- 11 Nisan 2007
- 87.976
- 517.520
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.621
Vallah kaçiyirum ben oradaki herkeşler pek çalışkan ben tembelümmm tembel kalmak istiyüüüm
bize ters olum ciddiyetten eser yok bizde napak
21 ağustos sabah 07.36 da bitiyo
bize ters olum ciddiyetten eser yok bizde napak
21 ağustos sabah 07.36 da bitiyo
Valla bende bir topuklamışım ayaklarım kıçıma vura vura.Vallah kaçiyirum ben oradaki herkeşler pek çalışkan ben tembelümmm tembel kalmak istiyüüüm
Valla bende bir topuklamışım ayaklarım kıçıma vura vura.
Gel gel acımayacak dediler ama inanmadım.
Testere filminden sağ çıkan bacı gibiyim
Valla bende bir topuklamışım ayaklarım kıçıma vura vura.
Gel gel acımayacak dediler ama inanmadım.
Testere filminden sağ çıkan bacı gibiyim
Bu kadar planlı hayata nasıl gelebiyorsunuz yav, kozmik olan bakım değil sizsiniz yeminleOhaaa dakkasıda var he mikozmik bakımda saç günleri sanırım cici.
Al işte söyledim noldu şimdi?
Var kuzum.ay takvimine göre diğer adıyla hicri takvime göre yapıyosun işleri.herşeyi vaktinde yaparsan daha etkili ve verimli güzel oluyoSaç kesmenin boyamanın vakti mi var
Dimeeee yaşasın tembellikHerkes çalışkan mı?
Tövbe estağfurullah o nasıl laf öyle?
ben varken hemde
Ben bunu bilmiyodum ama dün bayağı kestim sacımı bildiğin kulak dibinde saçlarım vakti tutturmuş muyumVar kuzum.ay takvimine göre diğer adıyla hicri takvime göre yapıyosun işleri.herşeyi vaktinde yaparsan daha etkili ve verimli güzel oluyo
Var var.ayın hareketine göre işte herşeyOhaaa dakkasıda var he mikozmik bakımda saç günleri sanırım cici.
Al işte söyledim noldu şimdi?
Bu kadar planlı hayata nasıl gelebiyorsunuz yav, kozmik olan bakım değil sizsiniz yeminle
Benim dip boyam geldi 3 aydır yaptırmıyorum 3.. Kaş da aldırmıyorum.
Okullar kapandığı anda itina ile yaban a dönüşmekten zevk alıyorum.
Akşam başladı kuzum 20.39daBen bunu bilmiyodum ama dün bayağı kestim sacımı bildiğin kulak dibinde saçlarım vakti tutturmuş muyum
İyi bende 12 gibi kestim gece ahahha bak yakalamışımAkşam başladı kuzum 20.39da
Var var.ayın hareketine göre işte herşey
Evet tesettürlü saçın bakımı zordur, tesettürlü değilim ama tahmin edebiliyorum.Tesettürlü olunca saç biraz güneşsiz d fitaminsiz kalıyor. Zor uzuyor.
İşte uzasın diye şey edicem ilk defa kozmik güne göre.
Dip boyası benimde öyleydi daha yeni boyadım yaz sıcağında olmıycaktı kızıl boya kan gibi oluyor çünkü
Kız sen saçını mı uzatcan.o zaman bekle yay günlerinde kesersin,ben sana söylerim tarihi gene.koç günlerinde kesmek saçı tamir etmek ve güçlendirmek için.Tesettürlü olunca saç biraz güneşsiz d fitaminsiz kalıyor. Zor uzuyor.
İşte uzasın diye şey edicem ilk defa kozmik güne göre.
Dip boyası benimde öyleydi daha yeni boyadım yaz sıcağında olmıycaktı kızıl boya kan gibi oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?