- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.201
İnşallah bebeğim amaa şimdiden çok şans getirdiği açık ve net daha seni ne suprizler bekliyor ne suprizler ohhhDiloşummm valla bende o kadar mutluyum ki inşallah hep böyle devam eder
bende bir an öyle düşündüm inşallah çok şanslı bir evlat olur kuzumİnşallah bebeğim amaa şimdiden çok şans getirdiği açık ve net daha seni ne suprizler bekliyor ne suprizler ohhh
Kesinlikle oyle busracimm bende biseyler yasadim hakikaten kalbin temiz olsun hersey yoluna giriyor olmadik ummadik yerden biseyler seriliyor onune ... cok sevndim canim cokkkk sen cok naif bi insansin Allah gonlune gore veriyorKIZLAAAAAARR
Boşuna demiyorlar çocuk kısmetiyle gelir diye ya..
2 hafta olacak yarın 3 vasıta değiştirip sürgün edildiğim yere geliyorum biliyorsunuz..
Gebeliği öğrenince heyet raporu alıp evde dinlenmeyi düşünüyordum o yüzden insan kaynaklarından tanıdığım sevdiğim bir abimi aradım, hani bi riski var mı nasıl oluyor falan öğreneyim diye gebe olduğumu da söyledim, sen şimdilik bişey yapma benden haber bekle dedi, ne yapmış biliyor musunuz? Beni merkeze çektirmiş, daire başkanlarıyla görüşüp bu kız hamile 3 vasıtayla gidip gelmesin demiş kabul etmişler daire başkanı beni aradı sana yer ayarlıyoruz şimdi dedi, merkez ya eski yerimden bile daha iyi, hemde evimin tam önünden geçiyor servis sabah saat 7 de, akşamda 18 gibi evimin önünde ineceğim, Allahım şu an o kadar mutluyum ki hiçbir suçum yokken sürdüler ama canım bebeğim geldiği gibi annesine faydası dokunduBugün şunu bir kez daha anladım kızlar sen kalbini temiz tut Rabbim önünü çok güzel aydınlatıyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
K Kendinisevenbirii
canım Çayım seni yerim ya çok teşekkür ederimm o senin naifliğinKesinlikle oyle busracimm bende biseyler yasadim hakikaten kalbin temiz olsun hersey yoluna giriyor olmadik ummadik yerden biseyler seriliyor onune ... cok sevndim canim cokkkk sen cok naif bi insansin Allah gonlune gore veriyor
Kuzummm gözün aydın çok sevindim mmmKIZLAAAAAARR
2 hafta olacak yarın 3 vasıta değiştirip sürgün edildiğim yere geliyorum biliyorsunuz..
Gebeliği öğrenince heyet raporu alıp evde dinlenmeyi düşünüyordum o yüzden insan kaynaklarından tanıdığım sevdiğim bir abimi aradım, hani bi riski var mı nasıl oluyor falan öğreneyim diye gebe olduğumu da söyledim, sen şimdilik bişey yapma benden haber bekle dedi, ne yapmış biliyor musunuz? Beni merkeze çektirmiş, daire başkanlarıyla görüşüp bu kız hamile 3 vasıtayla gidip gelmesin demiş kabul etmişler daire başkanı beni aradı sana yer ayarlıyoruz şimdi dedi, merkez ya eski yerimden bile daha iyi, hemde evimin tam önünden geçiyor servis sabah saat 7 de, akşamda 18 gibi evimin önünde ineceğim, Allahım şu an o kadar mutluyum ki hiçbir suçum yokken sürdüler ama canım bebeğim geldiği gibi annesine faydası dokunduBugün şunu bir kez daha anladım kızlar sen kalbini temiz tut Rabbim önünü çok güzel aydınlatıyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
K Kendinisevenbirii
Canım bnm yaa Allah razı olsun o kişiden deKIZLAAAAAARR
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
K Kendinisevenbirii
Rosuum
bende çook mutluyum Gülnihalimm valla ilaç gibi geldiKuzummm gözün aydın çok sevindim mmm
Ahh sorma kuzum bende bende düşünüp duruyordum dedim ya heyet raporu almayı planlıyordum, çok şükür yaCanım bnm yaa Allah razı olsun o kişiden denasıl sevindim yaa, geçen içimden geçmişti nasıl gidecek hamile hamile diyee. ❤
Herşey de çok güzel bi hayır var cidden kuzumbende çook mutluyum Gülnihalimm valla ilaç gibi geldi
Ahh sorma kuzum bende bende düşünüp duruyordum dedim ya heyet raporu almayı planlıyordum, çok şükür ya
Günaydın ❤
Size peranın yeni taze bebişini getirdim dinlerken okursunuz.
