Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seninkiler biberon aliyomus ama benimki ne emzik ne biberon almadi beceremiyodu onlarla emmeyi

tam bi meme aşığı. birini emerken diğerini de mutlaka açar oynar ben de erken kesseymisim daha iyi olcakmis sanırım.

valla iyi yapmışsın ya bakma annene

nasil atcan anneeeeeggg diye pesinde aglayan çocuklar olunca ki

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına :) bundan sonra keyif vakti o zaman sana

Kuzu ya seni uzmek istememde benim kiz 3 u bitirecek hala deliksiz uyumuyor 2 yasa kadar emzirdim herkws emxirmeyi birakinca uyur diyordj ama malesef oyle olmadi hala dha 3 kere bazn dha fazla uyanir gecede ...uykuyu sevmiyorlar

deme be ne güzel moralli moralli gidiyodum halbuki

sen nasıl kestin memeden peki :) ben napacagim hiç bilmiyorum. deliriyo ememeyince.

Çok tadını alamadılar
Küçük oğlan da daha çok yemek yeme keyfini seviyordu emmekten çok

Senin isin bir tik daha zor arkadaştan biliyirm çok güçlükle bırakmıştı

Bnm için keyif mi ne bilmiorm
Ama sabrını çok zorlamisim sabirm zamanında şimdi sabir kalmamış bnde

o sabırsızlık bende de basladi ufak ufak. ondan erken baslatma karari aldim zaten. ikimize de zarar verecek yoksa bu durum. aşırı inatci tersini yapan anlamamazliktan gelen bi çocuk

Tam Angara bebesi heee vayyy koçumm vayyyy hele yesin teyzesi yalaaa onuuu insallah balım olurda birbirimize bol bol şikayet ederizzz

çok güzel günler bizi bekliyor dilos

tam angara bebesi sorma babasi sagolsun has ankarali olunca...

o sabırsızlık bende de basladi ufak ufak. ondan erken baslatma karari aldim zaten. ikimize de zarar verecek yoksa bu durum. aşırı inatci tersini yapan anlamamazliktan gelen bi çocuk
Akrep de ondan soyeldigibin tam tersini yapmakla mükellef bir imam sanki kendileri

Ben yazın çok saldm cidden hic uğraşacak gücüm kalmadi

deme be ne güzel moralli moralli gidiyodum halbuki

sen nasıl kestin memeden peki :) ben napacagim hiç bilmiyorum. deliriyo ememeyince.
Valla canim benim cadi da asiri duskundu cok korkardim zor olur diye ama olmadi sukur . Ama oyle bak iste sen buyudun artik emmek yok bardaktan icicen sutu su bu hikayelerle olamadi malesef zor yanj tiksindjrmeyin falan diyorlarya o acidan yazdim ben sirke surdum kokusundan hoslanmadi ve uzaklastirdm o seklde. Oncesinde de 2 ay gunduzleri emmesini biraktirmistim onu sozle ikna edebilmjstimde iste gece uyandiginda o imkansiz oluyordu..
Insallah sende kolayla atlatirsin takma bi sekilde geciyor

Ama tuvalet egitimi icin ayni kolayligi yasayamadik biz malesef . Baya zor gecti ama souc sukurler olsunki gecti . Cocuk buyutmek gercektencok emek ve sabir istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…