- 11 Nisan 2007
- 88.006
- 517.770
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.781
haa kiz ordan okuyup burdan yazinca noluyo dedim
kiz o cidden ney ya
kol oldugunu dusunmek istiyorum ama
Evet ikiz gbi büyüdüler veee şuan çok yakın arkadaşlar (;
Zorluğu bitti valla ama o zamanları gel bi de bana sor cinnet geciriyordum
Büyük oğlan 9 aylikti hamile olduğumu öğrendiğimde o baya zorladı biberonla mama yapıp kucagima emzirme pozisyonuna alıyordum ilk baslar icmedi ustelemedm iki gün boyuna uğraştm ama hic meme vermedm istediği zamanlar biberonu getiriyordum
En son emzireyim dedm ikinci günün sonunda almadı icemedi içmedi cikari çıkarı verdi memeyi ondan snra alıştı biberona
Küçük oğlum da 15 aylikti büyük oğlum biberonla sut içince onun akli erdiğinden abisininkinden istedi dedm fırsat bu fırsat
Biberonu yapistirdim ahhaahahah
Annem çok kiziyordu sütleri yoğurt ettin emzir su çocuğu diyededm almıyor ben napim
Öyle öyle meme maceramiz bitmişti
Valla evin dağınıklığı ayrı surda dursun çamaşır bile atamiyordm makineye
ayy allahimmm ben neye baktim ya tüü kiz o ne bicim öyle düsman dötüneOrda geyiğe vurmiyim diye iştekazene ulaşmak zor olmamalıydı bu kadar.
kiz ben birde kol sandim yaMuhabbetleri batsın. En çokta burda dolanan kadınları salak yerine koymalarına üzülüyorum.
Öyle ayak mi olurhaa kiz ordan okuyup burdan yazinca noluyo dedim
kiz o cidden ney ya
kol oldugunu dusunmek istiyorum ama
ayak olmadigi kesindi zatende ben kol sanmistimÖyle ayak mi olur
Kuzu ya seni uzmek istememde benim kiz 3 u bitirecek hala deliksiz uyumuyor 2 yasa kadar emzirdim herkws emxirmeyi birakinca uyur diyordj ama malesef oyle olmadi hala dha 3 kere bazn dha fazla uyanir gecede ...uykuyu sevmiyorlar
Çok tadını alamadılarseninkiler biberon aliyomus ama benimki ne emzik ne biberon almadibeceremiyodu onlarla emmeyi
tam bi meme aşığı. birini emerken diğerini de mutlaka açar oynarben de erken kesseymisim daha iyi olcakmis sanırım.
valla iyi yapmışsın ya bakma annene
nasil atcan anneeeeeggg diye pesinde aglayan çocuklar olunca ki
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına :) bundan sonra keyif vakti o zaman sana
kiz ben birde kol sandim ya
Çok tadını alamadılar
Küçük oğlan da daha çok yemek yeme keyfini seviyordu emmekten çok
Senin isin bir tik daha zor arkadaştan biliyirm çok güçlükle bırakmıştı
Bnm için keyif mi ne bilmiorm
Ama sabrını çok zorlamisim sabirm zamanında şimdi sabir kalmamış bnde
Tam Angara bebesi heee vayyy koçumm vayyyyhele yesin teyzesi yalaaa onuuu insallah balım olurda birbirimize bol bol şikayet ederizzz
İnsn un böyle derdi olsa terlikle mi ceker atarayak olmadigi kesindi zatende ben kol sanmistim
megerse 3.kolmuş
Akrep de ondano sabırsızlık bende de basladi ufak ufak. ondan erken baslatma karari aldim zaten. ikimize de zarar verecek yoksa bu durum. aşırı inatci tersini yapan anlamamazliktan gelen bi çocuk
Angaralı olunca öyle oluyürrr şekerimçok güzel günler bizi bekliyor dilos
tam angara bebesi sormababasi sagolsun has ankarali olunca...
Valla canim benim cadi da asiri duskundu cok korkardim zor olur diye ama olmadi sukur . Ama oyle bak iste sen buyudun artik emmek yok bardaktan icicen sutu su bu hikayelerle olamadi malesef zor yanj tiksindjrmeyin falan diyorlarya o acidan yazdim ben sirke surdum kokusundan hoslanmadi ve uzaklastirdm o seklde. Oncesinde de 2 ay gunduzleri emmesini biraktirmistim onu sozle ikna edebilmjstimde iste gece uyandiginda o imkansiz oluyordu..deme bene güzel moralli moralli gidiyodum halbuki
sen nasıl kestin memeden peki :) ben napacagim hiç bilmiyorum. deliriyo ememeyince.
Evde değildim Bonus yoksa seninle ağzımı ayıra ayıra gülmek keyif verirdiNego Gül yüzlü arkadaşım sensiz gülerken ağzımın ayrılması hiç içime sinmiyor nolur sende gel birlikte ayrılsın olmaz mı?
Evde değildim Bonus yoksa seninle ağzımı ayıra ayıra gülmek keyif verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?