Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem o kadın geldi konuştu yA hayret etti annem neler diyo bi duysanız kadını ortadan kaldırmak isterseniz

mal yok. Altınları bozdu. Mehrim yok

Annem o kadın geldi konuştu yA hayret etti annem
Şaka gibi valla ..
Bırakma hiçbir şey al herşeyi. Zaten takılar artık hukuki olarak tamamen senin. Altın orta da yoksa bile 3 aşağı 5 yukarı bir rakam biçiyorlar.
ev araba arsa bankada para varsa yarısı senin.
Mehr zaten senin. Onu vermek zorunda Allah katın da diyeceğim ama, Allahtan korksa bunlar olmazdı zaten. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum.

Ben boşanırken düğün takılarımı, evin yarısını, arabayı ve mehrimi almıştım.
Ayrıca tazminat aldım.. Nafaka bağlatmadım.
İstersen nafaka da bağlatabilirsin.
İyi bir avukat bul, tek celsede bitsin bu iş

Patilim senle özelden konuşsak bana yol göstersen olur mu

öyle valla kuzum
Annem o kadın geldi konuştu yA hayret etti annem neler diyo bi duysanız kadını ortadan kaldırmak isterseniz

mal yok. Altınları bozdu. Mehrim yok
zebram nicki değiştirmişsin tanıyamadım
neler olmuş öyle ya çok ama çok üzüldüm canım benim

Diloşum

Kebap yiyordum
yediklerimi sayıyım mı
Kebabın dibine vurdun dimi kız seni seniii
Sayma aaaaaa sabah sabah canımız çekmesin bol soğanlı acılı kepaplar lehmacunlar ayranlar salgamlar üstüne kunefeleer kaymaklar

Kebabın dibine vurdun dimi kız seni seniii
Sayma aaaaaa sabah sabah canımız çekmesin bol soğanlı acılı kepaplar lehmacunlar ayranlar salgamlar üstüne kunefeleer kaymaklar
Dur kız söyleyemmmm canım çekti
1 tane fındık lahmacun 3 tane ızgara köfteee 1 tane antrikott 1kürdan kuzu şiş
1 kürdan soğan1 kürdan domates
son vuruşşş künefeeee

burası böyle bir tarafı kasap diğer tarafında pişiriyorlar kasaptan alıyorsun ızgara kısmına gidiyor pişiyor
eşim aldı ızgara bölümüne götürdü diyo abimmmm iyi pişsinnn abimmmmm hatun hamileee
adam da onun taklidini yapıyor diyor tamamm abimmm

eve geldim1 tane soda içtim bir uyumuşum ohhh bebek içerde halaya durmuştur kesn mutluluktan
ben mutlu oldum demekse o da mutlu olmuştur bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…