- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.821
Yaa sen kurban diye diye gece senin geyşayı kurban etmeyesin sakın,ona mi bu seda sayan tarzı söylemlerBenim desteğim sana kurban olsun.
Yalnız bugün nedense parmağını yanağına dayamış seda sayan modunda herkese sana o kurban olsun, bana sen kurban ol, sonra hepimiz şuradakine kurban olalım gibi şeyler diyorum.
Bugün kaçıncı kurban kelimesini cümlede kullandım bilmiyorum. Daha da devam edecek gibi puhaha
Kurban bayramının travması mıdır nedir anlamadım
Bir de evet baya yabana döndüm kız seksü şempazem. 10 ay tırnaklarımı bile kremleyip gezen, kirpiğime bile keratin bakım yaptıran ben şuan ki halimi görseniz (ki geçen @RosSsS gördü şahittir, öncemi de biliyor, şahitlerim var) baya insanlıktan çıkmış haldeyim. Saç baş girdi birbirine, kaşlar 2 aydır alınmıyor, dip boyam duruyor.
Ünlü biri olsam neydi ne oldu o ünlüye şimdi brkez daha bakın diye akşam haberlerindeydim.
git gitKonuyu okumaya gidiyorum, bdv ye tevbeliydim lanet olsun merak ettirdiniz
Ay okuda gel hadi acuk gırgır yapakKonuyu okumaya gidiyorum, bdv ye tevbeliydim lanet olsun merak ettirdiniz
valla ne umuyodu bilmem ama benim terligin icindekini kol sanmamla baya bi egolari tavan yapmistirAy sapik resmen ya ne umuyodu acep
aa su dugun alisverisiyle ilgili olan konuAçtığı konudan banlandı.
Maddi durumu iyi ve bunu yansıtınca konusunda linç yedi. Ama dedim bak lince çok müsait konu cevabını almışsındır kapat artık konuyu dedim. Asilliğini bozma boşver dedim.
Dedim dedim dinletemedim bak ne oldu şimdi.
Ceza puanı çok yüksek olduğu için o kadar uzun alıyor kuzım
Ahaha belki de ego tatmin etmeye gelmiştivalla ne umuyodu bilmem ama benim terligin icindekini kol sanmamla baya bi egolari tavan yapmistir
ya once baktim bu nasil bayan ayagi ya killi killi dedimAhaha belki de ego tatmin etmeye gelmiştiay sende tam istediğini vermissin ego tavandir,okuyup okuyup gülüyordur kola nasıl benzettin yaaa
git git
Ay okuda gel hadi acuk gırgır yapak
Hangi konu yav adı ne bulamadım.valla ne umuyodu bilmem ama benim terligin icindekini kol sanmamla baya bi egolari tavan yapmistir
dur yolluyorumHangi konu yav adı ne bulamadım.
Bulucam diye her önüme gelen konuya yorum yapa yapa gidiyorum.
Banı yiycem
Bana isim verin isim
Ahahhaha ne bileyim artık ne kadar beceriksiz olduğumu düşündüysenEhhh be vay anasını üniversiteye giriş sınavında bile böyle uzun paragraflar çıkmıyor insanın karşısına nettiniz
Yalnız başka topik sahipleri topiğinde konuşulsun isterken benim topik sahibi olarak neden bu kadar konuştunuz diye sitem etmem..Her yerde örnek olduğum gibi burada da örnek bir topik sahibiyim Allah beni ıslah etsin
Yarım günde özledim sizleri yav. Böyle dışlak gibi kaldım, kendi alanıma yabancılaştım konuşulan hiçbirşeyi anlamadım ne terliği, ne kolu, ne bdv'si. Biri anlatsın. @Bonus Mevzu varsa anlatın toplayayım linç tayfayı dalalım 007 Kertenkele Bond'larım
chamallows hoşgeldin kuzum seni burada görmek beni mutlu etti Kajmery34 banlandı gördün mü?
@successful woman yavrum sen güzellik topiğine çağırmışsın tavsiye istemişsin ama ben 2 ayda yabana döndüm. Ne kaş ne boya ne bir bakım.. Dışarıya çıkarken ayı sanıp vururlar diye korka korka çıkıyorum. Benden sana ekmek çıkmaz.Ama diğer arkadaşlar yardımını esirgemesin.
@Kendinisevenbiriii transferi bende 4 gözle bekliyorum. Senin gebeliğin benim de davam oldu kan kardeşim
@Limonsuzzcay oy benim güzel mirandam... Kurban olurum sana ben. Napsam nasıl yardımcı olsam da acını hafifletsem bilemiyorum. Ağla sızla içime dök rahatla. Bak biz burada çok özledik seni ve neşeni sensiz bir yanımız eksik kaldı
@RosSsS
@samdan
Youlost16 beğenip kaçma, bana 1 saat tarhana yapımı anlatırdın bu travmayı nasıl anlatıcam gel bi konuşucaz
Yav kutsişim beceriksizlik olur mu aşk olsunAhahhaha ne bileyim artık ne kadar beceriksiz olduğumu düşündüysen
Ay yorumlara koptum ama ya dadluş dadluş akıl veren, öneri sunan,kol sanan falanAnaaammm
Bu spastik şeyine terlik takmış ya
Çok iyi ruh hastalığı yalnız, temiz delirmiş
chamallows K Kendinisevenbirii
biride yorumlara sey yazmis bir daha misafirlikte terlik giymeyecegim ne islere alet oluyor demisAnaaammm
Bu spastik şeyine terlik takmış ya
Çok iyi ruh hastalığı yalnız, temiz delirmiş
chamallows K Kendinisevenbirii
Çoğu zaman yorum yaparken azıcık açık gözlü olun derim. Yine benzer bir vakaAy yorumlara koptum ama ya dadluş dadluş akıl veren, öneri sunan,kol sanan falan
ay sorma ya bide uzun uzun parmak arasi terlik giy topuklu stiletto giy diyen varAy yorumlara koptum ama ya dadluş dadluş akıl veren, öneri sunan,kol sanan falan
Bence düz duvara tırmanan bekar biri.biride yorumlara sey yazmis bir daha misafirlikte terlik giymeyecegim ne islere alet oluyor demis
su herif kk da kimin kocasi acaba
Niye aslında intikam için tarif istemeliydin ahahahYav kutsişim beceriksizlik olur mu aşk olsun
Benim yapmayı bilmediğim o kadar çok şey var ki.
Mesela daha hiç kuru fasulye ve nohut yapmadım.
Tarif vermeye kalkma da şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?