Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın benim canım kertenkele dostlarım
Bir açtım 177 bildirim Dedim kertenkelelerim her yanımı sarmış Vallahi dün çok konuşmuşsunuz diyen avratlar çok haklı. Aslında o kadar konuşmayacaktık da sonra ne oldu bilmiyorum ByNkoaLa ile dertli saatler yayını başladı: Konuklar da Psikolojik Deliii ben ve @malii
Zaten Youlost16 gelmiş o sıra ben bayılmışım artık, denk gelemedik. Kutsişim sizin barışma şekli benim seksü geyşa ile barışma şeklim gibi olmuş anladığım kadarıyla Çok sevindim barışmanıza
Bir de @malii o patatesi yeme kız vitrine koy, kıyılmaz ona. Kadının patatesi bile aşk dolu şehvet dolu vay anasını beee
Kuzularım benimki bugün evde o yüzden pek gelemeyeceğim. Ara ara uğrarım.
Dün gecenin intikamı olarak çok konuşmayın korkuyorum olacaklardan
Hadi beni özleyin, yollarımı gözleyin. Ben sizleri özleyeceğim
Bu arada bazılarına dün geceden beri kaçıncı etiket gidecek bilmiyorum konuşmalar da kulaklarını çınlattıklarım olduydu, toplu etiket yapmadan mı gitsem dedim ama yapayım yine de, olsundu
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
C Cay6

Evet ben geldim sen kaçmışsın neyse sen bugun geyşanla ilgilen yarın bizimle ilgilenirsn:)

Oouuuuwwww hadiii bugün Sana Bayrammm gözün aydinn kirbacli kelepceli günün ossun baaam

Günaydın annekertenkele

Kız ne pattisi pattis nerden çıktı evde iki hftdır pattis yok

kocası mı geldi bunun ,gene devreler yanmış

O patates benim diiiyemedim yenilir mi hiç kıyamam ben ona özel bir yere koydum

Selam hatunlar ben de karabatak gibi bir görünüp ilb8r kayboluyorum neyse sabah çok şükür vardık eve. Evde yiyecek lokma yemek yok. Eşimi gönderdim ki git kahvaltılık bir şeyler al simit açma falan. Aslinda disarda kahvaltı edip alışveriş yapıp eve öyle döneriz diye düşündüm ama eşim "no gorok vor" dedi. Sadece bir yerde kahvaltı edermiş. Başka yerler ona saçma sapan ve pahalı geliyormuş. Simitle vs doyarmışiz. Bir geldi ki 10 kişilik şeyler almış. Ne kadar verdin dedim. 35 lira mı ne tutmuş. Len disarda yemenin fiyatını tutturacam diye çok zorlamışsın dedim. Bu erkekler çok komik oluyor bazen

Benim oğlan da mandal robotunu kaybetmiş. Yazık yol arkadaşı olmuştu. İyi robottu. Şükür aklına gelmedi sormadı evde kendi robotunu görünce keyiflendi. Bu arada yol beni çok yordu. Popom çok ağrıdı ya. Galiba yaşlanıyorum

Gunaydin kertenkelem bugün bende yogunm hatta onmzdeki uç hafta sanırım kendimi kaybedecegim
Sizi çok seviyorum ozlucem

Kiz ayri kaldim yahu kac gündür. Bende girmek istiyorum doga sevenler kulubuneee çünkü bende tam bi kedi anasıyımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…