Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amanınn her şey benim yüzümdenmiş meğer
kasım ayıydı çok ümitliydim neler yaptım olmadı
hiçbişey yapmadığım aralık ayında oldu
evet olabilir kasımda yeni gebeydim o gün sen koydun birkaç kişi koydu direk eşime msj attım bana ananas getir diye ne alakaya nerden aklına geldi diye soruyo sen hiç yemezsinki demişti ogün almış getirdi sağolsun aynı iş yerinde çalışıyoruz biz o yüzden bişey istediğimde hemen geliyo ogün yedim nasıl tatlı geldi şimdi canım hep istiyo hatta dün yine aldırdım yarısını yedim yarısı bugüne

ohh afiyet olsun kuzum valla neyse ki hemen yemişsin
benim belimde kızılcık kirazi izi var annem aşermiş yemiş aslında ama yinede çıkmış

ohh afiyet olsun kuzum valla neyse ki hemen yemişsin
benim belimde kızılcık kirazi izi var annem aşermiş yemiş aslında ama yinede çıkmış
ben öyle lekeleri seviyorum ama belde göbekte bacakta :) bende kızımda bikaç kez gizli sigara içmiştim hakim olamamıştım kendime bi yerinde sigara lekesi çıkçak diye çok korkmuştum kiraz olsa güzelde düşünsene çocuğun kolunda sigara lekesi var ne kötü

Allah korusun kuzum annemde bana ve kardeşime hamileyken komple içmiş hiç bırakmamış
öyle bi leke yok ama kardeşimde nefes darlığı var
bende işte kalbim delik doğmuşum 8 yaşında 2 ameliyat geçirdim.. Hep derim sen sigara içtin diye bunlar bırak artık şunu derim kızarım

Benim de popomda portakal var ne olmuş yaniiiii
ciddi misinn

patilim senden de yorum bekliyorum

ben günde bir tane içiyordum canım fazlasını içmedim ama şükür şimdilik bi sıkıntısı yok bunda da hiç içmiyorum inşallah doğumdan sonrada içmem

ben günde bir tane içiyordum canım fazlasını içmedim ama şükür şimdilik bi sıkıntısı yok bunda da hiç içmiyorum inşallah doğumdan sonrada içmem
içme kuzum valla en iyisini yapıyosun
annem öyle böyle değil ya 1 paket bitirirmiş sağolsun

ciddi misinn

patilim senden de yorum bekliyorum
Valla kız Annem bana hamileyken portakal çekmiş canı, hiçte sevmez.. Hayatta yemez. Hiç görmedim.
O zamanlar da canı çekmiş ama yememiş.. elini de poposuna sürmüş kıçını kaşımış yani

Benim popomda portakal büyüklüğünde yuvarlak iz var üzeri de böyle portakal gibi nokta nokta bildğin portakal yani yumruk büyüklüğünde 30 yıldır onunla yaşamayı öğrendim, annemden bana en güzel miras

Cinsiyet partisi En sevdiğim.. bende yapacaktım sonradan vazgectim. Bence çok mantıklı, cinsiyet öğrenmeye gittiğinde bir yakınınla gidiyorsun doktor zarfa yazıp veriyor sadece 1 kişi biliyor :) herşeyi de o hazırlıyor..ne senin ne eşinin haberi olmuyor :)gerçekten tam anlamı ile süprayyzzzzzz
Ben çok yapmak istedim; eşim 'ne gerek var'cılardan olduğu için hevesm kaçtı

Bence yap, ben seni tutuyorum

kuzum benimde eşim ne gerek var diyor ama
izleyince bi heveslendim
sonra bi abartı geldi
sonra hatıra dedim sürpriz dedim
yani ortalardayım şimdi ne yapacağımı bilemedim
tam doğum günümde öğrenmekte çok heyecanlı geldi açıkçası
belki çok abartmadan şöyle minik bişeyler yaparız o balondan sipariş ederim

Bence yap bunlar hep birer anı, ben cinsiyet partisi yapamadım; ama doğumunu görürsek 1 yaşını falan çok güzel şeyler yapacağımm

Abartmaya gerek yok ama zaten doğum günün onu kutlarken cinsiyeti de aradan çıkarırsınız, güzel bir anı olarak kalr

ivit yaa oturma odamla mutfağım bir benim
mutfak masama hazırlarım pastalar börekler falan ultrason fotilerini metal panoma koyarım bide balonlar yeter işte dimi, birkaç kişi gelir aileden yeter zaten 1-2 de yakın arkadaşım bak sen destek olunca nasıl sevdim fikri

Kesinlikle büşümm aynen dediğin gibi yeterli çok şeye ihtiyaç yok, maksat burda ileri zamanlarda uzun uzun yıllar sonra geriye dönüp baktığında ne güzel günlermiş demek.. Keşke dememek için bugün aklına gelen herşeyi yap :)

mesela ben cinsiyet partisi yapmadığım için yıllar sonra 'keşke yapsaydım.' diyeceğim; eminim

2. bir çocukta düşünmediğim içn bu konu kapanmış olacak

kuzumm neden 2. çocuk düşünmüyorsunn
ben eğer olursa 2. de 2 tane olsun çok istiyorum
kardeş çok güzel bişey çünküm

kuzumm neden 2. çocuk düşünmüyorsunn
ben eğer olursa 2. de 2 tane olsun çok istiyorum
kardeş çok güzel bişey çünküm
Evet kardeş çok güzel bir şey çok iyi biliyorum, ablamdan ötürü :)

Ama düşünmüyorum kuzumm.. sebebini bilmiyorum.
1 tane olsun bütün enerjimi, hayatımı ona harcayayım istiyorum. Onun için en iyisini yapayım tüm imkanlarımı ona kullanayım istiyorum.
Şuan düşüncem bu yönde , ilerde ne olur blmiyorum ama şuan düşünmüyorum :)

Zaten düşünsem de.. çocuk 3-4 yasından önce düşünmem o zaman da 34 yaşına gelmiş oluyorum; o saatten sonra olur mu düşünür müyüm bilemedim

kuzum o saatten sonra olur olmasına da bende bu fikre katılıyorum aslında
yani gerçekten ülkemizin durumu da hiç iyiye gitmiyor ve tek çocuk yada maks 2 çocuğa her şeyini vermek çok daha mantıklı gerçekten..

O yüzden işte.. Hayatı daha maksimum seviye de yaşasın, daha rahat bir hayat sürsün istiyorum..
Daha iyi bir eğitim alsın, kendini daha çok geliştirmesi için herşeyi 1tane için harcamak istiyorum.

Daha iyi bir birey olması iiçin elimden ne geliyorsa yapacağım.

Bakalım şimdilik benim de eşimin de düşüncesi bu yönde, dediğim gibi zaman gösterecek büşümm

her şeyin hayırlısı kuzum Allahım gönlünüze göre versin o kadar minnoş tatlısınız ki
o iddia parasını kendinize harcamak istememeniz bile beni duygulandırdı
böyle düşünceli insanlar çok yok artık genelde haram helal ayırt etmeden harcarlar
işte böyle olduğunuz için zaten Rabbim size her şeyin en güzelini verecektir kuzum benimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…