- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.081
EllerBenim uykum geldi yatiyorum kizlar iyugeceler hepinize
Ciciiii herkese msj var bana yokkk
Ellere var da bana yokk mu
Cicim bugün bişey duydum. Aslında uyumayan bebekler için filanmış ama ben açtım dinliyorum. Rukye ayetleri youtube da var. İstersen sen de dinle böyle zamanlardaBebişim deli gibi akşamın 7 sinde uyumuşum. Bu saatte okula geç kalıyorum sanıp uyandım. Şimdi de uyku tutmuyor. Napıcam bilmem
Sen neden uyumadın bidenem?
Delūūū dilos gece oldu diyommm artik yatiyomm iyi geceler diyommm stopppAnlattt anlattt anlattt
İyi gecelerrrrDelūūū dilos gece oldu diyommm artik yatiyomm iyi geceler diyommm stoppp
Yok kiz farkndaysan ben oyle pek ozel paylasmlar yapmiyorum bu aksamki kdr bile yapmiyordum aslnda da naptin baska deynce muziplik olsn diye yazdm ...Ahahah Allah seniiiyok yok anlatma banlanmanı istemeyiiik
Yok smdi gercekten uyuyacagm sende uyu stop gece olnca senin devreler yaniyyyİyi gecelerrrr
Anladim
Ya diloşum uyumam lazım ama sabah nasıl kalkacağımYa canım benim okula geç kalıyorum diye uyanmış akşam 7den beri uyuyorsunbir zahmet uyanmissin balım
Napam kuzum eşim gelicek simdi 1 saat önce gitti gelmek üzere gelsin yaticam balım
Çayım alıntılara etiketlere döndüm bir tek. Kalıcı değilim gidiyorum uyumaya fıstığımBenim uykum geldi yatiyorum kizlar iyugeceler hepinize
Ciciiii herkese msj var bana yokkk
Ellere var da bana yokk mu
Uyumayan bebek= BenCicim bugün bişey duydum. Aslında uyumayan bebekler için filanmış ama ben açtım dinliyorum. Rukye ayetleri youtube da var. İstersen sen de dinle böyle zamanlarda
Anladım anladım çayımYok kiz farkndaysan ben oyle pek ozel paylasmlar yapmiyorum bu aksamki kdr bile yapmiyordum aslnda da naptin baska deynce muziplik olsn diye yazdm ...
Bu arada hic banlanmamis taze gul goncasiyim kiz ben
Bidaha aradaaa sunu da soyliyim dermokilin bakim spreyi mi neydi adni unuttum ama resmni atmstmya o cok guzel memnun kaldm cnm haber et demstn
Bide benYa diloşum uyumam lazım ama sabah nasıl kalkacağım
7 de ne ara uyumuşum anlamadım zaten. Progestanı erken içmenin zararları
Oturma odasında dizi izliyorduk gitmişim bir uyandım yatak odasındayım
Çayım alıntılara etiketlere döndüm bir tek. Kalıcı değilim gidiyorum uyumaya fıstığım
Sende gidiyormuşsun, iyi geceler kuzum, ♥
Uyumayan bebek= Ben
Ne kadar bebeksi bir insan olduğum ayan beyan ortada
Dolayısıyla evet dinleyebilirim balım çok teşekkür ederim
İyi geceler tel kadayıfımmm seviyorum senii cokkkkBebeler ben kaçtım. Uyuma sureleri okuyup uyumaya çalışacağım
İyi geceler tüm tatlı su kurbağalarıma♥
Daha iyiyim bugün :) şu saatte kendime gelebildim şükür :)ByNkoaLa Rosuumm @_Gulnihal_ geçmiş olsuun yaa dikkat ediiinn nasılsınız?
@poncikvegece afiyetler olsuuuunnn
B BUSR4 nasılsın kuzum
@-Artemis kıız ne güzel kilo vermişsin
B Brunello Cicinelli @samdan C Cay6 @mehlika nur unuttuğum var mı acabaaaburadaysanız iyi geceler değilseniz günaydııın ❤
Çocuklardan geçti bayadir surunuyirmEneee hasta misin kuzum
:dYaaaa seni yerim büşom. Sen dünyanın en mükemmel annelerinden biri olacaksın ♥
İnan bana kuru fasülye yedirdi bu bebek. Asla piştiği yere bile girmeyen ben protein için tabak tabak yiyorum.
Analık işte..
Fıstığım hiçbir folik asiti devlet karşılamıyor. Sağlık ocağı hemşiresinden ziyade sen kendi doğum doktorun ne diyorsa ne kullanmanı öneriyorsa onun izinden git.
Kan değerlerim gebe kalmadan önce benim de çok yüksekti. O yüzden sanırım hiç bulantı yaşamadım. Belki bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bulantı vücudunun hormonları ne kadar kaldırabildiği ile alakalı.
İnşallahhhh sende yaşamazsın benim gibi.
Ponçiğim senin doktorla benim doktor çok ayrı kafalardan gidiyor
Bende vitaminsizlik yok, sadece d vitamini düştü gebelikle birlikte. Onun için ağız fısfısı verdi. Benimki de değerleri düşürmemek için önlem alıyor düştükten sonra takviye değil de.
Bir de benimki de bana süt içme dedi. Doğada hiçbir canlı başka bir canlının sütünü içmiyor bir tek insan yapıyor bunu ve hiçbir faydası yok üstelik gaz yapar dedi. Onun yerine yoğurt ve peynir tüket dedi.
Hepsi ayrı telden çalıyor doktorların
Çok güzel ponçiğim.
