Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım melankolimm elimden geldiğince ediyorum. En çok ettiğim dua bebeğimin ve eşimin sağlığı, 2. En çok ettiğim dua tüm isteyenlere bir bebe
Senin için de bebe isteyeyim mi bak tutuyor şahitlerim var

Canım melankolimm elimden geldiğince ediyorum. En çok ettiğim dua bebeğimin ve eşimin sağlığı, 2. En çok ettiğim dua tüm isteyenlere bir bebe
Senin için de bebe isteyeyim mi bak tutuyor şahitlerim var
Kuzum benim yeter Rabbim olmayana versin. Benim için de Rabbim melankoliyi ve çocuklarını salih kullardan eylesin tabiatlarını güzellestirsin. Huzur versin evine Kötü insanlar niyetinden faydalanmasınlar. Çok başıma geliyor da. İyi niyeti kullanıyorlar. Çok şey istedim kusura bakma.
Evime aldigim birseyden hayır görmüyorum kuzum ya doğru dürüst bişeyim yok aldigim da çok batıyor. Eve aldıklarım yiyecekler kufleniyor eriyor bozuluyor normalin dışında

Allah Allah bebeğim..
Hemen kötü düşünme evin nem dengesinde bir sorun olabilir mi? Herhangi bir yerde rutubet var mı evinde?

Allah Allah bebeğim..
Hemen kötü düşünme evin nem dengesinde bir sorun olabilir mi? Herhangi bir yerde rutubet var mı evinde?
Yok canım alakası yok. Koca vazom kendiliğinden düştü neler kırıldı olmadık yerden. Eşim de ilk başta abartma dedi sonra her evimize gelen gittikten sonra bisey kırılınca dediki haklisin bu ne. Ondan pek kimseyi evine almıyorum. Sırf gelmesinler diye gidemiyorum. Bide kaynanam var o yeter belalara birinci o zaten

Kem gözleri çıksın balım. Sirke ile sildin mi evi?

Allah Allah bebeğim..
Bide öyle ahsam şaşa bir evim yok en dipten etle tırnakla yapıyoruz ve hala okadar eksiğimiz var evlendigimde pek birşey almadık

Kem gözleri çıksın balım. Sirke ile sildin mi evi?
Bir kere tek yaptım ama mevlid vermek istiyorum ama yinede kem gözlüler gelecek verip vermemekte kararsizim bebeğim doğdu kur-an okutamadim bile. Cagorsam d er ler aaaa gidelim ne yapmış ne yicez derdinde olurlar

Kızlaarr S. Ã napiyon uz?

keten tohumu ile gelen güzelliğe var mısınız? Kırışıklık giderici nemlendirici güzellik gece kremi tarifin var
Yakuzanın kararmış kalbini düzeltecek tarifin yoksa bize tarif deme

Canım biz götürdük kızı rafadan tayfa göbekli tepeye ilkini de izlemiştik eğlenceliydi

Denk gelemiyoruz cicisim senle ya
Ben gidiyom sen geliyon
Basarilarin icin tebrik ederim kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…