- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.381
Canım melankolimm elimden geldiğince ediyorum. En çok ettiğim dua bebeğimin ve eşimin sağlığı, 2. En çok ettiğim dua tüm isteyenlere bir bebeİyi akşamlar güzel hatunlar tatlış hatunlar melek hamisler. Dikkat edin ve bol bol dua edin etrafınızda melek var. Bizimkiler öyle der. Sizi rahatsız eden ne varsa uzaklasin kolu komşu akraba kaynana görümce elti yenge kuzen ne varsa
50 bal böceğimcicim kac kilosunn sen
Kuzum benim yeter Rabbim olmayana versin. Benim için de Rabbim melankoliyi ve çocuklarını salih kullardan eylesin tabiatlarını güzellestirsin. Huzur versin evine Kötü insanlar niyetinden faydalanmasınlar. Çok başıma geliyor da. İyi niyeti kullanıyorlar. Çok şey istedim kusura bakma.Canım melankolimm elimden geldiğince ediyorum. En çok ettiğim dua bebeğimin ve eşimin sağlığı, 2. En çok ettiğim dua tüm isteyenlere bir bebe
Senin için de bebe isteyeyim mi bak tutuyor şahitlerim var
Allah Allah bebeğim..Kuzum benim yeter Rabbim olmayana versin. Benim için de Rabbim melankoliyi ve çocuklarını salih kullardan eylesin tabiatlarını güzellestirsin. Huzur versin evine Kötü insanlar niyetinden faydalanmasınlar. Çok başıma geliyor da. İyi niyeti kullanıyorlar. Çok şey istedim kusura bakma.
Evime aldigim birseyden hayır görmüyorum kuzum ya doğru dürüst bişeyim yok aldigim da çok batıyor. Eve aldıklarım yiyecekler kufleniyor eriyor bozuluyor normalin dışında
kac beden giyiyorsun? pantolon ust sutyende falan50 bal böceğim
Yok canım alakası yok. Koca vazom kendiliğinden düştü neler kırıldı olmadık yerden. Eşim de ilk başta abartma dedi sonra her evimize gelen gittikten sonra bisey kırılınca dediki haklisin bu ne. Ondan pek kimseyi evine almıyorum. Sırf gelmesinler diye gidemiyorum. Bide kaynanam var o yeter belalara birinci o zatenAllah Allah bebeğim..
Hemen kötü düşünme evin nem dengesinde bir sorun olabilir mi? Herhangi bir yerde rutubet var mı evinde?
Kem gözleri çıksın balım. Sirke ile sildin mi evi?Yok canım alakası yok. Koca vazom kendiliğinden düştü neler kırıldı olmadık yerden. Eşim de ilk başta abartma dedi sonra her evimize gelen gittikten sonra bisey kırılınca dediki haklisin bu ne. Ondan pek kimseyi evine almıyorum. Sırf gelmesinler diye gidemiyorum. Bide kaynanam var o yeter belalara birinci o zaten
Kızzzzzzz sapık erkek gibi tövbe tövbekac beden giyiyorsun? pantolon ust sutyende falan
Bide öyle ahsam şaşa bir evim yok en dipten etle tırnakla yapıyoruz ve hala okadar eksiğimiz var evlendigimde pek birşey almadıkAllah Allah bebeğim..
Hemen kötü düşünme evin nem dengesinde bir sorun olabilir mi? Herhangi bir yerde rutubet var mı evinde?
Bir kere tek yaptım ama mevlid vermek istiyorum ama yinede kem gözlüler gelecek verip vermemekte kararsizim bebeğim doğdu kur-an okutamadim bile. Cagorsam d er ler aaaa gidelim ne yapmış ne yicez derdinde olurlarKem gözleri çıksın balım. Sirke ile sildin mi evi?
