Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım anladım çayım

Kız maşallah iyisin hiç polemiğe girmedin miii
Benim 1 yaprağımı kopardılar

Fondoteni ne yaptın çayım. Neyse uyu yarın bunları detaylı konuşuruz
Yok hic polemige girmedim canim yasakli olacak kadar ...

Fondoteni de cok begenmedim cnm iyiki canta boyuyla degistirip ufagni almisim idare eder diyeym sana maybelline affinitone dan memnundum ondan alacagm elmdeki bitsin de insallah

Busra sen neden uslu bi kiz olup bizi dinlemiyosun beybisiiii deger dususe gecmiyorsa ki seninki artti dis gebelik filan yoktur kuzu hakikaten cok bilmek bu konularda cok zorluyo insani burda dha once anlatmstm ayni bu endiselerden ben hamileyimmmm yuppiii filan olamamastim bi turlu o olcakmi kalp atis duyulcak mi etcek mi derken millet evdeki testten sonra hamileyim djyee sevinir ben kan tahlilini aldgmda bile keseyi gornce bile o ciglik cigliga hamileymmm sevnci yasayamadim bi turlu ... kafana takma hayirlisiyla hersey yolndadir insallahhh

Bu arada kocamo ise ugurladim kalktim sizlere de bi gunaydinnnn demek istedim

çayım valla doğru söylüyosun çok bilmek çok stres yapıyor
yaklaşık 6 aydır gebelik topiğindeyim o kadar çok şey gördüm okudum ki
dış gebelikler, kimyasallar, boş keseler, değerlerin 1000 lerden düşmesi...
o yüzden bu korkularım ama işte haklısın çok takmadan pazartesiyi beklemem lazım
inşallah pazartesi hepsi geçecek

Insallah canim

Günaydınlar efenim
Geçmişten mesajları okuyarak gelirken birden bir aydınlanma oluverdi bende. Turuncu popo yok. Sahi nerde o ne zamandır yok belki ben şimdi farkettim şimdi de fıstık gibi bir hatun koymuşlar ee yeni doğum yaptık vücut daha tam toparlanamadi gözüme mi sokuyorlar yoksa gaza mi getirmeye çalışıyorlar anlamadım
Eğer bizdiklar uyursa hemen uyuyusa geçeceğim. aaamaa biri uyusa diğeri uyumuyooor

Yok canım meyilli değilim babamın gelmesini bekliyorum dava açmak için

B Brunello Cicinelli günaydın ballı lokma tatlımmm

aynen senin doktor ile benim doktorun kafası farklı çalışıyor bosver herkesin bildiği kendine
Ama süt bana gaz yapmıyor mesela bana doktor süt içme dese ben gizli saklı içerim o kadar seviyorum sütümden kimse ayıramaz beni, asla müsaade edemem buna ciddi ciddi söylüyorum bak hahahahah

Herşeyi yasaklayabilir herkes bana ama sütü asla çok net

Yaa kahveyi benim yerime de iç afiyet olsun valla erkekler mutfağa girince içine ediyolar tabiri caizse ama benim ki gül gibi toplar fena dagitsa da senin ki niye toplamiyo ki ne güzel yemek yapiyomus
tek eşimin değil çocukların beslenme kapları,gelince yediklerinin bulaşıkları,
eşim nar suyu sıkmış onun bulaşığı yemek öncesi ve sonrası çıkan bulaşıklar,tezgahta boş yer kalmamıştı,
tezgah,mutfağım küçük zaten,
eşim makinadakilerin temiz olduğunu anlamamış makinayı boşaltırdı,
genelde bulaşık makinasını eşim boşaltır,
bulaşık yıkama konusunda iyi değil, az kirlileri yıkayıp kaldırır ama yağlılara falan dokunmaz,

geçmişi okuyamadım canım,kış günü o kadar süre elektrik kesilir mi ya,
kötü olmuş bu soğukta,

Yengesi geldi konuştuk canım hersey suç olmus bu devirde.. cok para harcıyomusum cok geziyormuşum eve dul arkadaş getiriyormuşum da neler nelerrrrr
Dul arkadaş getiriyormuşsun derkennn ? boşanmış arkadaşlarından mı bahsediyor ?
Yok eğer öyle ise o yengeye söyle azıcık açıp okusun, boşananlara dul değil, bekar deniyor; kocası ölenlere dul deniyor.

Bu bilgiyi geçtikten sonra diğer konuya geliyorum.
Çok para da harcarım, çok gezerim de . Kocam da bana bakmak, ihtiyaçlarımı karşılamak zorundaa. 2-2 daha 4 .

Varsayalım ki bunlar var okey... hiç bir sebep, hiç bir neden şiddet görmek için bir bahane olamaz. Azıcık kendini senin yerine koyup öyle konuşsaymış daha iyi olurmuş bence.

Yazık ya.. bir kadının kadına söylediğine bak.

Ay bırak şunları zepram ya, cahil insanlar oldukları şu söylediğin sözden zaten belli. Bunlarla uğraşılmaz, boşa gitsin.

Sana bu dediklerim ne ki daha anlatsam şok olursunuz hepiniz. Sanki beni esir almışlar ben böyle insanlar ömrümde görmedim

Gercektemde cok bilmek hic iyi degil
Bu siteyi tanimadan once hep adet gecikince test yapardim ama simdi adet gunu gelene kadar 4, 5 tane test harciyorum
Bende korkuyorum hamile oldugu bilsem bile acaba deger yukselcekmi kese kalp atisi olcak mi hep stres

Sana bu dediklerim ne ki daha anlatsam şok olursunuz hepiniz. Sanki beni esir almışlar ben böyle insanlar ömrümde görmedim
Gerçekten şaka gibi.. Cahil insanla, kendini bilmeyen geliştirememiş insanlarla uğraşmak çok zor.

Katlanmak zorunda değilsin zepram. Boşanan bir tek sende değilsin, yani ilk değilsin son da olmayacaksın ..
Evlendikten sonra alınan herhangi bir mal vs bir şey var mı ?

Ya da düğün takıların duruyor mu ? mehr falan istemiş miydin.. bunların hepsini geri al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…