Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
korkmana gerek yok canım evet insan biraz kontrol esnasında geriliyo ama ben çok olduğum için artık rahatım . sıkmaman ve rahat bırakman gerekiyor kendini
tamamdır kuzum her doktor yapmıyormuş bakalım bu yapalım mı derse yapın diycem

Canım vajinal daha saglikli sonuçlar veriyo
Bence sacma dusuk riskini artiyormuş
Öyle olsa doktor onermez
Ben gecen hafta vajinal muane oldum yumurtalarını gormek icin daha net sonuc alirsin
doğru kuzum işte çevreye çok aldanmamak gerekiyor yinede tedirgin ediyorlar insanı

aynen kuzum akşamları da sebze yiyorum gidince
yine sütümü içiyorum
günde 3 su bardağı süt ürünü olması gerekiyormuş 1 su bardağı süt+2 su bardağı yoğurt yada istediğin şekilde değiştirebilirmişsin, o yüzden yoğurt falan yiyorum, bakalım 4 gündür sağlıklı beslenmekten 1 kilo vermişim patilim şaka gibi valla cicinin dediği gibi oldu benimde

Öyle oluyor kuzum, öyle de olmak zorunda.
Bende öyle besleniyorum ama dediğim gibi kısmıyorum kendimi . Çünkü canım istiyor yani, yemek istiyorum yapacak bir şeyim yok
Yerken de kendime ortak arayıp önce doktora soruyorum adamcağız benden bıktı whatsaptan yürüyorum adama
Geçen annemlere gitmiştik bak şimdi
babam lahmacun yapmıştı
saat 8:30 akşam lahmacunun resmini çektim
? koydum doktora gönderdim

dedim ben değil bebek istiyor
ev yapımı mı dedi babam yaptı yemin ederim dedim 1-1,5 tane yiyebilirsin dedi
gömüldümm

doktorun canı çeker diye düşünmedin mi allah seni yaa patilim

doktorun canı çeker diye düşünmedin mi allah seni yaa patilim
Sonra kontrole gittiğim zaman bana dedi zaten
Bana lahmacun getirmedin mi diye
Çok utanmıştım bir de ben utanınca falan böyle burnumun ucu kızarır hemen pinokyo gibi oldum hemen

dedim isteyeceğinizi bilemedim ben size özel yaptırıp getirsem
Adam da dedi resmi çekmene gerek yok, sözlü olarak söylesen de yeter, senin canın çekiyor tamam ama belki bizim de çekiyor dedi anam daha da utandım

sonra dedi şaka şakaa

mal çok komik, çok güldük haaaa haaaa dedim ..

ama içimden

Noktana virgülüne kadar katiliyorum patilim aynı düşüncedeyim dünde yazdım,gerçekten bana da geçen sene çocuk işini sorduklarinda sanki küfür ediyorlarmış gibi geliyodu neyse ki atlattım o hissi
Diyorum ya tüp bebek mevzusunda bile duyan aradı,aa niye tutmamış ki diye soruyorlar canım iki katı sikiliyodu,çok çok iyi yapmışsın söylemeyerek şimdiye kdr sende,ama iki annenin de ağlamasına gözlerim doldu benimde okuyunca kız nasıl sevinmisler yaa

hahahaha yaa patilim adam doğru demiş valla ev yapımı lahmacun yiyebilir miyim desende olurmuş yazık
bu arada benim doktorumda erkek ve çok komik erkek doğum doktorlarını çok sevmeye başladım bak

Kızlar valla ben çok nadir canım biseyler istiyor yedikten sonrası pişmanlık midem çok kötü oluyor o an severek yediğim şeyi sonrasında iğreniyorum
Canım ben yiyorum ya iğrenmiyorum da valla
mesela çiğköfte, lahmacun, içli köfte bunları annemler yapıyor temizz, sıkıntı yok.

patates kızartması falan hamburger evde köftesini de kendim alıp hazırlayıp yapıyorum..

Bir tek dürüm falan istiyorsam dışardan yiyorum o da bilmediğim yerden asla yemem.

Ben decavit kullanıyorum,demir ile c vitamini bir de dvit3 ayrı kullanıyorum
karnıma aynısafa yağı kullanıyorum ara ara, duş sonrası da bebe yağı sürüyorum her yerime,
benim önceki hamileliklerimde çatlak olmadı diyebilirim, aşağıda yanlarda biraz var o da beyaz olduğu için belli olmuyor

hahahaha yaa patilim adam doğru demiş valla ev yapımı lahmacun yiyebilir miyim desende olurmuş yazık
bu arada benim doktorumda erkek ve çok komik erkek doğum doktorlarını çok sevmeye başladım bak
Kız ben bayılıyorum benim doktora çok minnoş yaaa
Reklam olur şimdi isim vermeyeyim de televizyonlara falan da çıkıyor

Önceki gebeliğimde de ona gitmiştim. Taaa bebeklerin yaşamayacağını ilk 6. haftasında söylemişti. 13. hafta da kaybettim iştee. adam ileri görüşlü, kalp gözü açık tövbe est....

ben de bu zamana kadar sadece başlarda folik asit sonrasında dvit kullanmıştım, demire ve vitamine 30 haftalıkken başladım

yoksam tahmin ettiğim kişi mi B.T mi
erkek olunca sana yaklaşımıda nazik oluyor onu farkettim
bide genç değil benimki 50-55 vardır çok tatlı minnoş dediğin gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…