Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebişim deli gibi akşamın 7 sinde uyumuşum. Bu saatte okula geç kalıyorum sanıp uyandım. Şimdi de uyku tutmuyor. Napıcam bilmem
Sen neden uyumadın bidenem?
Cicim bugün bişey duydum. Aslında uyumayan bebekler için filanmış ama ben açtım dinliyorum. Rukye ayetleri youtube da var. İstersen sen de dinle böyle zamanlarda

Ahahah Allah seniii yok yok anlatma banlanmanı istemeyiiik
Yok kiz farkndaysan ben oyle pek ozel paylasmlar yapmiyorum bu aksamki kdr bile yapmiyordum aslnda da naptin baska deynce muziplik olsn diye yazdm ...

Bu arada hic banlanmamis taze gul goncasiyim kiz ben

Bidaha aradaaa sunu da soyliyim dermokilin bakim spreyi mi neydi adni unuttum ama resmni atmstmya o cok guzel memnun kaldm cnm haber et demstn

Ya canım benim okula geç kalıyorum diye uyanmış akşam 7den beri uyuyorsun bir zahmet uyanmissin balım
Napam kuzum eşim gelicek simdi 1 saat önce gitti gelmek üzere gelsin yaticam balım
Ya diloşum uyumam lazım ama sabah nasıl kalkacağım
7 de ne ara uyumuşum anlamadım zaten. Progestanı erken içmenin zararları
Oturma odasında dizi izliyorduk gitmişim bir uyandım yatak odasındayım
Benim uykum geldi yatiyorum kizlar iyugeceler hepinize
Ciciiii herkese msj var bana yokkk
Ellere var da bana yokk mu
Çayım alıntılara etiketlere döndüm bir tek. Kalıcı değilim gidiyorum uyumaya fıstığım
Sende gidiyormuşsun, iyi geceler kuzum,
Cicim bugün bişey duydum. Aslında uyumayan bebekler için filanmış ama ben açtım dinliyorum. Rukye ayetleri youtube da var. İstersen sen de dinle böyle zamanlarda
Uyumayan bebek= Ben
Ne kadar bebeksi bir insan olduğum ayan beyan ortada
Dolayısıyla evet dinleyebilirim balım çok teşekkür ederim

Anladım anladım çayım

Kız maşallah iyisin hiç polemiğe girmedin miii
Benim 1 yaprağımı kopardılar

Fondoteni ne yaptın çayım. Neyse uyu yarın bunları detaylı konuşuruz

Bide ben

Ne demek cicim

:d
Çok şükür hala çatlak yok ins da olmaz zaten olursa akros beni keser heralde adamın catlaga karşı alerjisi var baldirlarimda çok var mesela neymiş lazer yaptircakmisiz doğumdan sonra tamam bebek dedm bnde

Çocuklardan geçti bayadir surunuyirm
Bana günler seneler gbi geldi valla
Ama şuan daha iyiyim
Bu seneki grip felaket. Gecen hafta 3 tane cocuk olmus bizim yasadigimiz sehirde. Eczaneden ilac alirken gordum 4 yasinda cocuk yuruyemez hale gelmis. Ayagini basamiyordu cocuk.
Dikkat etmek lazm. Bolca bagisiklik guclendiricez. Ben cocuga mandalina,portakal dayadim. Cocugun rengi turuncuya donecek artik Ihlamur iciriyorum sabah aksam. 10 gun yatti bu gripten 2 hafta once. Bir daha yakalanirsa ben biterim bu defa.

İnşallah cicimm
Analık işte neler yediriyor insana, sen dedin ya kilo verdim diye, valla bende tam 1,5 kilo verdim, çok hızlı kilo veren bi bünyem var sağlıklı beslendiğim takdirde ve inan şok oldum az önce tartıldım hayatımda beslenmediğim kadar sağlıklı besleniyorum şu an
Dış gebelikten öylesine korkuyorum ki, rahimin içinde keseciği görsem rahatlayacağım, kalbi öbür haftada duysak olur ❤

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…