- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.101
Yok hic polemige girmedim canim yasakli olacak kadar ...Anladım anladım çayım
Kız maşallah iyisin hiç polemiğe girmedin miii
Benim 1 yaprağımı kopardılar
Fondoteni ne yaptın çayım. Neyse uyu yarın bunları detaylı konuşuruz
Busra sen neden uslu bi kiz olup bizi dinlemiyosun beybisiiii deger dususe gecmiyorsa ki seninki artti dis gebelik filan yoktur kuzu hakikaten cok bilmek bu konularda cok zorluyo insani burda dha once anlatmstm ayni bu endiselerden ben hamileyimmmm yuppiii filan olamamastim bi turlu o olcakmi kalp atis duyulcak mi etcek mi derken millet evdeki testten sonra hamileyim djyee sevinir ben kan tahlilini aldgmda bile keseyi gornce bile o ciglik cigliga hamileymmm sevnci yasayamadim bi turlu ... kafana takma hayirlisiyla hersey yolndadir insallahhhİnşallah cicimm
Analık işte neler yediriyor insana, sen dedin ya kilo verdim diye, valla bende tam 1,5 kilo verdim, çok hızlı kilo veren bi bünyem var sağlıklı beslendiğim takdirde ve inan şok oldum az önce tartıldımhayatımda beslenmediğim kadar sağlıklı besleniyorum şu an
Dış gebelikten öylesine korkuyorum ki, rahimin içinde keseciği görsem rahatlayacağım, kalbi öbür haftada duysak olur ❤
çayım valla doğru söylüyosun çok bilmek çok stres yapıyorYok hic polemige girmedim canim yasakli olacak kadar ...
Fondoteni de cok begenmedim cnm iyiki canta boyuyla degistirip ufagni almisim idare eder diyeym sana maybelline affinitone dan memnundum ondan alacagm elmdeki bitsin de insallah
Busra sen neden uslu bi kiz olup bizi dinlemiyosun beybisiiii deger dususe gecmiyorsa ki seninki artti dis gebelik filan yoktur kuzu hakikaten cok bilmek bu konularda cok zorluyo insani burda dha once anlatmstm ayni bu endiselerden ben hamileyimmmm yuppiii filan olamamastim bi turlu o olcakmi kalp atis duyulcak mi etcek mi derken millet evdeki testten sonra hamileyim djyee sevinir ben kan tahlilini aldgmda bile keseyi gornce bile o ciglik cigliga hamileymmm sevnci yasayamadim bi turlu ... kafana takma hayirlisiyla hersey yolndadir insallahhh
Bu arada kocamo ise ugurladim kalktim sizlere de bi gunaydinnnn demek istedim
Insallah canimçayım valla doğru söylüyosun çok bilmek çok stres yapıyor
yaklaşık 6 aydır gebelik topiğindeyim o kadar çok şey gördüm okudum ki
dış gebelikler, kimyasallar, boş keseler, değerlerin 1000 lerden düşmesi...
o yüzden bu korkularım ama işte haklısın çok takmadan pazartesiyi beklemem lazım
inşallah pazartesi hepsi geçecek
Yok canım meyilli değilim babamın gelmesini bekliyorum dava açmak içinAynen bende oyle gordum
Sana tek sey diyeyim beyefendi gururdan sen evden ciktin diye gelmiyormus ya bu durumun ciddiyetinin farkinda degil boyke bi durumda aramasi sormasi gelmesi lazimdi coktaaan yanina ... bu saattten sonra sen adim atarsan yahut arar gidersen filan asla dha iflah olmaz esinn birak barisacaksan bile iyice bi anlasin etsjn yaptiklarini bidaha yasatmasin dicem ama zor insan kendi huyunu bile degistiremiyor kendisi istedigi halde , degilki baskasi icin degissin ... Allah yardmcin olsnYoulost16
tek eşimin değil çocukların beslenme kapları,gelince yediklerinin bulaşıkları,Yaa kahveyi benim yerime de içafiyet olsun valla erkekler mutfağa girince içine ediyolar tabiri caizse ama benim ki gül gibi toplar fena dagitsa da senin ki niye toplamiyo ki ne güzel yemek yapiyomus
geçmişi okuyamadım canım,kış günü o kadar süre elektrik kesilir mi ya,Kizzz okumadin mi zabah korunden beri elektrik yoktu telefnun sarji bitikti gittim markette firinda sarja taktm bjraz acilsn da haberlesebileym en azndan diye birilerle ... hem de misafirim vardi tek olsaydk dha cok bunalrdm sabah 6 bucukta kalktik yoktu elwktrik ve ev sogumustu 3 te 5 te filan gtmistir belki aksam 7 de geldi
Ne yaptın zeprammDualarınıza ihtiyacım var❤
Yengesi geldi konuştuk canım hersey suç olmus bu devirde.. cok para harcıyomusum cok geziyormuşum eve dul arkadaş getiriyormuşum da neler nelerrrrrNe yaptın zepramm
Son durumlar nasıl ?
Dul arkadaş getiriyormuşsun derkennn ? boşanmış arkadaşlarından mı bahsediyor ?Yengesi geldi konuştuk canım hersey suç olmus bu devirde.. cok para harcıyomusum cok geziyormuşum eve dul arkadaş getiriyormuşum da neler nelerrrrr
Sana bu dediklerim ne ki daha anlatsam şok olursunuz hepiniz. Sanki beni esir almışlar ben böyle insanlar ömrümde görmedimDul arkadaş getiriyormuşsun derkennn ? boşanmış arkadaşlarından mı bahsediyor ?
Yok eğer öyle ise o yengeye söyle azıcık açıp okusun, boşananlara dul değil, bekar deniyor; kocası ölenlere dul deniyor.
Bu bilgiyi geçtikten sonra diğer konuya geliyorum.
Çok para da harcarım, çok gezerim de . Kocam da bana bakmak, ihtiyaçlarımı karşılamak zorundaa. 2-2 daha 4 .
Varsayalım ki bunlar var okey... hiç bir sebep, hiç bir neden şiddet görmek için bir bahane olamaz. Azıcık kendini senin yerine koyup öyle konuşsaymış daha iyi olurmuş bence.
Yazık ya.. bir kadının kadına söylediğine bak.
Ay bırak şunları zepram ya, cahil insanlar oldukları şu söylediğin sözden zaten belli. Bunlarla uğraşılmaz, boşa gitsin.
Gercektemde cok bilmek hic iyi degilçayım valla doğru söylüyosun çok bilmek çok stres yapıyor
yaklaşık 6 aydır gebelik topiğindeyim o kadar çok şey gördüm okudum ki
dış gebelikler, kimyasallar, boş keseler, değerlerin 1000 lerden düşmesi...
o yüzden bu korkularım ama işte haklısın çok takmadan pazartesiyi beklemem lazım
inşallah pazartesi hepsi geçecek
Allah sabir versin canimSana bu dediklerim ne ki daha anlatsam şok olursunuz hepiniz. Sanki beni esir almışlar ben böyle insanlar ömrümde görmedim
Gerçekten şaka gibi.. Cahil insanla, kendini bilmeyen geliştirememiş insanlarla uğraşmak çok zor.Sana bu dediklerim ne ki daha anlatsam şok olursunuz hepiniz. Sanki beni esir almışlar ben böyle insanlar ömrümde görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?