Yakuzanın kararmış kalbini düzeltecek tarifin yoksa bize tarif demeKızlaarr S. Ãnapiyon uz?
keten tohumu ile gelen güzelliğe var mısınız? Kırışıklık giderici nemlendirici güzellik gece kremi tarifin var
Canım biz götürdük kızı rafadan tayfa göbekli tepeye ilkini de izlemiştik eğlenceliydiCanlarım ciğerlerim hepinize çok teşekkür ederim. Vallahi bende çok mutluyum. Evet sorunlu bir sınıf. Davranış olarak epey berbat bir haldeydiler. Ama disiplin oturttukça başarı da geliyor. Çok şükür. Hamile hamile yırtındıklarım boşa gitmemiş
Küçük çocuğu olanlar rafadan tayfa göbekli tepe vizyona girmiş. Ben ona götüreceğim ponçikleri.
Bu arada artık kör bir ciciyim. E okul işlemleri sonum oldu
Unuttuğum birşey yoksa herşeyi girdim diye düşünüyorum
Şimdi de uzandım belim ağrımış, sizler neler yapıyorsunuz?
@diloyloy1 ne aşerdin kız
@poncikvegece fıstığım öncelikle seni bdv de konu açma cesaretinden dolayı kutlamıyorum.Ulan neyimiz yetmedi gidip orda ban yiyeceksin
Çılgın dolu orası bilmez misin
Bence hayvanlara yardım etme konusu müthiş bir fikirHaram maram o parayı Allah istemese size çıkmazdı. Sende o parayı Allah yolunda yardımlar yaparak kullanabilirsin daha ne olsun
Bizimkilerde arada yapan varmış da bizimki ellemiyirmusK KendinisevenbiriiByNkoaLa
Sizin kocalarınızda böyle mi yapıyor mahkumlara acaba
Klibi izlerken bir gardiyanı pamuğumun kocası diğerini Sultanımın kocası sayıp izledim
Kızzzzz yakuzayı ne paklar sen bilirsinYakuzanın kararmış kalbini düzeltecek tarifin yoksa bize tarif deme
Bu kdr yapıyo mu pek anlatmaz benim ki ama,kidemlileri yapıyor sanirimK KendinisevenbiriiByNkoaLa
Sizin kocalarınızda böyle mi yapıyor mahkumlara acaba
Klibi izlerken bir gardiyanı pamuğumun kocası diğerini Sultanımın kocası sayıp izledim
Denk gelemiyoruz cicisim senle yaHele bakın kim geldi; The Uykusuz Nefer, The Eğitim Şehidi, The Yıpranık Gebe Cici geldi
Öncelikle mutlu bir haber vermek istiyorum. Yapılan deneme sınavında ilçe 1. Si ilçe 2.si ve ilçe 4. Sü benden çıktı. Aynı zamanda ilçe 1.si olan öğrencim il 4.sü oldu. Sınıfım tüm derslerde il genelinden yüksek başarı oranında çıktı, müdürden tebrik aldım
Beni sinir hastası ettiler ama kendimi paraladıklarım işe yaramış bari şükür
Bende onları ödül olarak yarın sinemaya götüreceğim
Keşke yaşanmasaydı diyerek söze başlamak istiyorum. Öncelikle şunu söylemek zorundayım kırgınlığım çok büyük, Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam. Tabi madalyonun diğer yüzüne baktığımızda bir şekilde sende kırıldın. Bilmeni isterim, ben ne seni ne de herhangi bir üyeyi asla kırmak için tek bir kelime kullanmadım. Kendimi oyun günü ve belki diğer günler kaba ifade etmiş olabilirim. Ama asla içimde zerre kötülükle yapmadım, yapmam.
Şahsım adına, bildiğim bilmediğim kırdığım her an için bende özür dilerim. Barış eli uzattığın için teşekkür ederim.
Bilmiyorum ister misin ama muhabbet etmek istediğin her zaman seni burda görmekten mutluluk duyarız.
________
Eee nasılsınız bakalım kertenkelelerim ♥
(Birkaç e-okul işlemi sonrası geleceğim)
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?