiştim hem kız daha iyi olur diyor büyük oğlan
Eşim zaten doktora sordufu soru bu kdr kilo alması normal mi
Bu ay almamism geçen kilomda kalmism
Daha dur kimbilir ne kdr sisecek diyor hadi yaa diuir
Bnde dedm herkese bnm şişman olduğunu soyluyir deyince doktor yanlış yapıyorsun prenses gelicem prensesler gbi davranmalisin eşine dedi
Çocuklarda kıs kıs gülüyorlar
Tıpa taksana poğaça yanaklımKulağım ikinci defa tıkanmış vaziyette şuanuzunca bi sure duşa girmek istemiyorum çokta dikkat ediyorum ya sürekli tıkalı tarafa doğru yatıyorum açılsın diye
Ne tipasi kızTıpa taksana poğaça yanaklım
Kulak tıkaçları var onlardanNe tipasi kızya ne biliyim böyle su kaciracagimi hic kacmiyodu önceden
Agva bizim de mekanimiz evlendkten sonra cok gittik ilk balayina gittik zaten ... beyaz ev i de biliyorumdaha neler dilommmm
ora benim mekannnn hastasıyımmm
zaten polis bassa bile evlisinsalarlar sizi hahahahhha
şaka bir yana yazı ayrı kışı ayrı güzel
bayılırım.. 14 şubat için düşünüyorum
Valla ağvayı ayrı severimAgva bizim de mekanimiz evlendkten sonra cok gittik ilk balayina gittik zaten ... beyaz ev i de biliyorum
Sen ve dusa girmemek baya zor ihtimallKulağım ikinci defa tıkanmış vaziyette şuanuzunca bi sure duşa girmek istemiyorum çokta dikkat ediyorum ya sürekli tıkalı tarafa doğru yatıyorum açılsın diye
Kız ilk defa gördüm eşime aldiriyim bari yarın gelirken saol
Polis baskni filan diyince aklma geldi biz esimle ikimizde yasimizi gostermiyoruz evlendgmzde de 22 yasndayiz balayna gittik iste orda danismadaki adam siz evlimisiniz filan diye sasirmisti bende esime bizi kacamak yapmaya geldk sandi heralde dedimValla ağvayı ayrı severim
Ama beyaz ev apayrıı bende
gerçekten harika bir yer , konum, ambians , yemekleri müthişş..
ama biraz daha uygun yapmaları gerek
Gitme zaten biz sensiz naparız banlanınca bile yokluğun farkediliyorBurdayım kuzuuu gidemedim
Pazartesi randevum var kuzum inşallah görürüz keseyi yaŞükür kuzummmm
Maşallaahhhh
Perşembe günü 300ü geçerse daha da hiç korkmaa.
Maşallahh sübhanallaahh
Pazartesi- Salı gibi kese görünür Allah ın izni ile :)
İnşallah kuzum çok şükür valla korka korka bekledim sonucu
Çok doğru çayım insan bi garip mutluluk içindeCanim bu korku halleri hamilelik boyu suruyor biri bitiyor bi baskasi basliyor ama tatli telaslar en guzelll seyler karnnda sevdgn adamdan kendi canindan bir can tasimakkk...
Hoşgeldin canımmm sende mi bdv kurbanısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?