- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.401
Ananasss aşerdim valla hergün olsa yerim bu gebelikte canım hep ananas istiyoCanlarım ciğerlerim hepinize çok teşekkür ederim. Vallahi bende çok mutluyum. Evet sorunlu bir sınıf. Davranış olarak epey berbat bir haldeydiler. Ama disiplin oturttukça başarı da geliyor. Çok şükür. Hamile hamile yırtındıklarım boşa gitmemiş
Küçük çocuğu olanlar rafadan tayfa göbekli tepe vizyona girmiş. Ben ona götüreceğim ponçikleri.
Bu arada artık kör bir ciciyim. E okul işlemleri sonum oldu
Unuttuğum birşey yoksa herşeyi girdim diye düşünüyorum
Şimdi de uzandım belim ağrımış, sizler neler yapıyorsunuz?
diloyloy1 ne aşerdin kız
poncikvegece fıstığım öncelikle seni bdv de konu açma cesaretinden dolayı kutlamıyorum. Ulan neyimiz yetmedi gidip orda ban yiyeceksin
Çılgın dolu orası bilmez misin
Bence hayvanlara yardım etme konusu müthiş bir fikirHaram maram o parayı Allah istemese size çıkmazdı. Sende o parayı Allah yolunda yardımlar yaparak kullanabilirsin daha ne olsun
Çok tropik bir bebek olacakAnanasss aşerdim valla hergün olsa yerim bu gebelikte canım hep ananas istiyo
bende ananas yiyorum eşim diyorki portokal mandalin var yerliAnanasss aşerdim valla hergün olsa yerim bu gebelikte canım hep ananas istiyo
Çok güzel canım benim pek kitap okuma alışkanlığım yoktur maalesef hep niyetleneyim diyom kalıyor öyle keyifli okumalarCanlarımm canım gebişlerim yoldaşlarım sevdiceklerim
Ben çok fazla kitap okuyan biriyim hatta çevremdekiler bazen dalga geçer yakında içinden kitap çıkacak diye, ama çok seviyorum çok büyük olmasa da bi kütüphanem var, gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de araştırmalar yaptım. İnstagramda çok sevdiğim bir psikolog gebelik sürecinde okumuş olduğu kitapları paylaşmıştı, bende şimdi onlar sipariş ettim, eğer sizde okumak isterseniz almak isterseniz isimlerini buraya bırakıyorum
Dr. Gülnihal Bülbül-Doğal Doğum
Dr. Thomas Verny- Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı
Ina May Gaskin- Ina Mey'in Doğuma Hazırlık Rehberi
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece sen bunları çok seversin eminim kuzum
Fit mutlu anne
diloyloy1
M mehlika nur
Günaydınn büşümmmCanlarımm canım gebişlerim yoldaşlarım sevdiceklerim
Ben çok fazla kitap okuyan biriyim hatta çevremdekiler bazen dalga geçer yakında içinden kitap çıkacak diye, ama çok seviyorum çok büyük olmasa da bi kütüphanem var, gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de araştırmalar yaptım. İnstagramda çok sevdiğim bir psikolog gebelik sürecinde okumuş olduğu kitapları paylaşmıştı, bende şimdi onlar sipariş ettim, eğer sizde okumak isterseniz almak isterseniz isimlerini buraya bırakıyorum
Dr. Gülnihal Bülbül-Doğal Doğum
Dr. Thomas Verny- Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı
Ina May Gaskin- Ina Mey'in Doğuma Hazırlık Rehberi
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece sen bunları çok seversin eminim kuzum
Fit mutlu anne
diloyloy1
M mehlika nur
iyiyim patilimmm çok şükür sen nasılsınnGünaydınn büşümmm
Nasılsıın bu sabah
Thomas Verny okudum; diğerlerini bilmiyordum :) araştıracağımm
Uykusuz, darmadağın, aç ve sinirli bir patiliyim şuaniyiyim patilimmm çok şükür sen nasılsınn
bende hepsini sipariş verdim şimdi heyecanla bekliyorum
patilim bilmez miyim sen kalp yemek yemekUykusuz, darmadağın, aç ve sinirli bir patiliyim şuan
Bir an önce yemek, yemem lazım :)
Açken ben, ben değilim büşümmm anlıyor musun
hahahhahaha ayy iyi güldümm yaaaHerkes tarafını seçsin,
evet gönlü zengin olcak çocumun fakirlik dinlemiyorÇok tropik bir bebek olacak
Benmde hep ahududu frambuaz istiyor :)
Bende esmer olmama rağmen hep Gülçin olmak isterdimpatilim bilmez miyim sen kalp yemek yemek
birde araştırmalara göre erkek bebekler daha çok kaloriye ihtiyaç duyuyormuş o yüzden iştahın açık olabilir kuzummm
hahahhahaha ayy iyi güldümm yaaa
küçükken hep Eren olurdum
hamile kalana hayatım boyunca 3 kere yemişimdir bunda her hafta canım istiyobende ananas yiyorum eşim diyorki portokal mandalin var yerliyerli malını destekle çocuğu ithale alıştırma
hahahahahha yerim seni yaa kıyamam sanaaa Gülçin zaten nankörlük yapıp gitti boşver iyi ki Cemre olmuşsunBende esmer olmama rağmen hep Gülçin olmak isterdimhahahahaha
ama beni hiç Gülçin yapmazlardıCemre ol sen' derlerdi
Sonra nasıl olduysa bir anda benimsedim Cemre yi
Bunu da sabah sabah neden paylaştım bilmiyorum gerçekten
Evet ya dimi, gerçekten ben kalp yemek yemek.. Allahım bir insan neden bu kadar çok yemeği sever ?
Mesela ben yaşamak için yemiyorum biliyor musun büşüm ?
Resmen yemek için yaşıyorum
Bende hep yasemin olmak isterdim kızıl diye kızıla karşı çok sempatim var hatta okulu bitirir bitirmez kızıl yaptım saçımı herkes beni kızıl olarak tanırHerkes tarafını seçsin,
Bu ne coşkulu bir günaydınnn böyleeeeehaftanın son ve en güzel gününden
GÜÜÜÜÜNAAYYYYYDIIIIIIINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?