Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis baskni filan diyince aklma geldi biz esimle ikimizde yasimizi gostermiyoruz evlendgmzde de 22 yasndayiz balayna gittik iste orda danismadaki adam siz evlimisiniz filan diye sasirmisti bende esime bizi kacamak yapmaya geldk sandi heralde dedim
Kız yok ne baskını
diloş abartıyor

öyle bir yerde bu mümkün değill

Çok iyi valla bu hafta iki oldu kacirdigim,eczaneden aldiririm yarın
Bende geçen sene tatile gittiğimizde havuza atladım kulağıma su kaçtı ama inanılmazz derecede
sonra havuzda tek tarafın üstünde zıplıyorum kafamı falan garip garip oynatıyorum
eşim korktuu bağıra bağıra yanıma yüzüyor sanmış ki ben kalp krizi geçiriyorum
noluyoooo be manyakk dedim
ulan bişey oldu sandım diyor
la yok dedim kulağıma su kaçtı duymuyorum o günün akşamı eczane bulmuşta gitmiş tıkaç almış bana 1 yıldır rahatım

Bu arada sabah uyaninca ablamı aradım ama sesi güzel geliyodu şükür,eniştemin kardeşleri babası fln destek oluruz sıkmayın canınızı demişler,babamda destek olurum el birliğiyle evde bakar buluruz demis,onun da morali yerine gelmiş benim de günüm güzel geçti bugün şükür herşey olacagina varır elbet can sıkmak boşa,rabbim bilir herşeyin en doğrusunu

Ben sana dun anlattmya biraz inan sonrasi hersey dha guzellestii diyebilirim bin sukurler olsn iyuki cikarilmis diyorum smdi

Ahahah kız patili ay bı an canlandırmaya prim gözümde hele eşinin hızlı hızlı bişey oldu sanıp yanına gelmesiallah korusun ay :)
Bu hafta 2 defa kacirdiysan bu hafta dha banyo yapmasan da olur durabilirsenn
İmkansız efenimben dursam eşim durdurmaz boşluğa düşmüş gibi hisseder adamcağız o kdr alıştı ki benim hep tavan olan libişime

Valla sana anlatrken bende dejavu oldu yaşadım güldüm yani

Evet malesef dogru soyleyince banliyolar orda daha da dogruyu yazasim gelmiyor

Ben sana dun anlattmya biraz inan sonrasi hersey dha guzellestii diyebilirim bin sukurler olsn iyuki cikarilmis diyorum smdi
İnşallah bizim de öyle diyeceğimiz günler gelir canım, dün çok çok üzülmüştüm inan ama sbh aradığım da o neşeli sesini duyunca benim de bütün günüm güzel geçti şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…