- 11 Nisan 2007
- 87.961
- 517.369
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.581
Millet tembel anam işi geceye bırakıyolar.akşamın erken saatinde yapcan öyle şeyleri erken kalkan' çok yol alırDaha nasılız mali? Pazar geceleri bura beyle demek
Issız arizonanın başını bekliyoruz hep vefadan
Olmuyosa zorlamican emmiHey gidi arizona daha dün gibi aklımda uyuyan herifler için ağlayan bacılarım
Hey gidi koca arizona
Sana giderler bi gün dedim dedim inanmadın noldu şimdi?
İlk defa yaptığım etikette herkesin adı tam olarak çıktı ben inanmiyoreeeee
Bonus sana gelsin,becerebilmişsem Eki Görüntüle 1319374
Beni beğenüyürsün ondan herşeyde ben aklına geliyorurGünaydın yavru kertenkelelerim, bir koca arasından sonra yeniden birlikteyiz.
Bugün çok erkenciyim 8 bıçıkta kalktım. Uykum olmasına rağmen uyku tutmadı. 4 günde toplam 3 sezon bol vahşetli gerilim dizisi izledik. Dün hele son sezonu 1 günde bitirdik. Artık baktığım her yerde kan görüyorum, vahşet görüyorum, şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum, su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorumSanırım uykumda gelip biri beni kesecek korkusuyla uyuyamamış olabilirim, çok zor durumdayım bildiğiniz gibi değil
hizuran evine dönmene çok sevindim hizuşum. Okullar da açılacak az kaldı. Açılana kadar daha sık gelirsin artık.
@malii ben seni D Dilos06 un pattisiyle karıştırmışım. Neden acaba birinin bişeyini hatırlamaya çalışırken aklıma malidir diye geliyor. Geçen de kim regl di, mali regldi herhalde diye geldi ama onu tutturmuşum. Bu durumun bir psikolojik açıklaması olmalı
Bonus ifadeler çok hojdır emma ben bunları her defasında tek tek nasıl ekleyeyim ya telden giriyorum hele, benim gibi üşengeçlere çok zor. O yüzden ifadelere çok bakmadım içim gitmesin diye. Ama o beni etiketlediğin kıça şaplak smileyini kullanamayacak olmak içimi bir parça sızlattı
ByNkoaLa yine melekler kibin uyuyorsun, sen ki koca sene bana sabah 7 de okula giderken günaydın mesajı atan gacı yeminle benimle birlikte yaz tatiline girdin
Bugünün planlarını alalım bakalım, herkes ne yapacak
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
C Cay6
Tulparr
Çektik de bizimki polisiye dizisi kibin oldu.Beni beğenüyürsün ondan herşeyde ben aklına geliyorur
Bugün saçımı kesip boya yapcam.valiz toplicam yarın memlekete yolculuk var
Yawrim korkunçlu film izleyene kadar siz konusuz bi film çekeydiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?