- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.061
Allah beterinden saklasn canim napalim cok sinirli ve gergin bi gundu benim icin ...Çayııım İyiyimmAhhh senin de başında neler gelmiş öyleeee
Ayy öyledir ya, neysekii gitmemiş bidahaAllah beterinden saklasn canim napalim cok sinirli ve gergin bi gundu benim icin ...
Teşekkür ederimBuyuuuurrr
Maalesef canım teslim oldum bileUyumuş numarası yap nihalimmm
Ben bundan istiyorum yaaaTeşekkür ederim
Bende sana bunu gönderiyorum
Insallah diyeyim ama olur yani klasik 3 senedir her kis oluyor oncesnde de oluyormustur belki ise gidiyordum blmiyorum ama mahrumiyet bolgesi mubarek ... km der metropol sehir ay bosver saknlesmsken gerilmeyeym cnm sen neler yaptin sennknden naberrAyy öyledir ya, neysekii gitmemiş bidahainşallah tekrar olmaz
Allah Allah, hadi yaa. Bazen internette sorun oluyor ama ne zmn elektrik kesildi hiç hatırlamıyorumInsallah diyeyim ama olur yani klasik 3 senedir her kis oluyor oncesnde de oluyormustur belki ise gidiyordum blmiyorum ama mahrumiyet bolgesi mubarek ... km der metropol sehir ay bosver saknlesmsken gerilmeyeym cnm sen neler yaptin sennknden naberr
Yaaaa seni yerim büşom. Sen dünyanın en mükemmel annelerinden biri olacaksınCicimm analık bu demek ki dedim dün pırasa pişirip yerken, normalde eşim sevmez ben sevmem yapmazdım, sırf sağlıklı diye ayıla bayıla yedim şaka gibi
Yaa öncelikle sağlıklı olması tek temennim ama bende kız olsun çok isterim eşimde öyle inşallah hayırlı evlat olur
Fıstığım hiçbir folik asiti devlet karşılamıyor. Sağlık ocağı hemşiresinden ziyade sen kendi doğum doktorun ne diyorsa ne kullanmanı öneriyorsa onun izinden git.Cicimm. Ben sağlık ocağında kan vermeye gittiğimde salı günü doktor dedi ki şimdilik doğum doktorunuzun verdiği folik asiti kullanın (onu devlet karşılamıyormuş folidace markası) ama ilerleyen süreçte içinde vitaminlerin olduğu folik asitte içeren bi takviye var ona geçerseniz karşılıyor devlet yazarız demişti, bundan bahsetmiş demek kibu arada aile hekimim diğer kan değerlerime falanda baktırı bin şükür hepsi çok iyi çıktı düşük hiçbişeyim yok inşallah hamilelik boyunca da olmaz
Ponçiğim senin doktorla benim doktor çok ayrı kafalardan gidiyorKuzum ben kullanmıyorum böyle bişey, folik asiti bıraktık bizde
Ama multivitamin kullanmıyorum
hatta benim doktorum şey demişti bana hamilelikte genellikle multivitamin önermiyorum anne adayının günlük besin ihtiyaçlarını vitamin proteini doğal yollardan karşılaması en sağlıklısı. Ama anne adayında vitaminsizlik söz konusu ise o zaman veriyorum. Sende böyle bir durum yok demişti bana
Ne kadar kilo aldığımı görünce demek ki
Hamile anne adaylarının günlük kalsiyum ihtiyacı 1000grammış o yüzden bana bir sonra ki kontrole kadar
gün içinde 1 bardak normal yağlı süt içmemi, gece yatmadan 1 su bardağı yoğurt yememi sabahları mutlaka 1 dilim beyaz peynir yememi ve gün içerisinde 1 avuç fındık,badem,ceviz tüketmemi söyledi.. bunların hepsi günlük 800-900 gram kalsiyuma denk geliyormuş.
Yani şuan için herhangi bir ek takviye almıyorum ben ballı lokmam
Çok güzel ponçiğim.Minnoş hamişlerrrr
Bu arada benim kullandığım bir ürün var harika bir şey ,
B Brunello Cicinelli bromm kullanıyormuş sanırım
bende şunu kullanıyorum efsanevi bir ürünn
3 trimester için kullanıyorum ilki bitti :) 2. için başlayacağımm
Onun haricinde vücudumun kalan heryerine hindistan cevizi yağı sürüyorumarap yağı bol burunca orasına burasına sürermiş hesabı
ByNkoaLa
@BUSR4
@mehlika nur
@diloyloy1
@bi prenses annesi
Kuzum kesinlikle zararlıdır diye kimse söyleyemez bilimsel olarak kanıtlanmış bir zararı yok ama ben önermiyorum doktorum da önermiyor.B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@poncikvegece
@mehlika nur
@diloyloy1
kızlar bişey sorcam size, vajinal ultrason oldunuz mu hiç
benim pazartesi gittiğimde eğer geç döllenme falan olmadıysa büyük ihtimalle 6. haftaya girmiş olacağım
kalp atışı için falan vajinal ultrasonla bakılırsa ancak o haftalarda duyulur diyorlar
oda çok riskli sakın yaptırma düşük riskini artırıyor diyor çevremdekiler
ama bir arkadaşım var ekimde doğum yaptı o diyor hiç bir riski yok ben 10. haftaya kadar hep vajinal baktırdım
yani kafam karıştı, pazartesi doktor bakmak isterse onay vereyim mi vajinale?
Bebişim deli gibi akşamın 7 sinde uyumuşum. Bu saatte okula geç kalıyorum sanıp uyandım. Şimdi de uyku tutmuyor. Napıcam bilmem
Gezmedeydin yanii iyisin bakalimAllah Allah, hadi yaa. Bazen internette sorun oluyor ama ne zmn elektrik kesildi hiç hatırlamıyorum
Aynı çayımbugün gelemedim pek, buralara misafirlik filan vardı benmde
Aynenn çayımGezmedeydin yanii iyisin bakalim
Malum bende gelemediydm bugun zten inanmaz kmse iste elektrk idaresne kac defa sikayet ettm ama degsmiyor bu bolgede elektrikte bi sknti var ama ne cozemiyolar sanirim hadi elektrik gider heryerde bazen ama nedir 3 5 saat diyelm ki okdr bile degil 12 saat ne ya komsularmn bebekleri var bide kendmizi gectm onlari dusundum...
Ya canım benim okula geç kalıyorum diye uyanmış akşam 7den beri uyuyorsunBebişim deli gibi akşamın 7 sinde uyumuşum. Bu saatte okula geç kalıyorum sanıp uyandım. Şimdi de uyku tutmuyor. Napıcam bilmem
Sen neden uyumadın bidenem?
Insallah canimAynenn çayım ❤
Ayy inşallah en, kısa zamanda bu sorununuz çözülür
Başka neler yaptın bakalım
Anlattt anlattt anlatttInsallah canim
Napim kiz her yaptgm da anlatilmaz
Ahahah Allah seniiiInsallah canim
Napim kiz her yaptgm da anlatilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?