- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.621
Ayy yok istemiyorum.. kızım geçen anne bir kardeş daha istiyorum dedi,Çok çok çok eminim delüm
Kız kardeşim öyle zor bir doğum yaptı ki. Sezaryen epidurali yapıp normal doğuma aldılar. Ikınamadı. Doktor karnından bastıra bastıra çıkarmış çocuğu. Senelerce doğumundan bahsedemedi. Psikolojisi bozuldu. Asla ikinciyi yapmam dedi. Sonra 5 sene ikinci çocuk için uğraştı
Nasip oldu şimdi yine bir bebişi var
İkinci doğumu kolay geçti. 3.yü de yaparım diyo
Şimdi çok taze herşey kuzum.
Birkaç seneye gelirsin hamileyim diye
Cok uzuldum cnm diyecek bisey bulamadimBen de hep kardeşim olsun ablam olsun çok istedim cok
Var ama annenin ikinci ve üçüncü kocasından var ikici kocasinda ki olan adamda kalıyor 15 yıldır hiç görmedim sadece 7 aylık halini biliyorum
Diyeri de 11 yaşında heralde onu da 4 yaşında gördüm daha da görmedim
Öyle bir hikaye ki ciciim yazsam roman olur hayatiniz boyunca unutamazsiniz öyle acı dolu hüzün dolu kanayan yaralar dolu ve daha 23 yaşındayım 5 yaşından beri çekiyorum çocuklar oyuncakliyla bebekleriyle oynardı ben. Bir şehirden bir şehire kacirilmakla meşguldüm 2 ci sınıfa gidiyorum daha zeytin nedir bilmezdim neyse bu daha çok baslangiçti sonuca kadar gelmeyelimParçalanmış aile dramı sende de mi var kuzum
Çak bir beşlik
Şanssızgillerdeniz diloşum. Benim de ailem aldatma, şiddet vesaire dolu.Öyle bir hikaye ki ciciim yazsam roman olur hayatiniz boyunca unutamazsiniz öyle acı dolu hüzün dolu kanayan yaralar dolu ve daha 23 yaşındayım 5 yaşından beri çekiyorum çocuklar oyuncakliyla bebekleriyle oynardı ben. Bir şehirden bir şehire kacirilmakla meşguldüm 2 ci sınıfa gidiyorum daha zeytin nedir bilmezdim neyse bu daha çok baslangiçti sonuca kadar gelmeyelim
Hadi cakalim bir beşlik cicim
Oy kıyamam sana delümAyy yok istemiyorum.. kızım geçen anne bir kardeş daha istiyorum dedi,
Bende git babana söyle dogurabiliyosa o doğursun dedim..
Ebemi aglattilar,
bizi biz yapan geçmişimizdir didoşum. en güzel gelecek seninle olsunÖyle bir hikaye ki ciciim yazsam roman olur hayatiniz boyunca unutamazsiniz öyle acı dolu hüzün dolu kanayan yaralar dolu ve daha 23 yaşındayım 5 yaşından beri çekiyorum çocuklar oyuncakliyla bebekleriyle oynardı ben. Bir şehirden bir şehire kacirilmakla meşguldüm 2 ci sınıfa gidiyorum daha zeytin nedir bilmezdim neyse bu daha çok baslangiçti sonuca kadar gelmeyelim
Hadi cakalim bir beşlik cicim
Oyle tabi canım hayat acimasiz beterin beteri var buna şükür bizler çok iyi anne olacağız bundan çok eminim yasayamadigimiz ne varsa çocuklarımıza güzel günler yaşatacağız ❤Şanssızgillerdeniz diloşum. Benim de ailem aldatma, şiddet vesaire dolu.
Annem de babam da başkalarıyla evlendiler. Uzun seneler ikisi ile de görüşmedim.
Annemle 2 yıldır, babamla 1 yıldır görüşüyorum.
Ne yapalım kuzum hayat işte. Beterin beteri vardır deyip buna da şükür.
Çok şükür iyiOy kıyamam sana delüm
Sen travmayı bırak da güzellikleri anlat. Bebecik nasıl bebecik
Dramın içine düştün yıldızımgece gece bi gidin ya
bizi biz yapan geçmişimizdir didoşum. en güzel gelecek seninle olsun
Aynen öyle diloşumOyle tabi canım hayat acimasiz beterin beteri var buna şükür bizler çok iyi anne olacağız bundan çok eminim yasayamadigimiz ne varsa çocuklarımıza güzel günler yaşatacağız ❤
Delüüümm kuzuyu öp benim içinÇok şükür iyiuyuyo şuan mışıl mışıl.. masaallah diyelim
Bende anasonlu ve rezeneli çayımı içtimburda takılıyorum minik suratım uyanana kadar..
yaa ne desem bilemedim. sasirdim acikcasi. gercek hayatta da oyle burda da. hatta kendim icinde. gulen, neseli gozlerin ardindaki dramlar hep gozumu yasartmistir.Dramın içine düştün yıldızım
Oyy hayallerdeki evreÇok şükür iyiuyuyo şuan mışıl mışıl.. masaallah diyelim
Bende anasonlu ve rezeneli çayımı içtimburda takılıyorum minik suratım uyanana kadar..
amin canimteşekkür ederim güzelim en güzel günler bizim olsun
Eneee güzel bir saç gördüm kim gelmişDelüüümm kuzuyu öp benim için
Amin insaAllah canm benimOyy hayallerdeki evre
Allahım hepimize nasip etsin.
Uyusa benimki de mışıl mışıl
Aaa niye ufacık öp amaaaaaaKoklarim❤❤ öpmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?