- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.701
Ahh insallah ben az biraz is guc yapabilirsem sonunda kendime kizimla odul koydum ama hc bisey yapasim yok ya Allah BismillahYine maşallahiniz var vallahi etiketten oku oku gel anca gelebildim , hiç bisey yapmayı planlamıyorum yiyecem yatıcam benim çocukların en sevdiği anne bunalım günündeyim, gece yatamadım uykumu alamayınca bisey yapmak istemiyorum . Hava bozuk hava ondandır da pek bi gelgitli ... ( canım bisey yapmak istemedigindeki bahanem havadandır havadan )
ya bu ne kaa güzelll ama yapamıyorum bende olmuyor
Öğretmen tatili muhabbetine girmiyorum bacım kusura bakma kan çıkıyor sonraAaa ayip ettin smdi 2 ay diyorsun bacim ya ozel sektor calisanlari.ne yapsin.5.yila kadar 14 gun izinle 10 yila kadar 21 gun izinle en en fazlasi 28 is gunu izinle
Tamam bebitom özledik bekliyoruz..yav bacim yav çocuğu olan avrat uyur mu hiçyazacam ben uygun olunca size
Hoşgeldin incim.Yine maşallahiniz var vallahi etiketten oku oku gel anca gelebildim , hiç bisey yapmayı planlamıyorum yiyecem yatıcam benim çocukların en sevdiği anne bunalım günündeyim, gece yatamadım uykumu alamayınca bisey yapmak istemiyorum . Hava bozuk hava ondandır da pek bi gelgitli ... ( canım bisey yapmak istemedigindeki bahanem havadandır havadan )
ya bu ne kaa güzelll ama yapamıyorum bende olmuyor
Aman hergun yaptığına say yat , canın bisey yapmak istemeden yapınca daha bi zor geliyor daha çok yoruyor kızınla vakit geçir temizlik gelip geçiyor ama çocuklar birazdaha büyüyünce bunları ararız heleki ben 3 erkekAhh insallah ben az biraz is guc yapabilirsem sonunda kendime kizimla odul koydum ama hc bisey yapasim yok ya Allah Bismillah
Oyy hayırlı yolculuklar asil kadınHerkese guzelliklerle dolu bir gün diliyorum.
Öğleden sonra Ankara yolculuğumuz var. Oradan da Çankırı' ya geçeceğiz kayınpeder köyde bizi bekliyor. Fenomen napti kızlar. Selvi boylusu ile konuşmaya başladı mı ?
Hoş buldum..Hoşgeldin incim.
İfadeler pc deyken oluyor. Pc ye indirip farklı kaydet deyip sonra buradan resim olarak paylaşılıyor ama bende beceremedim telden giriyorum zaten. Malesef
Kıç şaplaklarınıHoş buldum..
He öylemi neyse canım kim uğraşacak biz burdanda böyle bakarız
Biz iyiyim canm sen nabsiksin asilMerhaba kızlar nasılsınız? Ben hâlâ rüyada gibiyim. Sanki babam hastanede yatıyor ve ziyarete gidicez. Hiçbirşey gerçek gibi değil. Gelenlerde sanki yabancı gibi. Sizi özledim bi selam verip öyle gideyim dedim.
Saçmalıyor da olabilirim.
Yani bu laf bana mi dostum... eminim zordur ama ne ozel sektor iscileri varki ne yorulmalar ne yorulmalar yasiyorlar onlarnkinjn yannda 2 ay tatilde de dinlenemiyoruz yetmiyo deme yani ayiptir diye ona dedim . Polemik icin degil.Öğretmen tatili muhabbetine girmiyorum bacım kusura bakma kan çıkıyor sonra
30 çocuk dolu sınıfa 2 gün kapasam tam gün, sonra 2 ay versem, 2 ay kıçını koyacak yer bulamayacak böyle diyenler de hadi neyse tamam öyle olsun tamam.
Dostum benim eşim de 2 sene özel sektörde çalıştı.Yani bu laf bana mi dostum... eminim zordur ama ne ozel sektor iscileri varki ne yorulmalar ne yorulmalar yasiyorlar onlarnkinjn yannda 2 ay tatilde de dinlenemiyoruz yetmiyo deme yani ayiptir diye ona dedim . Polemik icin degil.
Canimm bak ben ogretmenlige zor degildir demiyorumki sen bu noktada beni yanlis anliyorsunDostum benim eşim de 2 sene özel sektörde çalıştı.
Bende senelerce özel sektörde çalıştım.
Ayakkabıcılık yaptım, Kasiyerlik yaptım, unlu mamuller fabrikasında çalıştım, yiyecek reklamlarında ve stand ürün tanıtımlarında çalıştım, manavda çalıştım, reklamda figüran rol oynadım, kütüphanede çalıştım. Var mıydı daha bilmiyorum şuan aklıma gelenler bunlar.
Hiçbiri babamın yeri değildi. Beyaz yaka dahi değildim.
Öğretmen olasıya kadar çok meslek gördüm.
Biliyorum yani neyin ne kadar yorduğunu.
Ben iki sektörü de görüp yaşamış biri olarak konuşuyorum.
Sen kaç kez öğretmenlik yaptın peki?
Nasıl ve neye göre kıyas yapıyorsun sırf merakımdan soruyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben hâlâ rüyada gibiyim. Sanki babam hastanede yatıyor ve ziyarete gidicez. Hiçbirşey gerçek gibi değil. Gelenlerde sanki yabancı gibi. Sizi özledim bi selam verip öyle gideyim dedim.
Saçmalıyor da olabilirim.
Ben ne bileyim çorba yapımını anlatacağını yaAllah kahretmeye boşuna mı yazdım o kadar çaktırmasaydın bari, şuan emeklerime yazık oldu
Tarhananın kendisini yapmayı da biliyorum göçmeniz biz, çok yapar babannem.
Serip kuruturuz falan.
Zaten biz göçmenler hamur gibi yaparız çorbada hamur gibi olur sevmiyorum öyle. Yapmam da.
Eşimin anneannesi toz şeklinde yapıyor o çok hoş oluyor. Onu kullanıyorum.
Ama oturup yapmaya çalışmam.
Ben ne bileyim çorba yapımını anlatacağını yakuzenimde toz olandan vermişti bana da Harikaydı ya o tadı hiç unutamıyorum
Genelde uyurken melekten çok herşeye bensiyorm ben hahahaha
Amakk birinci noteri eminim melek gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?