- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.221
öyle oldu rossum valla 2 haftadır iyi hoş ama çok yoruluyordum gerçekten.. Allah yüzümüze baktıSu yaşadığın olay resmen
Karanlığın ferahi gibi bı olay oldu
Tam ibretlik
Canımm büşümmmKIZLAAAAAARR
Boşuna demiyorlar çocuk kısmetiyle gelir diye ya..
2 hafta olacak yarın 3 vasıta değiştirip sürgün edildiğim yere geliyorum biliyorsunuz..
Gebeliği öğrenince heyet raporu alıp evde dinlenmeyi düşünüyordum o yüzden insan kaynaklarından tanıdığım sevdiğim bir abimi aradım, hani bi riski var mı nasıl oluyor falan öğreneyim diye gebe olduğumu da söyledim, sen şimdilik bişey yapma benden haber bekle dedi, ne yapmış biliyor musunuz? Beni merkeze çektirmiş, daire başkanlarıyla görüşüp bu kız hamile 3 vasıtayla gidip gelmesin demiş kabul etmişler daire başkanı beni aradı sana yer ayarlıyoruz şimdi dedi, merkez ya eski yerimden bile daha iyi, hemde evimin tam önünden geçiyor servis sabah saat 7 de, akşamda 18 gibi evimin önünde ineceğim, Allahım şu an o kadar mutluyum ki hiçbir suçum yokken sürdüler ama canım bebeğim geldiği gibi annesine faydası dokunduBugün şunu bir kez daha anladım kızlar sen kalbini temiz tut Rabbim önünü çok güzel aydınlatıyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@_Gulnihal_
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
Dedim ya gülimmmYaaaaaaa hahshhshajsbbbsjwkansbbsnana
Sus sus
Yaramızda kalsın poğaça yanaklım bosverKim kiz o kaçırmışım ben sanırım
Ben 10da spor yapiyodum ulen
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah
Büşüm gözün aydın kurtulmussun ordan canım şükürdaha nice güzel haberler veresin bize❤
ay tüylerim diken diken oldu, çok sevindim canım,KIZLAAAAAARR
Boşuna demiyorlar çocuk kısmetiyle gelir diye ya..
2 hafta olacak yarın 3 vasıta değiştirip sürgün edildiğim yere geliyorum biliyorsunuz..
Gebeliği öğrenince heyet raporu alıp evde dinlenmeyi düşünüyordum o yüzden insan kaynaklarından tanıdığım sevdiğim bir abimi aradım, hani bi riski var mı nasıl oluyor falan öğreneyim diye gebe olduğumu da söyledim, sen şimdilik bişey yapma benden haber bekle dedi, ne yapmış biliyor musunuz? Beni merkeze çektirmiş, daire başkanlarıyla görüşüp bu kız hamile 3 vasıtayla gidip gelmesin demiş kabul etmişler daire başkanı beni aradı sana yer ayarlıyoruz şimdi dedi, merkez ya eski yerimden bile daha iyi, hemde evimin tam önünden geçiyor servis sabah saat 7 de, akşamda 18 gibi evimin önünde ineceğim, Allahım şu an o kadar mutluyum ki hiçbir suçum yokken sürdüler ama canım bebeğim geldiği gibi annesine faydası dokunduBugün şunu bir kez daha anladım kızlar sen kalbini temiz tut Rabbim önünü çok güzel aydınlatıyor
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@_Gulnihal_
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
Bende çok yoruluyorm bana da bakar insöyle oldu rossum valla 2 haftadır iyi hoş ama çok yoruluyordum gerçekten.. Allah yüzümüze baktı
Kaldı kaldı sen saapmaDedim ya gülimmm
Bahsetme kimselere yaramız da kalsın
kız eşim de arap hemi de aşiretBunu söylememe hakkımız var mı
Devam ediyorlar mı ? yoksa dağılmışlar mı ?kız eşim de arap hemi de aşiret
Rosum valla bıraksam kendimi ben de bi güzel yatarım daa bırakmayım diyorum.Hasta misn
evet patilimm çok mutluyum vallahi inşallah daha güzel haberler alırız hep birlikte :)Canımm büşümmm
Kalbi güzel minnoş anne adayım
Çokkk sevindimm çokkk, sorunsuz şekilde eski yerine döndüğün haberini de alırız inşallah.. Bak herşey yoluna giriyor çok şükür. Sırada daha iyi günler var Allahın izni ile
Gerçekten çocuk kısmeti ile geliyor.. Buna bende inanıyorum.
