- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.681
BendeeeeBen 6 da kalkıyorum okul vakti ya...
Hiç hazır hissetmiyorum Eylüle.
İnşallah eylüle kadar hazır hissederim.
Çok zor
Aaaaa neden yav üşüttün müBendeeee
Eylül gelmesinnn
Ya cici midem cok agrıyo ya kramp giriyo
Vay be...Şarjım bitti kaldım öyle ağzım laf dolu
Bende kaçıyorum hemen bi evi toparlayıp 12 ye plates dersine yetişicem.
Kesin üşüttüm gece cok soğuktu çünküAaaaa neden yav üşüttün mü
Yoksa nazar mı değdi benim kutsişime
Akrostiş ödülünü yazdım bu arada profiline
Vay be...
Biri saç boyasını yetişir
Biri pilatese yetişir
Bende duşa girmek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Şuan kendimi bi sorguladım
Mükemmel yorumKesin üşüttüm gece cok soğuktu çünkü
Yorumumu attım bile
Evet cicim bu aralar cok soguk olmaya başladıMükemmel yorum
Ya kutsişim 2 gündür havalar geceleri çok soğuk.
Biz dr dün seksü geyşa ile balkonda oturduk tüm akşam. Nargile keyfisi için
Ama donmuşuz. Bizim de karınlar pert.
Hastalık ayları başladı.
Yandık
Sıcak birşeyler iç tarhana yap çok iyi gelir.
Bana spor salonu bedeva ona rağmen nereye kalkıp gidicem düşüncesi ile yordu şuan, düşünürken daha kilo verdimHiç sorgulama ilk kez koca spora para yatırmış gidicem tabi.
Hoş çalışkanlığımdan değil
Okul açılıcak zaten biticek sürem. Biri 2.sınıf biri ana sınıfına gidicek.
Biride 10.sınıfa :))
Bende var gönderem miEvet cicim bu aralar cok soguk olmaya başladıayyy görümcem dedi gel balkonda kahve içelim hayatta dedim cok soguk gittim Bn odada içtim ayranımı ayyy ben hasta oldum mu bitiyorum
Tarhanam yok
Ayyy deli canımı çektirdi yaBende var gönderem mi
Tarhana her derdin şifası yemin ederim. Şurup gibi abanıyorum. Çok da severim.
Bir de ben biraz teknikli yaparım minik taneli, hafif ekşili ve mümkünse içine sucuk ya da pastırma at
Bomba bomba
Bide ben yapsamAyyy deli canımı çektirdi yabenim kuzenim yapmıştı bana ben oyle bi lezzet daha hatırlamıyorum
Tarhana yapmayı bende cok istiyorum ama beceremem gibime geliyoBide ben yapsam
Şu hayatta 4 şeyde çok iddialıyım:
1 pilav
2 hamsili pilav
3 tarhana
4 kek
Çok meşhurdur
Niye beceremeyesin yav çok basit.Tarhana yapmayı bende cok istiyorum ama beceremem gibime geliyo
Tarhananın kendisinin yapımı kız çorbayı yapmayı biliyorumNiye beceremeyesin yav çok basit.
Çoğu kişi kavurarak yapar ama ben haşlayarak seviyorum.
Bir kase içinde 3 çorba kaşığı tarhana ve 1 bardak suyu karıştır. Dursun kenarda. En son kullanacaksın.
Tencereye bol tereyağı koy kızsın köpük köpük olsun. Bol derken 3 4 kaşık. Domates salçası azıcık biber salçası, nane, karabiber, azıcık sumak, kekik ekle 1 2 döndür. Ardından 4 bardak su ekle karıştır kaynasın. Kaynamaya başladığı anda en başta hazırladığın tarhana su karışımını ekle ama kesilmesin diye karıştırarak ekle. Kaseye tencereden su ekleyip sıcak hale getirip de ekleme yapabilirsin kesilmemesi için. Ha baktın çok mu kesildi topak topak mı oldu sorun değil blender dan geçirirsin.
Ekledikten sonra 10 15 dk karıştır kaynasın.
Sonra tuzunu koy. Baharat ekleyebilirsin ilave. Nanesi bol olmalı. Sucuk ya da pastırma doğra içine. 2 dk daha kaynat. Tamamdır.
Kaynadıkça kıvamı koyulaşır.
Ona göre istediğin kıvama kadar kaynat.
Çok basit ya en basit çorbalardan.
Allah kahretmeye boşuna mı yazdım o kadar çaktırmasaydın bari, şuan emeklerime yazık olduTarhananın kendisinin yapımı kız çorbayı yapmayı biliyorum
Günaydın ballı kaymagimGünaydın yavru kertenkelelerim, bir koca arasından sonra yeniden birlikteyiz.
Bugün çok erkenciyim 8 bıçıkta kalktım. Uykum olmasına rağmen uyku tutmadı. 4 günde toplam 3 sezon bol vahşetli gerilim dizisi izledik. Dün hele son sezonu 1 günde bitirdik. Artık baktığım her yerde kan görüyorum, vahşet görüyorum, şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum, su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorumSanırım uykumda gelip biri beni kesecek korkusuyla uyuyamamış olabilirim, çok zor durumdayım bildiğiniz gibi değil
@hizuran evine dönmene çok sevindim hizuşum. Okullar da açılacak az kaldı. Açılana kadar daha sık gelirsin artık.
@malii ben seni @Dilos06 un pattisiyle karıştırmışım. Neden acaba birinin bişeyini hatırlamaya çalışırken aklıma malidir diye geliyor. Geçen de kim regl di, mali regldi herhalde diye geldi ama onu tutturmuşum. Bu durumun bir psikolojik açıklaması olmalı
Bonus ifadeler çok hojdır emma ben bunları her defasında tek tek nasıl ekleyeyim ya telden giriyorum hele, benim gibi üşengeçlere çok zor. O yüzden ifadelere çok bakmadım içim gitmesin diye. Ama o beni etiketlediğin kıça şaplak smileyini kullanamayacak olmak içimi bir parça sızlattı
ByNkoaLa yine melekler kibin uyuyorsun, sen ki koca sene bana sabah 7 de okula giderken günaydın mesajı atan gacı yeminle benimle birlikte yaz tatiline girdin
Bugünün planlarını alalım bakalım, herkes ne yapacak
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
S Siyah_incim
C Cay6
@Tulparr
Genelde uyurken melekten çok herşeye bensiyorm ben hahahaha
Aaa ayip ettin smdi 2 ay diyorsun bacim ya ozel sektor calisanlari.ne yapsin.5.yila kadar 14 gun izinle 10 yila kadar 21 gun izinle en en fazlasi 28 is gunu izinleÜşenmeye bile üşeniyorum
Bu tamamen yaz tatilinden kaynaklı.
İçi boş çuval gibi süneye süneye bir hal oluyorum.
Hayır bi de yorgunluk gitmiyor 2 ayda.
Haziranda karne verdiğim gün ne kadar yorgunsam hala aynı yorgunluk
ya bu ne kaa güzelll ama yapamıyorum bende olmuyorbunu kopyala yapıştır yapabilirsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?