Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha nasılız mali? Pazar geceleri bura beyle demek

Issız arizonanın başını bekliyoruz hep vefadan
Millet tembel anam işi geceye bırakıyolar.akşamın erken saatinde yapcan öyle şeyleri erken kalkan' çok yol alır
Cümlede gizli tırnak içi yaptım sonra adım terbiyesize çıkıyo

Günaydın yavru kertenkelelerim, bir koca arasından sonra yeniden birlikteyiz.
Bugün çok erkenciyim 8 bıçıkta kalktım. Uykum olmasına rağmen uyku tutmadı. 4 günde toplam 3 sezon bol vahşetli gerilim dizisi izledik. Dün hele son sezonu 1 günde bitirdik. Artık baktığım her yerde kan görüyorum, vahşet görüyorum, şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum, su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorum Sanırım uykumda gelip biri beni kesecek korkusuyla uyuyamamış olabilirim, çok zor durumdayım bildiğiniz gibi değil
hizuran evine dönmene çok sevindim hizuşum. Okullar da açılacak az kaldı. Açılana kadar daha sık gelirsin artık.
@malii ben seni D Dilos06 un pattisiyle karıştırmışım. Neden acaba birinin bişeyini hatırlamaya çalışırken aklıma malidir diye geliyor. Geçen de kim regl di, mali regldi herhalde diye geldi ama onu tutturmuşum. Bu durumun bir psikolojik açıklaması olmalı
Bonus ifadeler çok hojdır emma ben bunları her defasında tek tek nasıl ekleyeyim ya telden giriyorum hele, benim gibi üşengeçlere çok zor. O yüzden ifadelere çok bakmadım içim gitmesin diye. Ama o beni etiketlediğin kıça şaplak smileyini kullanamayacak olmak içimi bir parça sızlattı
ByNkoaLa yine melekler kibin uyuyorsun, sen ki koca sene bana sabah 7 de okula giderken günaydın mesajı atan gacı yeminle benimle birlikte yaz tatiline girdin
Bugünün planlarını alalım bakalım, herkes ne yapacak
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
C Cay6
Tulparr

Beni beğenüyürsün ondan herşeyde ben aklına geliyorur
Bugün saçımı kesip boya yapcam.valiz toplicam yarın memlekete yolculuk var
Yawrim korkunçlu film izleyene kadar siz konusuz bi film çekeydiniz ya

Beni beğenüyürsün ondan herşeyde ben aklına geliyorur
Bugün saçımı kesip boya yapcam.valiz toplicam yarın memlekete yolculuk var
Yawrim korkunçlu film izleyene kadar siz konusuz bi film çekeydiniz ya
Çektik de bizimki polisiye dizisi kibin oldu.
Seksü geyşam içimde atlar debişiyo beni tutukla hişt pişt yakuşuklu jojuk dedim.
Anlaşıldı, olay yerine yakınım Rıza baba dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…