- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.821
Tesekkur ederimÇok güzeller ellerine sağlık
Emeğine sağlık :)
Diğer mesajlarını okuduğunda başka konulardaki, aklına çok daha başka şeyler gelecek rosumSürekli bekarm ama........
Üç nokta ne yahu
Aklıma acayip şeyler geliyor
Bekliyorum Çayııım kaçırdım ben,
Ordan gerisini okumadm erkek mi l.... MıDiğer mesajlarını okuduğunda başka konulardaki, aklına çok daha başka şeyler gelecek rosum
Şimdi bişey diycem de neyse onu demeyimOrdan gerisini okumadm erkek mi l.... Mı
De kız merak ettmŞimdi bişey diycem de neyse onu demeyimerkektir yaa bu
Kuzumm vallahi ben her gün 20-21 dedi mi uyumuş oluyorum ya@-Artemis @poncikvegece D Dilos06 B Brunello Cicinelli B BUSR4 @KendinisevenbiriiHayatSevinceGuzel @mehlika nur
Kizlar ne yapiyosun
Aşk olsun birinizde beni sormuyonuz
Hanii kimsenin pamuğuna filan karışmıyordun ya rosKizlar büyük ihtimal bdv de geyikten banlanicam
Günaydın cnmgünaydınnn herkese
Kuzumm vallahi ben her gün 20-21 dedi mi uyumuş oluyorum yaNapıyosun nasılsınn
Bende başladım ama önceki hızımın çeyreği hızda yapıyorum normalde şimdiye bitirirdim herşeyi, daha yeni süpürmeye geçeceğimGünaydın cnm
İyim saol cnm
Temizlik yapiyorum sabah sabah
Yavaş yavaş yap senBende başladım ama önceki hızımın çeyreği hızda yapıyorum normalde şimdiye bitirirdim herşeyi, daha yeni süpürmeye geçeceğim
Olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum ama normalde de çok tezcanlıyımdır o yüzden bakıyorum kaptırmışım hemen kendime gelip yavaşlıyorumYavaş yavaş yap sen
Ayaklarin uzerinde cok durma
Benim bi arkadasim hamileydi doktor demiş ona fazla yurume ayaklarin uzerindede cok durma daha gebeligin 7 haftasindaydi
Sende dikat et kendine❤
Günaydın canım diloşummGünaydın petibör piskilitin arasında ki lokumlar
Napionnn balli sütümmmOlabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum ama normalde de çok tezcanlıyımdır o yüzden bakıyorum kaptırmışım hemen kendime gelip yavaşlıyorum
Günaydın canım diloşumm
Napayım diloşum dinleniyorum mutfağa girişmeden önceNapionnn balli sütümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?