Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın findukkkk nettin birazda toton acıkmı yattın bacım.ben bugün evime gelmişken iki temizlik yapam diyom amma velakin sanırım gaza ihtiyacım var toto otur diyor otur.

@Kajmery34 komple bu sezon gittin herhal
Gerçek gerilimi ve vahşeti Kaj yaşadı
Sıradaki banı 15 gündü diye biliyorum. Artık dönüş yolunu unutmazsa gelir bir gün.
Ama ben dedim, konun recm edilmeye çok müsait neden açtın dedim, hadi açtın cevaplarını aldın rica edip kapattır konunu dedim, yapma etme asillliğini bozma dedim. Dinlemedi bak ne oldu şimdi.

Günaydın findukkkk nettin birazda toton acıkmı yattın bacım.ben bugün evime gelmişken iki temizlik yapam diyom amma velakin sanırım gaza ihtiyacım var toto otur diyor otur.
Nego nun temizlik topiğine git, temizlik topiğine. Gazı bırak testere filmine döndürmüşler ortamı çorap çekmecesi düzenlemeyenleri kesiyolar

Nego nun temizlik topiğine git, temizlik topiğine. Gazı bırak testere filmine döndürmüşler ortamı çorap çekmecesi düzenlemeyenleri kesiyolar

Şerrefsizm aklıma gelmişti

Tam periye etiketi basmıştım sende aynı anda mesaj yazmışsın.

Noldu şimdi?

Mali gııı hangi güne kadar kesebilip boyuyabiliyoduk?

Mali gıı yazarken sesli söyledim ve güldüm aman beee bi ciddi mesaj yazamıycakmıyım yıldım kendimden
Yav siz hangi tarikata üyesiniz. Yok bugün saçı 1 cm kestirme günü yok boya günü bugün değil miydi uleee
Kim veriyor size bu emirleri, kimin müridleri oldunuz ben varken

Demeeee abbovvvv sanırım bonus şuan oradan etiket çaktu bana
Seni düşürdü oraya demek.
Geçmiş olsun kardeşim sevdiğim biriydin.
Seni özleyeceğiz.
Çorap çekmecen cennet olsun.
Kalbimizde yaşayacaksın.
Doğum tarihin-2019

bunu kopyala yapıştır yapabilirsin sanırım
Buna değer
Ama uygun uzantıya sahip değil diyor.
Sanırım telden giriyorum diye olmuyor.
Yine bana haram popoya şaplaklar, senin için ağlıyorum. Yar bana haram

Seni düşürdü oraya demek.
Geçmiş olsun kardeşim sevdiğim biriydin.
Seni özleyeceğiz.
Çorap çekmecen cennet olsun.
Kalbimizde yaşayacaksın.
Doğum tarihin-2019
Vallah kaçiyirum ben oradaki herkeşler pek çalışkan ben tembelümmm tembel kalmak istiyüüüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…