Bizde bebek haberini aldığımız beri çok güzel şeyler oluyor hayatımız da herşey daha yolunda gidiyor gibi.
Allahıma şükürler olsun ..
Sende artık üzme kendini, bebeğinle birlikte güzel aylar bekliyor seni :)
dimi ama mehlikam çok şükürray tüylerim diken diken oldu, çok sevindim canım,
Rabbimin hikmeti, bebeğin nasıl da kısmetiyle geliyor maşaallah
inşallah rossummBende çok yoruluyorm bana da bakar ins
devam ediyorlar ama eskisi gibi değilmiş ,çok dağınık,Devam ediyorlar mı ? yoksa dağılmışlar mı ?
Aşiretlerse sizde iyi para vardır o zaman
Yeter daha ne olsun mehloşş, gerisi boş zatendevam ediyorlar ama eskisi gibi değilmiş ,çok dağınık,
aşiret reisi eşimin amcası,
biz de bizim kazandığımızdan başka para yok canım ya,
aşirette para nerden geli ki :)
bizim bir evimiz bir arabamız bir de yuvamız var
bunları da başkasından 5 kuruş almadan sırf kendi birikim ve gayretimizle yaptık çok şükür
Seni altına sarmadilar midevam ediyorlar ama eskisi gibi değilmiş ,çok dağınık,
aşiret reisi eşimin amcası,
biz de bizim kazandığımızdan başka para yok canım ya,
aşirette para nerden geli ki :)
bizim bir evimiz bir arabamız bir de yuvamız var
bunları da başkasından 5 kuruş almadan sırf kendi birikim ve gayretimizle yaptık çok şükür
malesef canım hiçbiri olmadıSeni altına sarmadilar mi
Kilonla altın yapmadılar mı
Erkek çocuğun var diye tomarla altına yatitmadilar mi
Arkadaş bir kafamdaki hayal daha suya düştü
2 hafta oldu henüz,1 kilo gitmiş ama ödemdir muhtemelen o giden, inşallah darısı yağlaraKilo verdnmi ne yaptin
Kafanda ki hayal düşmesin gülimmmSeni altına sarmadilar mi
Kilonla altın yapmadılar mı
Erkek çocuğun var diye tomarla altına yatitmadilar mi
Arkadaş bir kafamdaki hayal daha suya düştü
Kız öyle bir şey yok, ne alaka amca teyze kızı ?malesef canım hiçbiri olmadı
zaten tam bir aşiret olsa ben eşimle evlenemezdim, amca teyze kızıyla evlendirirlerdi eşimi,
eşim aşireti değil beni seçti
Ananas ye bol boll2 hafta oldu henüz,1 kilo gitmiş ama ödemdir muhtemelen o giden, inşallah darısı yağlaraönümüzde ki ay yüzmeye başlayım diyorum eşim müsade etmiyor malesef,hijyen olmaz o havuzlar mikrop kaparsin o kdr tedaviden fln geciyoruz başa sarmayalim tekrar diyo bakalım simdi de ödem atacak detosk sularına bakıyorum aklıma yatan bulursam yapıp içmeye basliycam
dukan birası yap kuzum.yani adı bira kendisi değil2 hafta oldu henüz,1 kilo gitmiş ama ödemdir muhtemelen o giden, inşallah darısı yağlaraönümüzde ki ay yüzmeye başlayım diyorum eşim müsade etmiyor malesef,hijyen olmaz o havuzlar mikrop kaparsin o kdr tedaviden fln geciyoruz başa sarmayalim tekrar diyo bakalım simdi de ödem atacak detosk sularına bakıyorum aklıma yatan bulursam yapıp içmeye basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?