Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh insallah ben az biraz is guc yapabilirsem sonunda kendime kizimla odul koydum ama hc bisey yapasim yok ya Allah Bismillah

Aaa ayip ettin smdi 2 ay diyorsun bacim ya ozel sektor calisanlari.ne yapsin.5.yila kadar 14 gun izinle 10 yila kadar 21 gun izinle en en fazlasi 28 is gunu izinle
Öğretmen tatili muhabbetine girmiyorum bacım kusura bakma kan çıkıyor sonra
30 çocuk dolu sınıfa 2 gün kapasam tam gün, sonra 2 ay versem, 2 ay kıçını koyacak yer bulamayacak böyle diyenler de hadi neyse tamam öyle olsun tamam.

Hoşgeldin incim.
İfadeler pc deyken oluyor. Pc ye indirip farklı kaydet deyip sonra buradan resim olarak paylaşılıyor ama bende beceremedim telden giriyorum zaten. Malesef

Ahh insallah ben az biraz is guc yapabilirsem sonunda kendime kizimla odul koydum ama hc bisey yapasim yok ya Allah Bismillah
Aman hergun yaptığına say yat , canın bisey yapmak istemeden yapınca daha bi zor geliyor daha çok yoruyor kızınla vakit geçir temizlik gelip geçiyor ama çocuklar birazdaha büyüyünce bunları ararız heleki ben 3 erkek

Oyy hayırlı yolculuklar asil kadın
Tebdili mekanda ferahlık vardır ne iyi gelir şimdi köy havası.
Vallahi fenomen en son selvi boylusunun aşkının tırt çıktığını anlamıştı. Ondan sonra ne yaptı bende bilmiyorum. Uğramıyor, yakında ben almayacağım topiğe sadece selvi yi danışmaya geliyordu, umudu kesince bizi de kesti
Gel kız minnoş fenomen gelişmeler hakkında bilgilendir acuk.

Hoşgeldin incim.
İfadeler pc deyken oluyor. Pc ye indirip farklı kaydet deyip sonra buradan resim olarak paylaşılıyor ama bende beceremedim telden giriyorum zaten. Malesef
Hoş buldum..

He öylemi neyse canım kim uğraşacak biz burdanda böyle bakarız

Biz iyiyim canm sen nabsiksin asil
Toparlanabildin mi neler yapıyorsun
İyi yaomissin arada gel

Yani bu laf bana mi dostum... eminim zordur ama ne ozel sektor iscileri varki ne yorulmalar ne yorulmalar yasiyorlar onlarnkinjn yannda 2 ay tatilde de dinlenemiyoruz yetmiyo deme yani ayiptir diye ona dedim . Polemik icin degil.

Yani bu laf bana mi dostum... eminim zordur ama ne ozel sektor iscileri varki ne yorulmalar ne yorulmalar yasiyorlar onlarnkinjn yannda 2 ay tatilde de dinlenemiyoruz yetmiyo deme yani ayiptir diye ona dedim . Polemik icin degil.
Dostum benim eşim de 2 sene özel sektörde çalıştı.
Bende senelerce özel sektörde çalıştım.
Ayakkabıcılık yaptım, Kasiyerlik yaptım, unlu mamuller fabrikasında çalıştım, yiyecek reklamlarında ve stand ürün tanıtımlarında çalıştım, manavda çalıştım, reklamda figüran rol oynadım, kütüphanede çalıştım. Var mıydı daha bilmiyorum şuan aklıma gelenler bunlar.
Hiçbiri babamın yeri değildi. Beyaz yaka dahi değildim.
Öğretmen olasıya kadar çok meslek gördüm.
Biliyorum yani neyin ne kadar yorduğunu.
Ben iki sektörü de görüp yaşamış biri olarak konuşuyorum.
Sen kaç kez öğretmenlik yaptın peki?
Nasıl ve neye göre kıyas yapıyorsun sırf merakımdan soruyorum.

Son düzenleme:
kızlar ben sabah erken kalkıyorum oğlan küçük malum
sonra kahvaltı yaptırıp biraz oturup yemegini kaplara koyup dışarı cikiyorum.

park park geziyorum Evliya Çelebi misali. sonra yemeğini de yedirip arabada uyuyup kalana kadar suruyom

uyaninca biraz daha gezdirip eve götürüyorum. yemek koyup bı yandan onla oynuyorum. yemek yiyince yine oynuyoruz. uyuyunca biraz oturuyorum. sonra yine ağlayarak uyaniyo zaten. sabaha kadar agla uyut modunda devam ediyoz

bosluklarda babasıyla oynarken yanda keyfi yerindeyken yaziyom buraya.

bu arada dün lost in time salima basldim nihayet
eve gidince cekcem resmini size de göstercem

Canimm bak ben ogretmenlige zor degildir demiyorumki sen bu noktada beni yanlis anliyorsun

basın sağolsun kuzum tekrar
biz de seni çok özledik. kendine dikkat et canım. Allah mekanini cennet etsin cennetinde sizi buluştursun

Ben ne bileyim çorba yapımını anlatacağını ya kuzenimde toz olandan vermişti bana da Harikaydı ya o tadı hiç unutamıyorum

Ben ne bileyim çorba yapımını anlatacağını ya kuzenimde toz olandan vermişti bana da Harikaydı ya o tadı hiç unutamıyorum

un tarhanası deriz biz ona kuzu. benim de annem kaynanam yapıp veriyo. çocukluğum tarhana yaparak geçti. hamurunu yapmayi bilmiyorum ama YouTubedan falan bakip deneyebilirsiniz aslında

Genelde uyurken melekten çok herşeye bensiyorm ben hahahaha
Ama kk birinci noteri eminim melek gibidir

ben hiç bilmiyorum nasil uyuduğumu rosss. bölük pörçük zaten sabaha kadar. genelde de oglan emiyo sabaha kadar kesin uyuyuca mahmut abi gibi oluyomdur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…