Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
M mehlika nur
diloyloy1

kızlar bişey sorcam size, vajinal ultrason oldunuz mu hiç
benim pazartesi gittiğimde eğer geç döllenme falan olmadıysa büyük ihtimalle 6. haftaya girmiş olacağım
kalp atışı için falan vajinal ultrasonla bakılırsa ancak o haftalarda duyulur diyorlar
oda çok riskli sakın yaptırma düşük riskini artırıyor diyor çevremdekiler
ama bir arkadaşım var ekimde doğum yaptı o diyor hiç bir riski yok ben 10. haftaya kadar hep vajinal baktırdım
yani kafam karıştı, pazartesi doktor bakmak isterse onay vereyim mi vajinale?

tabi ki kuzum en doğrusu o
valla bende ne yiyeceğimi şaşırdım ya
hem çok yemeyim diyorum kilo almamak için
ama doymuyorum doymayınca da vicdan azabı çekiyorum
napcam bilmiyorum
Protein tüketeceksin, karbonhidrattan uzak dur.
Benim doktorum bana beyaz ekmek hamur işi kek börek bunlardan uzak dur, hamur beyinli olmasın cocuk demişti hahahahaa
Ben tahıllı ekmek tüketiyorum mesela, tam buğday falan.. sabah öğle akşam toplamda 7- 8 dilim yiyorum
kek poğaça börek bıraktım.
Peynir, yoğurt, süt yemeklerimden hiç eksik etmiyorum.

Ama öyle çok dikkatte etmiyorm bunu yemiyim bunu yiyim diye, canım ne istiyorsa yeteri kadar yiyorum

yaptırdım canım kızımda bizde keseyi göremedik 5. haftaydım baktı kalbinide 6. haftada duymaya gittik öyle baktı duydu sonra kürtajımdaki bebeğimde de 2 kez öyle kontrol etti ama hiç bi sıkıntı yaşamadım canım. şuan arkadaşımda ikizlere gebe bu haftaya kadar vjinadan kontrol edildi hiç bi sıkıntı olmadı zaten çok riskli olsa doktorda seni riske atmak istemez eminim

Vala ben hiç bişey kullanmıyorum benim hamilelikten ziyade normalde de hep catlagim vardı kilo alıp verdikçe

Kız yok öyle bir şey yaaaa
Vajinal ultrason neden riskli diyorlar bende onu anlamıyorum. Riskli olsa öyle bir şey neden yapılsın.. Ki bir de bunu doktorlar yapsın kese karından daha geç görülür 2000-3000 falan ama vajinal ultrasonda ufakta olsa görünme oluyor ..
Eğer ki gene yok diyorsan 1 hafta daha bekle kuzum ben 1 kere girdim hiç bir şey yok..
Ben vajinal girmiyordum çünkü hiç sevmiyorm öğğğğ kasım kasım kasılıyorum hahahaha
Sakıncalı falan değil merak etme..
En azından duyduğum gördüğüm öyle

kuzum şimdi benim görevlendirmemin yapıldığı yer çok uzak olunca ben sabah 6 da hiçbişey yiyesim gelmiyor
untadda sağolsun tam buğday ekmekli çok lezzetli sandviç ekmekleri çıkarmış minik minik böyle
onlardan aldım 2 tane sandviç yapıyorum peynir domates biber falan zeytin de koyuyorum kaba, sabah onu yiyorum ama öğlende burda yiyecek bişey yok yemekhane falan yok çevrede yemekçiler var ama döner dürüm vs. o şekilde, sulu yemek olsa bile yiyesim gelmez kendim yapmadığım sürece içine kim bilir ne koyuyorlar, o yüzden öğlende o sandviçten yiyorum, ekstra olarak 2 paket 200 ml sütlerden içiyorum her gün, ceviz yiyorum badem falan karışık çerezden 1 avuç yiyorum, portakal muz getiriyorum onları yiyorum bide 1 lt şişem var 2 kere bitirmeye çalışıyorum 1,5 falan oluyor tam 2 olmuyor ama eve gidincede içince günde 2 lt ye tamamlanıyordur

Günaydın çiçim
çifte izin gününden merhabakendimi haftasonu tatilindeki ilkokul bebesi gibi hissediyorur resmen

kuzum bende iğreniyorum
gebelikten önce genel muayenede rahim ağzına bakacaklarında
tecavüze uğramış gibi hissetmiştim
ama yinede erkenden keseyi görmek ve bi nebze kalp atışını duymak rahatlatacağı için dayanabilirim sanırım

ay öyle olsun ya bende herkes öyle deyince çok korktum

Sebze falan da tüket akşamları kuzumm..
Ben şimdi hafta da 3 gün sebze, 3 gün et tavuk , 1 gün balık yiyorum..
Tabi lahmacun, çiğköfte ne bileyim patates kızartması efendime söyleyeyim hamburger yediğimde oluyor doktorada söylüyorum. Abartmadan istediğin herşeyin kararında tadına bak diyor zaten genel anlamda az yiyorum yani sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Mesela geçen akşam adana dürüm yedik eşimle gece 2 de
Sor bana pişman mıyım ?

değilim, teşekkürler

Canım vajinal daha saglikli sonuçlar veriyo
Bence sacma dusuk riskini artiyormuş
Öyle olsa doktor onermez
Ben gecen hafta vajinal muane oldum yumurtalarını gormek icin daha net sonuc alirsin

ben 7 haftalıkken gittiğimde vajinal bakmıştı, ben bebeğe zarar vermez mi dedim vermez dedi dr,
ama tedirgin olmuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…