Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy öyledir ya, neysekii gitmemiş bidaha inşallah tekrar olmaz
Insallah diyeyim ama olur yani klasik 3 senedir her kis oluyor oncesnde de oluyormustur belki ise gidiyordum blmiyorum ama mahrumiyet bolgesi mubarek ... km der metropol sehir ay bosver saknlesmsken gerilmeyeym cnm sen neler yaptin sennknden naberr

Insallah diyeyim ama olur yani klasik 3 senedir her kis oluyor oncesnde de oluyormustur belki ise gidiyordum blmiyorum ama mahrumiyet bolgesi mubarek ... km der metropol sehir ay bosver saknlesmsken gerilmeyeym cnm sen neler yaptin sennknden naberr
Allah Allah, hadi yaa. Bazen internette sorun oluyor ama ne zmn elektrik kesildi hiç hatırlamıyorum

Aynı çayım bugün gelemedim pek, buralara misafirlik filan vardı benmde

Yaaaa seni yerim büşom. Sen dünyanın en mükemmel annelerinden biri olacaksın
İnan bana kuru fasülye yedirdi bu bebek. Asla piştiği yere bile girmeyen ben protein için tabak tabak yiyorum.
Analık işte..
Fıstığım hiçbir folik asiti devlet karşılamıyor. Sağlık ocağı hemşiresinden ziyade sen kendi doğum doktorun ne diyorsa ne kullanmanı öneriyorsa onun izinden git.
Kan değerlerim gebe kalmadan önce benim de çok yüksekti. O yüzden sanırım hiç bulantı yaşamadım. Belki bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bulantı vücudunun hormonları ne kadar kaldırabildiği ile alakalı.
İnşallahhhh sende yaşamazsın benim gibi.
Ponçiğim senin doktorla benim doktor çok ayrı kafalardan gidiyor
Bende vitaminsizlik yok, sadece d vitamini düştü gebelikle birlikte. Onun için ağız fısfısı verdi. Benimki de değerleri düşürmemek için önlem alıyor düştükten sonra takviye değil de.
Bir de benimki de bana süt içme dedi. Doğada hiçbir canlı başka bir canlının sütünü içmiyor bir tek insan yapıyor bunu ve hiçbir faydası yok üstelik gaz yapar dedi. Onun yerine yoğurt ve peynir tüket dedi.
Hepsi ayrı telden çalıyor doktorların
Çok güzel ponçiğim.
Ben hakiki kakao yağı buldum onu kullanıyorum. ByNkoaLa nın göbeğini gördüm 3 gebeliğe rağmen tek bir çatlak yok. O kakao yağı kullanmış hemen abandım bende.
Bazı günler de johansons baby nin bedtime losyonunu sürüyorum.
Kuzum kesinlikle zararlıdır diye kimse söyleyemez bilimsel olarak kanıtlanmış bir zararı yok ama ben önermiyorum doktorum da önermiyor.
Ben ilk gittiğimde 5 haftalıktım. Kese gördük kalbinin attığı belliydi. Ekranda pıt pıt atıyor izlenebilir halde oluyor. Doktor karından bakacağım ama ses duyulmazsa endişe etme henüz çok küçük olduğu için muhtemelen makine sesi algılamayacak dedi. Nitekim öyle de oldu. Sonra doktorum şuan vajinal baksam ses duyulur ama alttan bakmaya hiç gerek yok şov amaçlı, vakti geldiğinde duyulur dedi.
1 hafta sonra 6+3 de kanama ile gidince tesadüfen duyduk kalbini
Sen haftaya 6 haftalık olmayacaksın kuzum. Takvimin şuan giriş yaptığın haftayı gösteriyor. Şöyle düşün ben bugün 11+3 deyim ama takvimim 12 gösteriyor.
Sen haftaya 5+larda olacaksın. Ve bu kadar erken kalp atışı için alttan bakmaya çalışan doktora çok güvenme derim.
Bir sonraki hafta ya da ondan sonraki hafta mutlaka karından duyulacak çünkü.

Allah Allah, hadi yaa. Bazen internette sorun oluyor ama ne zmn elektrik kesildi hiç hatırlamıyorum

Aynı çayım bugün gelemedim pek, buralara misafirlik filan vardı benmde
Gezmedeydin yanii iyisin bakalim
Malum bende gelemediydm bugun zten inanmaz kmse iste elektrk idaresne kac defa sikayet ettm ama degsmiyor bu bolgede elektrikte bi sknti var ama ne cozemiyolar sanirim hadi elektrik gider heryerde bazen ama nedir 3 5 saat diyelm ki okdr bile degil 12 saat ne ya komsularmn bebekleri var bide kendmizi gectm onlari dusundum...

Aynenn çayım

Ayy inşallah en, kısa zamanda bu sorununuz çözülür

Başka neler yaptın bakalım

Bebişim deli gibi akşamın 7 sinde uyumuşum. Bu saatte okula geç kalıyorum sanıp uyandım. Şimdi de uyku tutmuyor. Napıcam bilmem
Sen neden uyumadın bidenem?
Ya canım benim okula geç kalıyorum diye uyanmış akşam 7den beri uyuyorsun bir zahmet uyanmissin balım
Napam kuzum eşim gelicek simdi 1 saat önce gitti gelmek üzere gelsin yaticam balım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…