Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mutlu bir haftasonu gecirelimm insallah hepimizzz ...

Bugun esim mesai yapacak ben de temizlik yapacagm kizm uyansinda ev berbat ogleden sonra misafirim gelme ihtimali var ve suan bu dusunceler yuzunden uyuyamiyorum 10 dan once kalkmaz kjzim da gec yatiyor cnku yani suan bosa oylece oturuyorm

Günaydın cnm
İyim saol cnm
Temizlik yapiyorum sabah sabah
Bende başladım ama önceki hızımın çeyreği hızda yapıyorum normalde şimdiye bitirirdim herşeyi, daha yeni süpürmeye geçeceğim

Bende başladım ama önceki hızımın çeyreği hızda yapıyorum normalde şimdiye bitirirdim herşeyi, daha yeni süpürmeye geçeceğim
Yavaş yavaş yap sen
Ayaklarin uzerinde cok durma
Benim bi arkadasim hamileydi doktor demiş ona fazla yurume ayaklarin uzerindede cok durma daha gebeligin 7 haftasindaydi
Sende dikat et kendine❤

Yavaş yavaş yap sen
Ayaklarin uzerinde cok durma
Benim bi arkadasim hamileydi doktor demiş ona fazla yurume ayaklarin uzerindede cok durma daha gebeligin 7 haftasindaydi
Sende dikat et kendine❤
Olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum ama normalde de çok tezcanlıyımdır o yüzden bakıyorum kaptırmışım hemen kendime gelip yavaşlıyorum
Günaydın petibör piskilitin arasında ki lokumlar
Günaydın canım diloşumm

Olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum ama normalde de çok tezcanlıyımdır o yüzden bakıyorum kaptırmışım hemen kendime gelip yavaşlıyorum

Günaydın canım diloşumm
Napionnn balli sütümmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…