- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.561
Hu huunaparsınız hatuncanlar
AÇlık neydi açlık emektiKızlar uyudu oturuyorum öyle aç aç.
Aşırı dozda sagoluyorum kendimi
Bak saç boyama ,kesim günü geldi.yaptın mı saçlarını .yapmadıysan yarın yapValla açım başlatma tırnağına
Bak saç boyama ,kesim günü geldi.yaptın mı saçlarını .yapmadıysan yarın yap
Bugün akşam 20.39 da başladı.ucundan bi cm kes ya da kuaförde kestir istersen farketmez.ardından da boyarsın.21 ağustosa kadar vakit var acele etmeKonuyu değiş beni sakinleştir
Essahmı yarınmı günü hangilerini yapsam ay herşeyi aynı anda mıyapsam
Bugün akşam 20.39 da başladı.ucundan bi cm kes ya da kuaförde kestir istersen farketmez.ardından da boyarsın.21 ağustosa kadar vakit var acele etme21inden sonra da maya maskesi yaparsın.bakım da aradan çıkar hem oh mis
Düz kesim mi saçın yoksa katlı mı.genelinden kesilicek 1 mm bile olsa etkisi oluyo yani ille santim santim kesilmesi şart değil.madem yeni boyadın ayın 30unda bi boya günü daha vardı sanırım, gene bi bakarım takvime.o zamana hatırlatırım gene sanaYa ben arefe günü boyadım saçımı 9 gün olmuş daha. Açıcamda erken sanki
Bi tutam kesmek yetiyomu her yerden mi kırpmak ilazım?
Bonus madem boyamican naap biliyon mu saçını uçlarından kes, üstüne de maya maskesi yap.ama bi dene önce el bileğinin iç tarafına azcık sür beklet.kızarırsa alerjin var demektir.kızarmazsa sür saç diplerine.
Kız yemek ayrı bunu cilde süreceğin için cildin hassas olabilir.belli olmaz bu işler bakarsın cilt reaksiyon gösterir.önce bi gıdım mayayı suda erit sür bileğinin içine.bak bakim belki kızardı.tedbiri elden bırakmamak lazım.Mayaya alerjimiyılların şişmanına hakaret sayarım
Ben sana naaabim
Kız yemek ayrı bunu cilde süreceğin için cildin hassas olabilir.belli olmaz bu işler bakarsın cilt reaksiyon gösterir.önce bi gıdım mayayı suda erit sür bileğinin içine.bak bakim belki kızardı.tedbiri elden bırakmamak lazım.
Sen bize naap biliyo musun.salata yap, ortaya yap
Hee yüzüne yapıyosan o zaman sıkıntı yok sür gitsinKolumu kessen maya akar beee
Yüzüme yapıyorum maske dirilik içindir ( vizonteledeki göz içindir sahnesi gelsin aklına)
Bişey olmadı şimdiye kadar.
Bonus ben hem kesip hem boyicaktım bu akşam ama felaket bi sıcak var yaprak kımıldamıyo.boyarken tere batıcam kıç kadar banyoda.yarın gündüz yapcam inşallah.yaprak kımıldamıyo demişken şunu da paylaşmazsam olmaz
Eki Görüntüle 2299690
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?