Niye geldim? Çünkü herkesi seviyorum çünkü hayat kısa...
İnsanlar, gencecik askerler ölüyor.
Anneler evladını toprağa veriyor.
Depremler oluyor insanlar yine ölüyor.
Uçaklar düşüyor insanlar topluca ölüyor.
Ölüm varken bu kadar yakınken ne benim içimde ne de sizin içinizde en ufak bir kırgınlık huzursuzluk kalsın istemiyorum. Hiç bişey sanal değil.
Bunlar benim ruhuma yük.
Daha öncede hep yazacak oldum her geldiğimde arkamdan yazılan bişey okudum. Beni hiç tanımayanlarda dahil. Yazmadım çıktım. Bende çok kırgındım çok üzüldüm hepsini unutmak istiyorum.
Kimse için kötü bişey demedim, kimseye bir kötülük etmedim. Kendimce tepkiydi, eleştiriydi.....başka ne olabilirdi zaten.
B Brunello Cicinelli o gün seni kırmışsam özür dilerim asla kırmak değildi niyetim tepki göstermekti.
Cevap verin alıntı yapın hesaplaşalım diye değil sadece bilin diye helalleşeyim diye yazdım. Herşey gönlünüzce olsun çok zor geçirdiğim günlerde sadece burda yüzümün güldüğünü unutabilcek biri değilim.
Ben gibi davranmazsam ben olamam.
Kim kiz o kaçırmışım ben sanırımBu hafta yasak elma oynamadı
Şahikalığını yapamadınyanıp tutuşuyorsun anladım seni
Sana uzun zamandır şahika demiyorum farkında mısın ? neden
çünkü bir ara denk geldimbiri topikte bir dalga konusu yaptı
İsmi lazım değil, yaramızda kalsın
Sözü tam hatırlamıyorum ama, Şahika gibii bilmem ne bişeyler söylemişti arkadaş..
Herkes sevdiğimin platformunda çokkk kültürlü ya
kültürden ölüyoruz hepimiz çok şükür :)
Ben 10da spor yapiyodum ulenAskilopummmmmm saat 10 da uyandım
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah
İyiyim canımbişeyler hazırladım bugün kahvaltı yapmadım şimdii yiyorum
Büşüm gözün aydın kurtulmussun ordan canım şükürKIZLAAAAAARR
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
Jawlensky
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
K Kendinisevenbirii
tahminime göre pazartesi, ama bellide olmaz yarın gel de diyebilirlerHerşey de çok güzel bi hayır var cidden kuzumhemen, geçer misin ne zmna başlarsın merkezde ki
inşallah kuzum benimmKim kiz o kaçırmışım ben sanırım
Ben 10da spor yapiyodum ulen
Büşüm gözün aydın kurtulmussun ordan canım şükürdaha nice güzel haberler veresin bize❤
İnşallah ordaki iş arkadaşlarında iyi olur canım güzel bi süreç geçirirsintahminime göre pazartesi, ama bellide olmaz yarın gel de diyebilirler
Kilo verdnmi ne yaptinKim kiz o kaçırmışım ben sanırım
Ben 10da spor yapiyodum ulen
Büşüm gözün aydın kurtulmussun ordan canım şükürdaha nice güzel haberler veresin bize❤
Hasta misnRosuumİyiyimm Yaniii iyi olmak zorundayım ben
Yaaaaaaa hahshhshajsbbbsjwkansbbsnanaBu hafta yasak elma oynamadı
Şahikalığını yapamadınyanıp tutuşuyorsun anladım seni
Sana uzun zamandır şahika demiyorum farkında mısın ? neden
çünkü bir ara denk geldimbiri topikte bir dalga konusu yaptı
İsmi lazım değil, yaramızda kalsın
Sözü tam hatırlamıyorum ama, Şahika gibii bilmem ne bişeyler söylemişti arkadaş..
Herkes sevdiğimin platformunda çokkk kültürlü ya
kültürden ölüyoruz hepimiz çok şükür :)
Su yaşadığın olay resmenCanım Rossummmm çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?