- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.581
Aldır kızKız ilk defa gördüm eşime aldiriyim bari yarın gelirken saol
Kız yok ne baskınıPolis baskni filan diyince aklma geldi biz esimle ikimizde yasimizi gostermiyoruz evlendgmzde de 22 yasndayiz balayna gittik iste orda danismadaki adam siz evlimisiniz filan diye sasirmisti bende esime bizi kacamak yapmaya geldk sandi heralde dedim
Çok iyi valla bu hafta iki oldu kacirdigimAldır kızkullanıyorum ben oh mis gibi kaçak falan olmuyor
eczanedelerde de var netten de alabilirsinn herhangi bir marka
Biliyorm kiz sade oyle deynce o durum aklma geldi anlatmak istedm ...Kız yok ne baskını
diloş abartıyor
öyle bir yerde bu mümkün değill
Bende geçen sene tatile gittiğimizde havuza atladım kulağıma su kaçtıÇok iyi valla bu hafta iki oldu kacirdigim,eczaneden aldiririm yarın
Bu hafta 2 defa kacirdiysan bu hafta dha banyo yapmasan da olurÇok iyi valla bu hafta iki oldu kacirdigim,eczaneden aldiririm yarın
Çoğu yer var öyle evlilik cüzdanı istiyor çayım, en mantıklısı benceBiliyorm kiz sade oyle deynce o durum aklma geldi anlatmak istedm ...
Bencede aile olrak biyere gdcegimz zaman cekiniyorz bazen kendinj bilmezler yuzundenÇoğu yer var öyle evlilik cüzdanı istiyor çayım, en mantıklısı bence
KesinlikleeBencede aile olrak biyere gdcegimz zaman cekiniyorz bazen kendinj bilmezler yuzunden
Ben sana dun anlattmya biraz inan sonrasi hersey dha guzellestii diyebilirim bin sukurler olsn iyuki cikarilmis diyorum smdiBu arada sabah uyaninca ablamı aradım ama sesi güzel geliyodu şükür,eniştemin kardeşleri babası fln destek oluruz sıkmayın canınızı demişler,babamda destek olurum el birliğiyle evde bakar buluruz demis,onun da morali yerine gelmişbenim de günüm güzel geçti bugün şükür herşey olacagina varır elbet can sıkmak boşa,rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
Senii seniii poncikkkKesinliklee
bende bekarken gitmişliğim var tabi amaaa
usturuplu olmak lazımm
Ahahah kız patili ay bı an canlandırmaya prim gözümde hele eşinin hızlı hızlı bişey oldu sanıp yanına gelmesiBende geçen sene tatile gittiğimizde havuza atladım kulağıma su kaçtıama inanılmazz derecede
sonra havuzda tek tarafın üstünde zıplıyorum kafamı falan garip garip oynatıyorum
eşim korktuu bağıra bağıra yanıma yüzüyorsanmış ki ben kalp krizi geçiriyorum
noluyoooo be manyakk dedim
ulan bişey oldu sandım diyor
la yok dedim kulağıma su kaçtı duymuyorumo günün akşamı eczane bulmuşta gitmiş tıkaç almış bana 1 yıldır rahatım
İmkansız efenimBu hafta 2 defa kacirdiysan bu hafta dha banyo yapmasan da olurdurabilirsenn
Hangimiz sevmedikkk çılgınlar gibiii çayımmSenii seniii poncikkk
tamamdiirrOnu tam bilmiyorum kuzumm, ama 15 gün iade süresi var?
alıp iade edebilirsin ben genelde öyle yapıyorum
Beğenmediysem üzerime duruşu iyi durmadıysa beden olmadı vs deyip ürün iadesi yapıyorum, başka ürün yapıyorum o şekilde değerlendirebilirsin.
Ahh articim saol canım teşekkür ederim❤
Valla sana anlatrken bende dejavu oldu yaşadım güldüm yaniAhahah kız patili ay bı an canlandırmaya prim gözümde hele eşinin hızlı hızlı bişey oldu sanıp yanına gelmesiallah korusun ay :)
İmkansız efenimben dursam eşim durdurmaz boşluğa düşmüş gibi hisseder adamcağız o kdr alıştı ki benim hep tavan olan libişime
Evet malesefGitme zaten biz sensiz naparız banlanınca bile yokluğun farkediliyor
Pazartesi randevum var kuzum inşallah görürüz keseyi ya
İnşallah kuzum çok şükür valla korka korka bekledim sonucu
Çok doğru çayım insan bi garip mutluluk içinde
Hoşgeldin canımmm sende mi bdv kurbanısınteşekkür ederim canımm ❤
İnşallah bizim de öyle diyeceğimiz günler gelir canım, dün çok çok üzülmüştüm inan ama sbh aradığım da o neşeli sesini duyunca benim de bütün günüm güzel geçti şükürBen sana dun anlattmya biraz inan sonrasi hersey dha guzellestii diyebilirim bin sukurler olsn iyuki cikarilmis diyorum smdi
Sag salim kucagina al insallah pipisliniNasipsee oğlum olacak canımmm :)
Sevdik dee gerisi yok evlenmedenHangimiz sevmedikkk çılgınlar gibiii çayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?