Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn Hatunlarrrr
Nabersinizzzzz gene işe geldim

C Cay6 evet canımm söyledikk anneleree havalara uçtularrr kayınvalidem de annem de ağladı hüngür hüngür :)
Kayınpederim çok çok mutlu oldu 1 gün sonra hemen göz aydın hediyesini getirdiii

K Kendinisevenbirii balım seninle aynı düşüncedeyim, 14. haftamdayım anneme dahi yeni söyledim
bende hemen söylenmemesi taraftarıyım, tabi ki nazara inanıyorum sürekli okuyoruz ediyoruz ama gene de ilk 3 ay çok önemli nazardan ziyade ben Allah korusun bir şey olurda 50 kişiye dert anlatırım diye söylemek istemedim. Benim 2 arkadaşım, eşiminde 2-3 arkadaşı biliyordu.
Önce ki gebeliğimde tüm İstanbul duydu neredeyse kürtaj oldum ev cenaze yeri gibi idi.. 10 gün boyunca gelen giden eksilmedi, onlar geldikçe ben bana küfür ediyorlar gibi hissediyordum. Bu sefer gene bir şey olursa sessiz sedasız olsun istedim.

Kuzum ben kullanmıyorum böyle bişey, folik asiti bıraktık bizde
Ama multivitamin kullanmıyorum
hatta benim doktorum şey demişti bana hamilelikte genellikle multivitamin önermiyorum anne adayının günlük besin ihtiyaçlarını vitamin proteini doğal yollardan karşılaması en sağlıklısı. Ama anne adayında vitaminsizlik söz konusu ise o zaman veriyorum. Sende böyle bir durum yok demişti bana

Ne kadar kilo aldığımı görünce demek ki
Hamile anne adaylarının günlük kalsiyum ihtiyacı 1000grammış o yüzden bana bir sonra ki kontrole kadar
gün içinde 1 bardak normal yağlı süt içmemi, gece yatmadan 1 su bardağı yoğurt yememi sabahları mutlaka 1 dilim beyaz peynir yememi ve gün içerisinde 1 avuç fındık,badem,ceviz tüketmemi söyledi.. bunların hepsi günlük 800-900 gram kalsiyuma denk geliyormuş.
Yani şuan için herhangi bir ek takviye almıyorum ben ballı lokmam

Minnoş hamişlerrrr
Bu arada benim kullandığım bir ürün var harika bir şey ,
B Brunello Cicinelli bromm kullanıyormuş sanırım
bende şunu kullanıyorum efsanevi bir ürünn
3 trimester için kullanıyorum ilki bitti :) 2. için başlayacağımm
Onun haricinde vücudumun kalan heryerine hindistan cevizi yağı sürüyorum arap yağı bol burunca orasına burasına sürermiş hesabı
ByNkoaLa
B BUSR4
M mehlika nur
diloyloy1
Fit mutlu anne

Eklentiler

• 9614100987954.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
ilerleyen haftalarda hemen temin ediciiğim

bende bunu aldım canım ilk 3 ay için vücudu çok nemlendiriyomuş ileri zamandalarda kakao ve badem yağınıda karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.

bunu nerden demin ediyoruz kuzum

bir bloggerda da bunu görmüştüm canım çok memnunmuş ilk gebeliğimde hiç çatlamadım 2. dede bunu kullanıyorum dedi

Canım diloyum hepsi**** n*** gibi sitelerden temin edebilirsin.
Veya narecza diye bir site var ordanda alabilirsin. Ben direkt oradan aldım

diloyloy1
canım buradan bakabilirsin içeriğini falan oku kafana yatarsa

teşekkür ederim canımmmmmm

kızımdan sadece vajina üstü ile göbek arası çatlağım kaldı 3 4 parmak bikinide giysem görünmüyo yani ama inş bunda da çok çatlamam

Ama ne deneyeceksem doktora soruyorum kafama göre değil he
tabi ki kuzum en doğrusu o
valla bende ne yiyeceğimi şaşırdım ya
hem çok yemeyim diyorum kilo almamak için
ama doymuyorum doymayınca da vicdan azabı çekiyorum
napcam bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…