- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.721
Kuzenim sağolsun dedi sen yapma ben sana yapıp sana veririmun tarhanası deriz biz ona kuzu. benim de annem kaynanam yapıp veriyo. çocukluğum tarhana yaparak geçti. hamurunu yapmayi bilmiyorum ama YouTubedan falan bakip deneyebilirsiniz aslında
Kuzenim sağolsun dedi sen yapma ben sana yapıp sana veririm
Ahahahha annemde dün el yapımı salça verdi bi tencere de kavurma verdi ahahahhaha biraz hava atayımadaaaaaaaammmm deseydin
valla biri yapıp hazır verince çok güzel oluyo
Oh ohhhhh misss ..Ahahahha annemde dün el yapımı salça verdi bi tencere de kavurma verdi ahahahhaha biraz hava atayım
Ahahahha annemde dün el yapımı salça verdi bi tencere de kavurma verdi ahahahhaha biraz hava atayım
Bakayım kuzenim bana ne zaman gönderecekOh ohhhhh misss ..
Bana da sag olsun gorumcem gondermis tarhana eli kolu dert gormesin
Ayyy ayyy aman aman uzak tutun kem gözlerinizi kavanozlarımdantamam çok da hava atma zebra yahaset edersek kavanozları kirariz heee boşa gitmesin
Seni bilmem de ben şeytan çarpmış gbu ağzın kolum ayri ayrı uyuyormdur kesinben hiç bilmiyorum nasil uyuduğumu rosss. bölük pörçük zaten sabaha kadar. genelde de oglan emiyo sabaha kadarkesin uyuyuca mahmut abi gibi oluyomdur
Dostum konu zaten zorluk meselesi değil. Zorluğa girersek zaten işin içinden çıkamazsın.Canimm bak ben ogretmenlige zor degildir demiyorumki sen bu noktada beni yanlis anliyorsun
Bu zorluklara ragmen seninde yillik iznin 14 gun olsa ne olurdu 2 ay asla az degil yani buydi tek demek istedgm o meslek zor ozel sektor daha zor ogretmenlk dha kolay falan demedim asla uzaktan konusmak kolay gelir e filan getiriyosun olayi da herneyse bosver dostla siyaset konusmayn derler buda onun gbi oldu. Her meslekte kendine gore zorluklar varken en uzun tatili yaparak yetmedi dinlenemedim demek biraz uzdu sadece.Dostum konu zaten zorluk meselesi değil. Zorluğa girersek zaten işin içinden çıkamazsın.
Mevzu öğretmen tatilini diline dolayanların ettiği haksızlık. Sen o bu şu farketmez.
Özel sektör karşılaştırması falan.
Şimdi biri olsa hem öğretmenlik hem özel sektör deneyimlemiş olsa bu karşılaştırmayı yapsa hak veririm. Derim belki o özel sektörde daha çok zorlandı ben daha az zorlandım ya da benim sınıf onunkinden haşere demekki ondan 2 ay bile bana yetersiz geliyor ona yeterli hatta fazla(!) geliyor derim. Sanmıyorum ama oldu diyelim hayal aleminde..
Ama dedin ya polemiğe girmek için yazmıyorum diye ben bilmeyenle polemiğe istesen de girmem. Bilenle de polemik yapmam dertleşirim.
Hayatta en korktuğum şey bilmediğim konu hakkında karşıdan bakıp yorum yapmaktır. Biri fikrimi sormadıkça yorum yapmam. Sınıfta bile emin olmadığım bilgiyi asla vermem çok itina ederim. Hayat karşıdan bakıldığında görüldüğü gibi değil. Hayatımın altın kurallarından biridir tavsiye ederim.
Kaldı ki tatil bize değil öğrencilere veriliyor zaten içiniz rahat olsun, yoksa bizim memleket o çocuklarla kıçımızdan ter aka aka, delire delire, binbir hastalığa yakalana yakalana eğitip öğretmemizi ipleyip 2 ay tatil vermez
Ek olarak gündelik hayatta öğretmen maaşı ve tatili konusunda sözler duyduğumda yorum bile yapmam. Cay6 sın diye yorum yaptım kıymetini bil bebik.
