- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.601
Aferim aferim boş duranı allah sevmezÇektik de bizimki polisiye dizisi kibin oldu.
Seksü geyşam içimde atlar debişiyo beni tutukla hişt pişt yakuşuklu jojuk dedim.
Anlaşıldı, olay yerine yakınım Rıza baba dedi
Günaydın findukkkkGünaydın yavru kertenkelelerim, bir koca arasından sonra yeniden birlikteyiz.
Bugün çok erkenciyim 8 bıçıkta kalktım. Uykum olmasına rağmen uyku tutmadı. 4 günde toplam 3 sezon bol vahşetli gerilim dizisi izledik. Dün hele son sezonu 1 günde bitirdik. Artık baktığım her yerde kan görüyorum, vahşet görüyorum, şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum, su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorumSanırım uykumda gelip biri beni kesecek korkusuyla uyuyamamış olabilirim, çok zor durumdayım bildiğiniz gibi değil
@hizuran evine dönmene çok sevindim hizuşum. Okullar da açılacak az kaldı. Açılana kadar daha sık gelirsin artık.
@malii ben seni @Dilos06 un pattisiyle karıştırmışım. Neden acaba birinin bişeyini hatırlamaya çalışırken aklıma malidir diye geliyor. Geçen de kim regl di, mali regldi herhalde diye geldi ama onu tutturmuşum. Bu durumun bir psikolojik açıklaması olmalı
Bonus ifadeler çok hojdır emma ben bunları her defasında tek tek nasıl ekleyeyim ya telden giriyorum hele, benim gibi üşengeçlere çok zor. O yüzden ifadelere çok bakmadım içim gitmesin diye. Ama o beni etiketlediğin kıça şaplak smileyini kullanamayacak olmak içimi bir parça sızlattı
@RosSsS yine melekler kibin uyuyorsun, sen ki koca sene bana sabah 7 de okula giderken günaydın mesajı atan gacı yeminle benimle birlikte yaz tatiline girdin
Bugünün planlarını alalım bakalım, herkes ne yapacak
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Cay6
@Tulparr
Aferim aferim boş duranı allah sevmez
Gerçek gerilimi ve vahşeti Kaj yaşadı@Kajmery34 komple bu sezon gittin herhal
Günaydın findukkkknettin birazda toton acıkmı yattın bacım .ben bugün evime gelmişken iki temizlik yapam diyom amma velakin sanırım gaza ihtiyacım var toto otur diyor otur.
Nego nun temizlik topiğine git, temizlik topiğine. Gazı bırak testere filmine döndürmüşler ortamı çorap çekmecesi düzenlemeyenleri kesiyolar
Yav siz hangi tarikata üyesiniz. Yok bugün saçı 1 cm kestirme günü yok boya günü bugün değil miydi uleeeMali gııı hangi güne kadar kesebilip boyuyabiliyoduk?
Mali gıı yazarken sesli söyledim ve güldüm aman beee bi ciddi mesaj yazamıycakmıyım yıldım kendimden
DüşündürdünŞerrefsizm aklıma gelmişti
Tam periye etiketi basmıştım sende aynı anda mesaj yazmışsın.
Noldu şimdi?
Demeeee abbovvvvNego nun temizlik topiğine git, temizlik topiğine. Gazı bırak testere filmine döndürmüşler ortamı çorap çekmecesi düzenlemeyenleri kesiyolar
Yav siz hangi tarikata üyesiniz. Yok bugün saçı 1 cm kestirme günü yok boya günü bugün değil miydi uleee
Kim veriyor size bu emirleri, kimin müridleri oldunuz ben varken
Off demaa baştan söylesenize.İlle ifşamı olalımbelki kediciklerdeniz
Seni düşürdü oraya demek.Demeeee abbovvvvsanırım bonus şuan oradan etiket çaktu bana
Off demaa baştan söylesenize.Nerede benim popoya şaplak smileyim
Buna değerbunu kopyala yapıştır yapabilirsin sanırım
bize ters olum ciddiyetten eser yok bizde napakMali gııı hangi güne kadar kesebilip boyuyabiliyoduk?
Mali gıı yazarken sesli söyledim ve güldüm aman beee bi ciddi mesaj yazamıycakmıyım yıldım kendimden
Vallah kaçiyirum ben oradaki herkeşler pek çalışkan ben tembelümmm tembel kalmak istiyüüümSeni düşürdü oraya demek.
Geçmiş olsun kardeşim sevdiğim biriydin.
Seni özleyeceğiz.
Çorap çekmecen cennet olsun.
Kalbimizde yaşayacaksın.
Doğum tarihin-2019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?