Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şarjım bitti kaldım öyle ağzım laf dolu

Bende kaçıyorum hemen bi evi toparlayıp 12 ye plates dersine yetişicem.
Vay be...
Biri saç boyasını yetişir
Biri pilatese yetişir
Bende duşa girmek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Şuan kendimi bi sorguladım

Vay be...
Biri saç boyasını yetişir
Biri pilatese yetişir
Bende duşa girmek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Şuan kendimi bi sorguladım

Hiç sorgulama ilk kez koca spora para yatırmış gidicem tabi.
Hoş çalışkanlığımdan değil

Okul açılıcak zaten biticek sürem. Biri 2.sınıf biri ana sınıfına gidicek.

Biride 10.sınıfa :))

Kesin üşüttüm gece cok soğuktu çünkü

Yorumumu attım bile
Mükemmel yorum
Ya kutsişim 2 gündür havalar geceleri çok soğuk.
Biz dr dün seksü geyşa ile balkonda oturduk tüm akşam. Nargile keyfisi için
Ama donmuşuz. Bizim de karınlar pert.
Hastalık ayları başladı.
Yandık
Sıcak birşeyler iç tarhana yap çok iyi gelir.

Evet cicim bu aralar cok soguk olmaya başladı ayyy görümcem dedi gel balkonda kahve içelim hayatta dedim cok soguk gittim Bn odada içtim ayranımı ayyy ben hasta oldum mu bitiyorum

Tarhanam yok

Bana spor salonu bedeva ona rağmen nereye kalkıp gidicem düşüncesi ile yordu şuan, düşünürken daha kilo verdim
Oh oh mükemmel bir sene seni bekliyor desene. Seni topiğin en anası seçiyorum.
3 çocuklu olan yoktu sanırım başka.
Bir ergen, bi çocuk ve bir bebeyle my God yardımcın olsun

Evet cicim bu aralar cok soguk olmaya başladı ayyy görümcem dedi gel balkonda kahve içelim hayatta dedim cok soguk gittim Bn odada içtim ayranımı ayyy ben hasta oldum mu bitiyorum

Tarhanam yok
Bende var gönderem mi
Tarhana her derdin şifası yemin ederim. Şurup gibi abanıyorum. Çok da severim.
Bir de ben biraz teknikli yaparım minik taneli, hafif ekşili ve mümkünse içine sucuk ya da pastırma at
Bomba bomba

Ayyy deli canımı çektirdi ya benim kuzenim yapmıştı bana ben oyle bi lezzet daha hatırlamıyorum

Tarhana yapmayı bende cok istiyorum ama beceremem gibime geliyo
Niye beceremeyesin yav çok basit.
Çoğu kişi kavurarak yapar ama ben haşlayarak seviyorum.
Bir kase içinde 3 çorba kaşığı tarhana ve 1 bardak suyu karıştır. Dursun kenarda. En son kullanacaksın.
Tencereye bol tereyağı koy kızsın köpük köpük olsun. Bol derken 3 4 kaşık. Domates salçası azıcık biber salçası, nane, karabiber, azıcık sumak, kekik ekle 1 2 döndür. Ardından 4 bardak su ekle karıştır kaynasın. Kaynamaya başladığı anda en başta hazırladığın tarhana su karışımını ekle ama kesilmesin diye karıştırarak ekle. Kaseye tencereden su ekleyip sıcak hale getirip de ekleme yapabilirsin kesilmemesi için. Ha baktın çok mu kesildi topak topak mı oldu sorun değil blender dan geçirirsin.
Ekledikten sonra 10 15 dk karıştır kaynasın.
Sonra tuzunu koy. Baharat ekleyebilirsin ilave. Nanesi bol olmalı. Sucuk ya da pastırma doğra içine. 2 dk daha kaynat. Tamamdır.
Kaynadıkça kıvamı koyulaşır.
Ona göre istediğin kıvama kadar kaynat.
Çok basit ya en basit çorbalardan.

Tarhananın kendisinin yapımı kız çorbayı yapmayı biliyorum

Tarhananın kendisinin yapımı kız çorbayı yapmayı biliyorum
Allah kahretmeye boşuna mı yazdım o kadar çaktırmasaydın bari, şuan emeklerime yazık oldu
Tarhananın kendisini yapmayı da biliyorum göçmeniz biz, çok yapar babannem.
Serip kuruturuz falan.
Zaten biz göçmenler hamur gibi yaparız çorbada hamur gibi olur sevmiyorum öyle. Yapmam da.
Eşimin anneannesi toz şeklinde yapıyor o çok hoş oluyor. Onu kullanıyorum.
Ama oturup yapmaya çalışmam.

Günaydın ballı kaymagim
Bugün bir planım yok her zamanki gbi serbest stil takilicam bohem ruhumu biliyorsun

Evet seninle tatile girip seninle okul hayatına baaliyorm güzelim

Aaa ayip ettin smdi 2 ay diyorsun bacim ya ozel sektor calisanlari.ne yapsin.5.yila kadar 14 gun izinle 10 yila kadar 21 gun izinle en en fazlasi 28 is gunu izinle

Yine maşallahiniz var vallahi etiketten oku oku gel anca gelebildim , hiç bisey yapmayı planlamıyorum yiyecem yatıcam benim çocukların en sevdiği anne bunalım günündeyim, gece yatamadım uykumu alamayınca bisey yapmak istemiyorum . Hava bozuk hava ondandır da pek bi gelgitli ... ( canım bisey yapmak istemedigindeki bahanem havadandır havadan )

bunu kopyala yapıştır yapabilirsin sanırım
ya bu ne kaa güzelll ama yapamıyorum bende olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…