Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pilav salata çorba eee. Bugün de sana dili çok lezzetli diyerlerini sevmem yemem öküz ayağı düdüklüde pisti et fln da var tatlı da var yeter yaparsin cnm işlerini de emannnnnn coccuga bak ciciler oruyorsun

hoşgeldin ciciimmmm tebrik ediyorum oncelikle
bebis nasil geysayla durumlar nasil :) sen nasilsin naasil gidiyor her sey
ben de oturup duruyorum oyle :))

poncikvegece
ara ara durakta denk geliyoruz ilk tanışmamızda arkamda bir hareketlenme hisettim cantam mi kaydi diye elimi atinca yumuşak birsey geldi elime hemen yanima geldi basini okşadım sevdim sevdim otobüs gelince ayrıldık tabi hala ara ara gelir baksana su minnoşun kulaklara yumuş yumuśtu :)) hayvan barinagi deyince aklima geldi belki yarın denk gelirim yinee:))

Eklentiler

• P91213-081258.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 26
Diloss bilerek mi yapiyon la ne tatlisi diyorum bu 3. Sorusum tatli da tatli adi yokmu ayrica okuz ayagi ne ne diyosn hicbise anlamadim

Diloss bilerek mi yapiyon la ne tatlisi diyorum bu 3. Sorusum tatli da tatli adi yokmu ayrica okuz ayagi ne ne diyosn hicbise anlamadim
Ayyy pardon çayım tiramisu yaptım kuzuusoruyu pek anlamamisim başka yerimden okumuşum

akros her zaman akros diyosun yani beybi Allah sabrımızı artirsin o zaman:)

tebrik ederim cici maşallah Süphan Allah emeklerinin karşılığını almışsın. bide bu derece yapan çocukları o sorunlu sınıfla basardin demi. sene başında anlatmistin da çocukları aman Allahım demistik hep birlikte

Merhaba cici annem. Öncelikle seni ve başarılı miniklerini tebrik ederim. Umut ışığımızsiniz. Daim olsun artarak devam etsin inşallah. Yazililarim bitti bir tek performanslar kaldı. Başarimiz her sınıfta yüzde elli olmadı ama önümüzdeki dönemde daha iyisini yapacağımıza inancımızı yitirmiyoruz. Öperim gül yüzünden.
Kertenkele bacilarima da sevgilerimi iletirim. Gönlünüzce güzel günler nasip olsun.

benide götür sinemaya
B Brunello Cicinelli
1 kez daha böyle öğretmenimiz oldu da biz mi okumadık diyesim geldi
Hey gidi başarılı öğretmen cicim be sendende bu beklenir zaten kuzumm maşallah daha nice başarılara inşallah
Emzirmekten bitap düşmüş bir şekilde uzanıyorum
Ooo maşallah ablama sevdim adına cnm ablam inşallah hayatın herdaim başarıyla geçersin ablcmmmm ❤❤❤❤❤❤❤
Okulda çok haylaz bir öğrenciydim müdürler illallah etmişlerdi benden ne çektirdim bee
Ohaaaaa lannn şimdi düşününce ciciyi krize sokardim heralde
Eski anılarım de depreştiii
Ciciimm güzel öğretmenim ❤ hep böyle emeklerinin karşılığını aldığın güzel öğrencilerin olsuuun ben de tebrik ederiiim ☘
Oyy oyu MaşAllah cnm başarıları daim olsun öğrencilerinin insAllah ❣ başarılı öğrenci her zmn gurur kaynağı öğretmenine de ailesine de
Kimler geliyuuuur neler yaptin de bakayim

Hemen gidip konuya bakmaliyim
B Brunello Cicinelli tebrikler canimm basarilarinin devamini dilerim ogrencilerinin ve tabiki senin
Ne yüce gönüllü gacisin sen cicim güzel kalplim başarılarının devamını dilerim
Canlarım ciğerlerim hepinize çok teşekkür ederim. Vallahi bende çok mutluyum. Evet sorunlu bir sınıf. Davranış olarak epey berbat bir haldeydiler. Ama disiplin oturttukça başarı da geliyor. Çok şükür. Hamile hamile yırtındıklarım boşa gitmemiş
Küçük çocuğu olanlar rafadan tayfa göbekli tepe vizyona girmiş. Ben ona götüreceğim ponçikleri.
Bu arada artık kör bir ciciyim. E okul işlemleri sonum oldu
Unuttuğum birşey yoksa herşeyi girdim diye düşünüyorum
Şimdi de uzandım belim ağrımış, sizler neler yapıyorsunuz?
diloyloy1 ne aşerdin kız
poncikvegece fıstığım öncelikle seni bdv de konu açma cesaretinden dolayı kutlamıyorum. Ulan neyimiz yetmedi gidip orda ban yiyeceksin
Çılgın dolu orası bilmez misin
Bence hayvanlara yardım etme konusu müthiş bir fikir Haram maram o parayı Allah istemese size çıkmazdı. Sende o parayı Allah yolunda yardımlar yaparak kullanabilirsin daha ne olsun

Kizlar oylariniza talibiz

Yavrum okuma öyle şeyleri. Seninkinin sağlıklı bir gebelik olduğu belli. Bak bu süreçte gebelik halkında internetten uzak dur
Evet büşom bende 1 kg verdim ve hala vermiş vaziyetteyim geri almadım
Sağlıklı düzen görünce bizim vücutlar şaşırdı tabi

Yengesi geldi konuştuk canım hersey suç olmus bu devirde.. cok para harcıyomusum cok geziyormuşum eve dul arkadaş getiriyormuşum da neler nelerrrrr
Bunları sana yengesi mi dedi.
Ne hakla?
Ahahahhahaahhahahahhaaja koptum
Deli kız ya
Ulan sizin bebe ne kısmeti çıktı kız büşom kısmet yağıyor maşallah subhanallah
Cici bebede tık yok anasını satayım
Bak gör gör milletin bebeleri ne kısmetler getiriyor diye komşu çocuğu örnek gösteren anne imajımla birazdan kıkırdaklarını cimciricem onun

Yaw zaten kazandigimiz uc bes kurus onu da sey etme
Hadi sana 5 adet ücretsiz reklam paketi hediye ettim şanslı günündesin
2 si doldu kaldı 3.
Sonra ödemeleri yapmazsan o temizlediğiniz evlerdeki domestoslara el koyarım

İyi akşamlar güzel hatunlar tatlış hatunlar melek hamisler. Dikkat edin ve bol bol dua edin etrafınızda melek var. Bizimkiler öyle der. Sizi rahatsız eden ne varsa uzaklasin kolu komşu akraba kaynana görümce elti yenge kuzen ne varsa

cicim kac kilosunn sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…