Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhahahahahahaha
Zaten aynen de öyleler güzellik

Memnun olanlarda cok ama ben affinitone dan dha cok memnunum o yuzden de sevememis olabilirim yillardir bi aliskanlgm sonucta
Cay hanım cay hanım sizi etiket ediyorum sonra bana ne zaman beni çağırdın diyorsungormuysun çünkümmm

Bonusummm seni burda görmek ne güzel

KIZLAAAAAARR
Boşuna demiyorlar çocuk kısmetiyle gelir diye ya..
2 hafta olacak yarın 3 vasıta değiştirip sürgün edildiğim yere geliyorum biliyorsunuz..
Gebeliği öğrenince heyet raporu alıp evde dinlenmeyi düşünüyordum o yüzden insan kaynaklarından tanıdığım sevdiğim bir abimi aradım, hani bi riski var mı nasıl oluyor falan öğreneyim diye gebe olduğumu da söyledim, sen şimdilik bişey yapma benden haber bekle dedi, ne yapmış biliyor musunuz? Beni merkeze çektirmiş, daire başkanlarıyla görüşüp bu kız hamile 3 vasıtayla gidip gelmesin demiş kabul etmişler daire başkanı beni aradı sana yer ayarlıyoruz şimdi dedi, merkez ya eski yerimden bile daha iyi, hemde evimin tam önünden geçiyor servis sabah saat 7 de, akşamda 18 gibi evimin önünde ineceğim, Allahım şu an o kadar mutluyum ki hiçbir suçum yokken sürdüler ama canım bebeğim geldiği gibi annesine faydası dokundu Bugün şunu bir kez daha anladım kızlar sen kalbini temiz tut Rabbim önünü çok güzel aydınlatıyor

B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
K Kendinisevenbirii

canım bonusum

Yaaaaaa ponçikimmm benimmm çok sevindim bebek kismetiyle sansiyla geldi size çok uğur getirdi hep böyle uğur şans getirsin mutluluk getirsin balimmmmmm❤❤❤❤❤❤

Yaaaaaa ponçikimmm benimmm çok sevindim bebek kiymetiyle sansiyla geldi size çok uğur getirdi hep böyle uğur şans getirsin mutluluk getirsin balimmmmmm❤❤❤❤❤❤
Diloşummm valla bende o kadar mutluyum ki inşallah hep böyle devam eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…