- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.881
tamamdır kuzum her doktor yapmıyormuş bakalım bu yapalım mı derse yapın diycemkorkmana gerek yok canım evet insan biraz kontrol esnasında geriliyo ama ben çok olduğum için artık rahatım . sıkmaman ve rahat bırakman gerekiyor kendini
ah insan tedirgin oluyor işte mehlikamben 7 haftalıkken gittiğimde vajinal bakmıştı, ben bebeğe zarar vermez mi dedim vermez dedi dr,
ama tedirgin olmuştum
doğru kuzum işte çevreye çok aldanmamak gerekiyor yinede tedirgin ediyorlar insanıCanım vajinal daha saglikli sonuçlar veriyo
Bence sacma dusuk riskini artiyormuş
Öyle olsa doktor onermez
Ben gecen hafta vajinal muane oldum yumurtalarını gormek icin daha net sonuc alirsin
aynen kuzum akşamları da sebze yiyorum gidinceSebze falan da tüket akşamları kuzumm..
Ben şimdi hafta da 3 gün sebze, 3 gün et tavuk , 1 gün balık yiyorum..
Tabi lahmacun, çiğköfte ne bileyim patates kızartması efendime söyleyeyim hamburger yediğimde oluyor doktorada söylüyorum. Abartmadan istediğin herşeyin kararında tadına bak diyor zaten genel anlamda az yiyorum yani sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Mesela geçen akşam adana dürüm yedik eşimle gece 2 de
Sor bana pişman mıyım ?
değilim, teşekkürler
Öyle oluyor kuzum, öyle de olmak zorunda.aynen kuzum akşamları da sebze yiyorum gidince
yine sütümü içiyorum
günde 3 su bardağı süt ürünü olması gerekiyormuş 1 su bardağı süt+2 su bardağı yoğurt yada istediğin şekilde değiştirebilirmişsin, o yüzden yoğurt falan yiyorum, bakalım 4 gündür sağlıklı beslenmekten 1 kilo vermişim patilim şaka gibi valla cicinin dediği gibi oldu benimde
doktorun canı çeker diye düşünmedin mi allah seni yaa patilimÖyle oluyor kuzum, öyle de olmak zorunda.
Bende öyle besleniyorum ama dediğim gibi kısmıyorum kendimi . Çünkü canım istiyor yani, yemek istiyorum yapacak bir şeyim yok
Yerken de kendime ortak arayıp önce doktora soruyorum adamcağız benden bıktıwhatsaptan yürüyorum adama
Geçen annemlere gitmiştikbak şimdi
babam lahmacun yapmıştı
saat 8:30 akşamlahmacunun resmini çektim
? koydumdoktora gönderdim
dedim ben değil bebek istiyor
ev yapımı mı dedibabam yaptı yemin ederim dedim 1-1,5 tane yiyebilirsin dedi
gömüldümm
selaam kuzumhelloooo
selam busra ablacimm naberrrrselaam kuzum
iyidir kuzucum senden naber nasıl geçiyor sınavlarselam busra ablacimm naberrrr
Sonra kontrole gittiğim zaman bana dedi zatendoktorun canı çeker diye düşünmedin mi allah seni yaa patilim
Noktana virgülüne kadar katiliyorum patilim aynı düşüncedeyim dünde yazdım,gerçekten bana da geçen sene çocuk işini sorduklarinda sanki küfür ediyorlarmış gibi geliyoduGünaydınnn Hatunlarrrr
Nabersinizzzzzgene işe geldim
@Cay6 evet canımm söyledikk anneleree havalara uçtularrr kayınvalidem de annem de ağladı hüngür hüngür :)
Kayınpederim çok çok mutlu oldu 1 gün sonra hemen göz aydın hediyesini getirdiii
K Kendinisevenbirii balım seninle aynı düşüncedeyim, 14. haftamdayım anneme dahi yeni söyledim
bende hemen söylenmemesi taraftarıyım, tabi ki nazara inanıyorum sürekli okuyoruz ediyoruz ama gene de ilk 3 ay çok önemli nazardan ziyade ben Allah korusun bir şey olurda 50 kişiye dert anlatırım diye söylemek istemedim. Benim 2 arkadaşım, eşiminde 2-3 arkadaşı biliyordu.
