Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaybetme korkusu olmasa zaten bu erkeklerin bı tarafları havada havada gezerler, şükür ki accuk korkuları oluyor birazcuk bide konuşabilmek,anlatabilmekte çok önemli be samdanim,anliyorsa ne âlâ,anlamayıp malligina devam eden erkek daha kötü

anlıyomus gibi yapan anlamayanlardan benimki de genelde kafasina vura vura öğrettim zorla canım

sen nasıl oldun daha iyi misin bakayim

Ehhh be vay anasını üniversiteye giriş sınavında bile böyle uzun paragraflar çıkmıyor insanın karşısına nettiniz
Yalnız başka topik sahipleri topiğinde konuşulsun isterken benim topik sahibi olarak neden bu kadar konuştunuz diye sitem etmem.. Her yerde örnek olduğum gibi burada da örnek bir topik sahibiyim Allah beni ıslah etsin
Yarım günde özledim sizleri yav. Böyle dışlak gibi kaldım, kendi alanıma yabancılaştım konuşulan hiçbirşeyi anlamadım ne terliği, ne kolu, ne bdv'si. Biri anlatsın. Bonus Mevzu varsa anlatın toplayayım linç tayfayı dalalım 007 Kertenkele Bond'larım
chamallows hoşgeldin kuzum seni burada görmek beni mutlu etti Kajmery34 banlandı gördün mü?
successful woman yavrum sen güzellik topiğine çağırmışsın tavsiye istemişsin ama ben 2 ayda yabana döndüm. Ne kaş ne boya ne bir bakım.. Dışarıya çıkarken ayı sanıp vururlar diye korka korka çıkıyorum. Benden sana ekmek çıkmaz. Ama diğer arkadaşlar yardımını esirgemesin.
@Kendinisevenbiriii transferi bende 4 gözle bekliyorum. Senin gebeliğin benim de davam oldu kan kardeşim
Limonsuzzcay oy benim güzel mirandam... Kurban olurum sana ben. Napsam nasıl yardımcı olsam da acını hafifletsem bilemiyorum. Ağla sızla içime dök rahatla. Bak biz burada çok özledik seni ve neşeni sensiz bir yanımız eksik kaldı
ByNkoaLa
kk birinci noteri
Youlost16 beğenip kaçma, bana 1 saat tarhana yapımı anlatırdın bu travmayı nasıl anlatıcam gel bi konuşucaz

anlıyomus gibi yapan anlamayanlardan benimki de genelde kafasina vura vura öğrettim zorla canım

sen nasıl oldun daha iyi misin bakayim
İyi bari canım senin adına sevindim,kafasına vura vura da olsa olmuş en azından senin adam
Ben iyi oldum az biraz kuzum, yaptım maydanoz limonu gerçekten aldı sisligimi biraz şükür, bakalım geldi geçiyor böyle böyle günler

@Kendinisevenbiriii transferi bende 4 gözle bekliyorum. Senin gebeliğin benim de davam oldu kan kardeşim
Way bee cicim benim senin desteğini hissetmek muhteşem bişi saol bebişim sizlere mujdeliycem hemen bı olsunda inşallah

hoşgeldin cicim

ben de gündüz didigim sala devam ediyom

bol bol simar dinlen kuzu :) az şey değil su an yaptığın çektiğin hakkını ver

evet dun farkettim banlandigini bende
hosbulduk bu arada
bdv de bir konu var ayaklarim cokmu buyuk mu ne basligi bu oraya bakarsan olayi anlarsin
1 haftadır banlı, tahminimce daha rahat 1 haftası var.
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan topiği takip ediyorsa selam olsun
Yapma dedim dedim dinlemedi..
Sen ne ediyorsun?
Anlat iyi mi geceler

bdv de bir konu var ayaklarim cokmu buyuk mu ne basligi bu oraya bakarsan olayi anlarsin
O konudan geliyorum bugün baya güldüm kahkahalarla hemdeAllah aglatmasin öylesi kendini erkek zannedenlere de Allah akıl versinbanlanmis zaten mal

Way bee cicim benim senin desteğini hissetmek muhteşem bişi saol bebişim sizlere mujdeliycem hemen bı olsunda inşallah
Akdjsjd bide burada baya koltuktan düşüyodum gülerkenAllah iyiliğini versin
Benim desteğim sana kurban olsun.
Yalnız bugün nedense parmağını yanağına dayamış seda sayan modunda herkese sana o kurban olsun, bana sen kurban ol, sonra hepimiz şuradakine kurban olalım gibi şeyler diyorum.
Bugün kaçıncı kurban kelimesini cümlede kullandım bilmiyorum. Daha da devam edecek gibi puhaha
Kurban bayramının travması mıdır nedir anlamadım
Bir de evet baya yabana döndüm kız seksü şempazem. 10 ay tırnaklarımı bile kremleyip gezen, kirpiğime bile keratin bakım yaptıran ben şuan ki halimi görseniz (ki geçen ByNkoaLa gördü şahittir, öncemi de biliyor, şahitlerim var) baya insanlıktan çıkmış haldeyim. Saç baş girdi birbirine, kaşlar 2 aydır alınmıyor, dip boyam duruyor.
Ünlü biri olsam neydi ne oldu o ünlüye şimdi brkez daha bakın diye akşam haberlerindeydim.

neden banlandi ki
birde neden bukadar fazla gun ban aliyor
geceler iyi gunduzler fena evde minik bir çıldırcin var
Açtığı konudan banlandı.
Maddi durumu iyi ve bunu yansıtınca konusunda linç yedi. Ama dedim bak lince çok müsait konu cevabını almışsındır kapat artık konuyu dedim. Asilliğini bozma boşver dedim.
Dedim dedim dinletemedim bak ne oldu şimdi.
Ceza puanı çok yüksek olduğu için o kadar uzun alıyor kuzım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…