Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız adamı buldun, onda da korku gerilim mi izlettin bende diyom sabahlar olmuyodur ciciye şimdi herifi buldu kiama hakikaten korkuyla gerilimle sabahlar olmuyormuş sana,erotiklikten olaydı iyiydibugun hiç bı planım yok,eşimle yayılıp duracaz akşama kadar,tek plan bu izin bitiyor yarın işe başlayacak yigidım son kez ne yayildik kâr birlikte

Ayyyy aynı ben

Üşengeçlikte Nirvana
Üşenmeye bile üşeniyorum
Bu tamamen yaz tatilinden kaynaklı.
İçi boş çuval gibi süneye süneye bir hal oluyorum.
Hayır bi de yorgunluk gitmiyor 2 ayda.
Haziranda karne verdiğim gün ne kadar yorgunsam hala aynı yorgunluk

Oradaki stratejik zekayı almadın mı seksü şempazem gerilim filmi ile önce adamın uykusunu kaçırıyorum. Sonrası malum. Yoksa biliyorsun benim adamı uyumadığı toplam süre kelebeğin ömründen az, ben gerilim filminde buldum şifayı
Yıllık izinde miydi eşin

Vay vay vay sen ne uyanık kadinsin öyle bee maşallah sanaa nasıl anlamadım,bende uyanigim diye gecinirim evet canım yıllık izindeydi ama bitti ya çok alismistimtup bebek için ayrılmıştı izine iste

Dolunayda heryerim şiş şiş ayol diyen,bu kocalara noldu hepsi huysuz diyen karılara bak,konu saç olunca bana inanmıyolar

Aha gittim
Kim o sana inanmayanlar fururum hepsini
İnanamıyoruz be malim de yapacak toto yok bizde
Hadi sen güzelleş gel bakem.
Bende kendimi ikna edebilirsem duşa giricem

Kim o sana inanmayanlar fururum hepsini 🗡
İnanamıyoruz be malim de yapacak toto yok bizde
Hadi sen güzelleş gel bakem.
Bende kendimi ikna edebilirsem duşa giricem
Öldürüyo tabuta koyuyo sonra da yerleri temizliyo.valla titiz karı ha temiz iş yapıyo

Vay vay vay sen ne uyanık kadinsin öyle bee maşallah sanaa nasıl anlamadım,bende uyanigim diye gecinirim evet canım yıllık izindeydi ama bitti ya çok alismistimtup bebek için ayrılmıştı izine iste
Şuan gözümde seren serengilin tüp bebek için sunduğu programdan ayrılışı canlandı
Şu bebek olduğunda her bir yandan coşku ile karşılanacak ya

Şuan gözümde seren serengilin tüp bebek için sunduğu programdan ayrılışı canlandı
Şu bebek olduğunda her bir yandan coşku ile karşılanacak ya
Ayy seren Serengilide hiç sevmem ha ah bı olsa o bebek,daha doğmadan baby shower yapacam

Aynn durumlar bendede oyle ya tatile çıktım ama sabahları uyuyamıyorum okula gittiğim saatte gözlerim acılıyo inanki seni cok iyi anlıyorum cicimmm

Ayy seren Serengilide hiç sevmem ha ah bı olsa o bebek,daha doğmadan baby shower yapacam
Bende sevmem de hamileymiş
Baby shower bebe doğmadan yapılır zati seksü şempazem. Allah nasip kısmet ederse benim de hayallerimde güzel bir babyshower yapmak var
Hayallerimde babyshower yapmak var ama baby nin kendisini yapmak yok, bu gelgitler beni çok yoruyor
Transfer tarihi tam belli mi kuzum

Aynn durumlar bendede oyle ya tatile çıktım ama sabahları uyuyamıyorum okula gittiğim saatte gözlerim acılıyo inanki seni cok iyi anlıyorum cicimmm
Ben 6 da kalkıyorum okul vakti ya...
Hiç hazır hissetmiyorum Eylüle.
İnşallah eylüle kadar hazır hissederim.
Çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…