Önce ki gebeliğimde tüm İstanbul duydu neredeysekürtaj oldum ev cenaze yeri gibi idi.. 10 gün boyunca gelen giden eksilmedi, onlar geldikçe ben bana küfür ediyorlar gibi hissediyordum. Bu sefer gene bir şey olursa sessiz sedasız olsun istedim.
hahahaha yaa patilim adam doğru demiş valla ev yapımı lahmacun yiyebilir miyim desende olurmuş yazıkSonra kontrole gittiğim zaman bana dedi zaten
Bana lahmacun getirmedin mi diye
Çok utanmıştım bir de ben utanınca falan böyle burnumun ucu kızarır hemenpinokyo gibi oldum hemen
dedim isteyeceğinizi bilemedim ben size özel yaptırıp getirsem
Adam da dedi resmi çekmene gerek yok, sözlü olarak söylesen de yeter, senin canın çekiyor tamam ama belki bizim de çekiyor dedianam daha da utandım
sonra dedi şaka şakaa
mal çok komik, çok güldük haaaa haaaa dedim ..
ama içimden
Canım ben yiyorum yaKızlar valla ben çok nadir canım biseyler istiyor yedikten sonrası pişmanlık midem çok kötü oluyor o an severek yediğim şeyi sonrasında iğreniyorum
Ben decavit kullanıyorum,demir ile c vitamini bir de dvit3 ayrı kullanıyorumGebelerimmmmmm
Dün tuktorumuz folik asitimizi kesti. Zaten kutum bitmişti. Multivitamin olarak şu markaya geçirdi beni:
Eki Görüntüle 2573791
Bunun içinde çeşit çeşit vitaminler aynı zamanda folik asitte var.
Sizin doktorlar multivitamine geçirdi mi, bu takviyeden kullanan var mı aranızda?.
@ByNkoaLa
@diloyloy1
poncikvegece
Fit mutlu anne
M mehlika nur
Senin için daha erken ama yine de etiket yapayım taze annemi B BUSR4
karnıma aynısafa yağı kullanıyorum ara ara, duş sonrası da bebe yağı sürüyorum her yerime,Minnoş hamişlerrrr
Bu arada benim kullandığım bir ürün var harika bir şey ,
B Brunello Cicinelli bromm kullanıyormuş sanırım
bende şunu kullanıyorum efsanevi bir ürünn
3 trimester için kullanıyorum ilki bitti :) 2. için başlayacağımm
Onun haricinde vücudumun kalan heryerine hindistan cevizi yağı sürüyorumarap yağı bol burunca orasına burasına sürermiş hesabı
@ByNkoaLa
B BUSR4
M mehlika nur
@diloyloy1
Fit mutlu anne
Kız ben bayılıyorum benim doktora çok minnoş yaaahahahaha yaa patilim adam doğru demiş valla ev yapımı lahmacun yiyebilir miyim desende olurmuş yazık
bu arada benim doktorumda erkek ve çok komik erkek doğum doktorlarını çok sevmeye başladım bak
ben de bu zamana kadar sadece başlarda folik asit sonrasında dvit kullanmıştım, demire ve vitamine 30 haftalıkken başladımB Brunello Cicinelli bir de ilerleyen dönemde belki maksimum 1 aylık bir elevit kullanımı yaparız ama şuan da takviye vermiyorum sende kafana göre bir şey tüketme şuan tüm değerlerin normal dedi bana balımm, bekliyoz
yoksam tahmin ettiğim kişi mi B.T miKız ben bayılıyorum benim doktora çok minnoş yaaa
Reklam olur şimdi isim vermeyeyim de televizyonlara falan da çıkıyor
Önceki gebeliğimde de ona gitmiştim. Taaa bebeklerin yaşamayacağını ilk 6. haftasında söylemişti. 13. hafta da kaybettim iştee. adam ileri görüşlü, kalp gözü açık tövbe est....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?