Peki kardeş. Üzdük affet.Bu zorluklara ragmen seninde yillik iznin 14 gun olsa ne olurdu 2 ay asla az degil yani buydi tek demek istedgm o meslek zor ozel sektor daha zor ogretmenlk dha kolay falan demedim asla uzaktan konusmak kolay gelir e filan getiriyosun olayi da herneyse bosver dostla siyaset konusmayn derler buda onun gbi oldu. Her meslekte kendine gore zorluklar varken en uzun tatili yaparak yetmedi dinlenemedim demek biraz uzdu sadece.
Seni bilmem de ben şeytan çarpmış gbu ağzın kolum ayri ayrı uyuyormdur kesin
Ahh kiyamam yasa gece emmesi bitse rahat edersn aslnda
Sağlık olarak iyim canım sağol. Manevi olarak da gerçekten bilmiyorum. Dışardan bakınca buz gibiyim. Donuk donuk bakıyormuşum fazla tepki vermiyormuşum.Bişey hissetmiyorum ki nasıl tepki vereyim. Bazen de boğazım düğümleniyor ruhum daralıyor ve avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama annem ve çocuklarım var. YapamamBiz iyiyim canm sen nabsiksin asil
Toparlanabildin mi neler yapıyorsun
İyi yaomissin arada gel
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benimbasın sağolsun kuzum tekrar
biz de seni çok özledik. kendine dikkat et canım. Allah mekanini cennet etsin cennetinde sizi buluştursun
Sağlık olarak iyim canım sağol. Manevi olarak da gerçekten bilmiyorum. Dışardan bakınca buz gibiyim. Donuk donuk bakıyormuşum fazla tepki vermiyormuşum.Bişey hissetmiyorum ki nasıl tepki vereyim. Bazen de boğazım düğümleniyor ruhum daralıyor ve avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama annem ve çocuklarım var. Yapamam
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benim
Amin canım sağol. İnşAllah geçecek. Şuan kabullenmekte zorlanıyoruz.limonsuzum esin sakin bir yere götürsün agalayacaksan agla bağır. içine atma Allah korusun bisey olmasin. sana ihtiyaçları var ama senin de içindekini bosaltmaya ihtiyacın var kuzum
allah acinizi hafifletsin diyecek bisey de bulamıyorum
Yani neden boyle dalga gecercesine yazdigini anlayamadim arkadaslik samimiyet bi konuda ayni dusunemedik diye degisti uctu gitti hemen galiba . Ben ogretmenlere kotu birsey demedim okusunlar isteyene de tekrar izah ederim 2 ay izin yetmedi dinlenemedim demene karsin ask olsun en uzun izni olan meslektensin sen olsun boyle deme 14 guncuk izni olan insanlar napsin.minvalinde dedm.Peki kardeş. Üzdük affet.
Çok üzdüysem selpak verebilirim amme hizmeti
Yalnız forumun yarısı öğretmen, bu sayfalara uğramadan geçmelerini ümid ederek seni sevgiyle selamlıyorum
Diyecek bi sozjm yok kardesim Allah im dayanma gucu ve bol sabirlar ihsan eylesin . Anneysen guclu durmak zorunda kaliyoruz zaten canim sana muhtac iki evladn var yuzunu gozetliyorlardir . Aciii cok aciii babama cok duskun olarak tahmn bile edemedgm kadar acidr canim ama hayatina bi seklde devam etmek zorndaligin var . Insallah ahirette babaciginla tekrar karsilasacaksin. Allah mekanini cennet eylesinSağlık olarak iyim canım sağol. Manevi olarak da gerçekten bilmiyorum. Dışardan bakınca buz gibiyim. Donuk donuk bakıyormuşum fazla tepki vermiyormuşum.Bişey hissetmiyorum ki nasıl tepki vereyim. Bazen de boğazım düğümleniyor ruhum daralıyor ve avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama annem ve çocuklarım var. Yapamam
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?