- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.161
teşekkürler canım, dediğin iyi oldu, İstanbuldaki lezzetleri tatmak istiyoruz, eşim bayılacakBende sana tavsiye edeyim mehloşum
Aksaray- Horhor da 2 yer var
1- Neden Urfa
2- Urfalı Hacı Usta
2 sine de gidin mutlaka.. Enfessssss
Ben evlendikten sonra gece saat 1 de gelinliğim ile Neden Urfa ya gitmiştim
Dediğin Baran'ı biliyorum
Aynı ben gibi oynuyorlar canım goriller ya
Kizimin oyuncak bebrgnin adi tontisGünaydınnnn tontişlerrrrr
Annemde bana hep tontişimmm derrKizimin oyuncak bebrgnin adi tontis
Bonusss ❤❤❤❤❤❤❤Günaydın ❤
Size peranın yeni taze bebişini getirdim dinlerken okursunuz.
Niye geldim? Çünkü herkesi seviyorum çünkü hayat kısa...
İnsanlar, gencecik askerler ölüyor.
Anneler evladını toprağa veriyor.
Depremler oluyor insanlar yine ölüyor.
Uçaklar düşüyor insanlar topluca ölüyor.
Ölüm varken bu kadar yakınken ne benim içimde ne de sizin içinizde en ufak bir kırgınlık huzursuzluk kalsın istemiyorum. Hiç bişey sanal değil.
Bunlar benim ruhuma yük.
Daha öncede hep yazacak oldum her geldiğimde arkamdan yazılan bişey okudum. Beni hiç tanımayanlarda dahil. Yazmadım çıktım. Bende çok kırgındım çok üzüldüm hepsini unutmak istiyorum.
Kimse için kötü bişey demedim, kimseye bir kötülük etmedim. Kendimce tepkiydi, eleştiriydi.....başka ne olabilirdi zaten.
B Brunello Cicinelli o gün seni kırmışsam özür dilerim asla kırmak değildi niyetim tepki göstermekti.
Cevap verin alıntı yapın hesaplaşalım diye değil sadece bilin diye helalleşeyim diye yazdım. Herşey gönlünüzce olsun çok zor geçirdiğim günlerde sadece burda yüzümün güldüğünü unutabilcek biri değilim.
Ben gibi davranmazsam ben olamam.
Bende kizima derimm o da bebegine diyor adini oyle koydukAnnemde bana hep tontişimmm derr
ayy şeytanla işim olmaz ama bende akrep burcuyum özelliklerinide bayaaa taşıyorumAz önce bir şeye denk geldim
Akrep burçları için ;
Ben şeytana uymam projemi anlatırım; uygun bulursa dahil olur.. demişler
ByNkoaLa aklıma geldin
son akrep bükücü olarak seni konuya dahil ettim şuanda pıtırcığımmm
Pipili kertenkeleleri her zaman çok sevmişimdirBelgeselde kertenkelenin çiftleşme anini var onu izliomm
Birleşme anında heyecanla kuyruğunu kivirirmiş spermeler şaha kalkarmiş dişide koşarak o spermelere hucummmm edermiş
Sonra da minnak pipili pıtışlı kertenkeleler olurmuş
Ne gunaydini dilosum ööğğlen oldu
Bu hafta yasak elma oynamadıNe gunaydini dilosum ööğğlen olduhala uyanamadiysan demek
Askilopummmmmm saat 10 da uyandımNe gunaydini dilosum ööğğlen olduhala uyanamadiysan demek
Yaa rosum hemen, geçsin daha iyi ol inşallahDaha iyiyim bugün :) şu saatte kendime gelebildim şükür :)
Kıızz cidden erkencikten uyanmışsıınGünaydın canımmm bende çok erken kalktım bugün niyeyse uyanıverdim
Hmmmm o zmn almayalım ondanYok hic polemige girmedim canim yasakli olacak kadar ...
Fondoteni de cok begenmedim cnm iyiki canta boyuyla degistirip ufagni almisim idare eder diyeym sana maybelline affinitone dan memnundum ondan alacagm elmdeki bitsin de insallah
Busra sen neden uslu bi kiz olup bizi dinlemiyosun beybisiiii deger dususe gecmiyorsa ki seninki artti dis gebelik filan yoktur kuzu hakikaten cok bilmek bu konularda cok zorluyo insani burda dha once anlatmstm ayni bu endiselerden ben hamileyimmmm yuppiii filan olamamastim bi turlu o olcakmi kalp atis duyulcak mi etcek mi derken millet evdeki testten sonra hamileyim djyee sevinir ben kan tahlilini aldgmda bile keseyi gornce bile o ciglik cigliga hamileymmm sevnci yasayamadim bi turlu ... kafana takma hayirlisiyla hersey yolndadir insallahhh
Bu arada kocamo ise ugurladim kalktim sizlere de bi gunaydinnnn demek istedim
Nurcumtam ben gittim sen yazmışsın nasilsin
Bizimde nerdeyse 10 gün olcak ateş + grip+ öksürükBu seneki grip felaket. Gecen hafta 3 tane cocuk olmus bizim yasadigimiz sehirde. Eczaneden ilac alirken gordum 4 yasinda cocuk yuruyemez hale gelmis. Ayagini basamiyordu cocuk.
Dikkat etmek lazm. Bolca bagisiklik guclendiricez. Ben cocuga mandalina,portakal dayadim. Cocugun rengi turuncuya donecek artikIhlamur iciriyorum sabah aksam. 10 gun yatti bu gripten 2 hafta once. Bir daha yakalanirsa ben biterim bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?