Ben hakiki kakao yağı buldum onu kullanıyorum.ByNkoaLa nın göbeğini gördüm 3 gebeliğe rağmen tek bir çatlak yok. O kakao yağı kullanmış hemen abandım bende.
Bazı günler de johansons baby nin bedtime losyonunu sürüyorum.
Kuzum kesinlikle zararlıdır diye kimse söyleyemez bilimsel olarak kanıtlanmış bir zararı yok ama ben önermiyorum doktorum da önermiyor.
Ben ilk gittiğimde 5 haftalıktım. Kese gördük kalbinin attığı belliydi. Ekranda pıt pıt atıyor izlenebilir halde oluyor. Doktor karından bakacağım ama ses duyulmazsa endişe etme henüz çok küçük olduğu için muhtemelen makine sesi algılamayacak dedi. Nitekim öyle de oldu. Sonra doktorum şuan vajinal baksam ses duyulur ama alttan bakmaya hiç gerek yok şov amaçlı, vakti geldiğinde duyulur dedi.
1 hafta sonra 6+3 de kanama ile gidince tesadüfen duyduk kalbini ♥
Sen haftaya 6 haftalık olmayacaksın kuzum. Takvimin şuan giriş yaptığın haftayı gösteriyor. Şöyle düşün ben bugün 11+3 deyim ama takvimim 12 gösteriyor.
Sen haftaya 5+larda olacaksın. Ve bu kadar erken kalp atışı için alttan bakmaya çalışan doktora çok güvenme derim.
Bir sonraki hafta ya da ondan sonraki hafta mutlaka karından duyulacak çünkü.
Bu seneki grip felaket. Gecen hafta 3 tane cocuk olmus bizim yasadigimiz sehirde. Eczaneden ilac alirken gordum 4 yasinda cocuk yuruyemez hale gelmis. Ayagini basamiyordu cocuk.Çocuklardan geçti bayadir surunuyirm
Bana günler seneler gbi geldi valla
Ama şuan daha iyiyim
Günaydın canımmm bende çok erken kalktım bugün niyeyse uyanıverdimByNkoaLa Rosuumm @_Gulnihal_ geçmiş olsuun yaa dikkat ediiinn nasılsınız?
@poncikvegece afiyetler olsuuuunnn
B BUSR4 nasılsın kuzum
@-Artemis kıız ne güzel kilo vermişsin
B Brunello Cicinelli @samdan C Cay6 @mehlika nur unuttuğum var mı acabaaaburadaysanız iyi geceler değilseniz günaydııın ❤
İnşallah cicimmYaaaa seni yerim büşom. Sen dünyanın en mükemmel annelerinden biri olacaksın ♥
İnan bana kuru fasülye yedirdi bu bebek. Asla piştiği yere bile girmeyen ben protein için tabak tabak yiyorum.
Analık işte..
Fıstığım hiçbir folik asiti devlet karşılamıyor. Sağlık ocağı hemşiresinden ziyade sen kendi doğum doktorun ne diyorsa ne kullanmanı öneriyorsa onun izinden git.
Kan değerlerim gebe kalmadan önce benim de çok yüksekti. O yüzden sanırım hiç bulantı yaşamadım. Belki bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bulantı vücudunun hormonları ne kadar kaldırabildiği ile alakalı.
İnşallahhhh sende yaşamazsın benim gibi.
Ponçiğim senin doktorla benim doktor çok ayrı kafalardan gidiyor
Bende vitaminsizlik yok, sadece d vitamini düştü gebelikle birlikte. Onun için ağız fısfısı verdi. Benimki de değerleri düşürmemek için önlem alıyor düştükten sonra takviye değil de.
Bir de benimki de bana süt içme dedi. Doğada hiçbir canlı başka bir canlının sütünü içmiyor bir tek insan yapıyor bunu ve hiçbir faydası yok üstelik gaz yapar dedi. Onun yerine yoğurt ve peynir tüket dedi.
Hepsi ayrı telden çalıyor doktorların
Çok güzel ponçiğim.
Ben hakiki kakao yağı buldum onu kullanıyorum.ByNkoaLa nın göbeğini gördüm 3 gebeliğe rağmen tek bir çatlak yok. O kakao yağı kullanmış hemen abandım bende.
Bazı günler de johansons baby nin bedtime losyonunu sürüyorum.
Kuzum kesinlikle zararlıdır diye kimse söyleyemez bilimsel olarak kanıtlanmış bir zararı yok ama ben önermiyorum doktorum da önermiyor.
Ben ilk gittiğimde 5 haftalıktım. Kese gördük kalbinin attığı belliydi. Ekranda pıt pıt atıyor izlenebilir halde oluyor. Doktor karından bakacağım ama ses duyulmazsa endişe etme henüz çok küçük olduğu için muhtemelen makine sesi algılamayacak dedi. Nitekim öyle de oldu. Sonra doktorum şuan vajinal baksam ses duyulur ama alttan bakmaya hiç gerek yok şov amaçlı, vakti geldiğinde duyulur dedi.
1 hafta sonra 6+3 de kanama ile gidince tesadüfen duyduk kalbini ♥
Sen haftaya 6 haftalık olmayacaksın kuzum. Takvimin şuan giriş yaptığın haftayı gösteriyor. Şöyle düşün ben bugün 11+3 deyim ama takvimim 12 gösteriyor.
Sen haftaya 5+larda olacaksın. Ve bu kadar erken kalp atışı için alttan bakmaya çalışan doktora çok güvenme derim.
Bir sonraki hafta ya da ondan sonraki hafta mutlaka karından duyulacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?