- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.801
Kaybetme korkusu olmasa zaten bu erkeklerin bı tarafları havada havada gezerler, şükür ki accuk korkuları oluyor birazcukhele bi laf etsin onun ağzını ikiye ayırrim
ama ben bi saatim olsa yemekleri de yaparım mutfağı da toplarim. baya hizlayimdir. jet motoru takılmış gibi
ben laf ebesi olduğumdan adam mecburen kabulleniyo. yoksa bakma tam camura yatan inkar eden cinstenama ben hakkindan geliyom onun zaten böyle de olmasa cekilmez ya. evli kalmanin da bi anlami olmazdi. ben ona en son konuştuğumda açıkça söyledim. bu şekilde devam ederse bide onun yükünü cekmek yerine hayatıma tek başıma devam ederim diye ki cok ciddiydim. o yüzden bu aralar iyice bi melek kesildi. anladı hatasını, kaybetmekten korkuyo :)
düşünsene kendi bencilliğin yüzünden yuvani bozup aileni dağıttığını. bunu kaldırmak da zor ya
Kaybetme korkusu olmasa zaten bu erkeklerin bı tarafları havada havada gezerler, şükür ki accuk korkuları oluyor birazcukbide konuşabilmek,anlatabilmekte çok önemli be samdanim,anliyorsa ne âlâ,anlamayıp malligina devam eden erkek daha kötü
İyi bari canım senin adına sevindim,kafasına vura vura da olsa olmuş en azından senin adamanlıyomus gibi yapan anlamayanlardan benimki de geneldekafasina vura vura öğrettim zorla canım
sen nasıl oldun daha iyi misin bakayim
Way bee cicim benim senin desteğini hissetmek muhteşem bişi@Kendinisevenbiriii transferi bende 4 gözle bekliyorum. Senin gebeliğin benim de davam oldu kan kardeşim
Akdjsjd bide burada baya koltuktan düşüyodum gülerkenDışarıya çıkarken ayı sanıp vururlar diye korka korka çıkıyorum.
Ehhh be vay anasını üniversiteye giriş sınavında bile böyle uzun paragraflar çıkmıyor insanın karşısına nettiniz
Yalnız başka topik sahipleri topiğinde konuşulsun isterken benim topik sahibi olarak neden bu kadar konuştunuz diye sitem etmem..Her yerde örnek olduğum gibi burada da örnek bir topik sahibiyim Allah beni ıslah etsin
Yarım günde özledim sizleri yav. Böyle dışlak gibi kaldım, kendi alanıma yabancılaştım konuşulan hiçbirşeyi anlamadım ne terliği, ne kolu, ne bdv'si. Biri anlatsın.Bonus Mevzu varsa anlatın toplayayım linç tayfayı dalalım 007 Kertenkele Bond'larım
chamallows hoşgeldin kuzum seni burada görmek beni mutlu etti Kajmery34 banlandı gördün mü?
successful woman yavrum sen güzellik topiğine çağırmışsın tavsiye istemişsin ama ben 2 ayda yabana döndüm. Ne kaş ne boya ne bir bakım.. Dışarıya çıkarken ayı sanıp vururlar diye korka korka çıkıyorum. Benden sana ekmek çıkmaz. Ama diğer arkadaşlar yardımını esirgemesin.
@Kendinisevenbiriii transferi bende 4 gözle bekliyorum. Senin gebeliğin benim de davam oldu kan kardeşim
Limonsuzzcay oy benim güzel mirandam... Kurban olurum sana ben. Napsam nasıl yardımcı olsam da acını hafifletsem bilemiyorum. Ağla sızla içime dök rahatla. Bak biz burada çok özledik seni ve neşeni sensiz bir yanımız eksik kaldı
ByNkoaLa
kk birinci noteri
Youlost16 beğenip kaçma, bana 1 saat tarhana yapımı anlatırdın bu travmayı nasıl anlatıcam gel bi konuşucaz
İyi bari canım senin adına sevindim,kafasına vura vura da olsa olmuş en azından senin adam
Ben iyi oldum az biraz kuzum, yaptım maydanoz limonu gerçekten aldı sisligimi biraz şükür, bakalım geldi geçiyor böyle böyle günler
1 haftadır banlı, tahminimce daha rahat 1 haftası var.evet dun farkettim banlandigini bende
hosbulduk bu arada
bdv de bir konu var ayaklarim cokmu buyuk mu ne basligi bu oraya bakarsan olayi anlarsin
O konudan geliyorumbdv de bir konu var ayaklarim cokmu buyuk mu ne basligi bu oraya bakarsan olayi anlarsin
ay bide terlik giydirmiş soyhaO konudan geliyorumbugün baya güldüm kahkahalarla hemde Allah aglatmasin öylesi kendini erkek zannedenlere de Allah akıl versin banlanmis zaten mal
Way bee cicim benim senin desteğini hissetmek muhteşem bişisaol bebişim sizlere mujdeliycem hemen bı olsunda inşallah
Benim desteğim sana kurban olsun.Akdjsjd bide burada baya koltuktan düşüyodum gülerkenAllah iyiliğini versin
Oooo
Ay sapik resmen ya ne umuyodu acepay bide terlik giydirmiş soyha
ne mal erkeklerimiz var ya
Açtığı konudan banlandı.neden banlandi ki
birde neden bukadar fazla gun ban aliyor
geceler iyi gunduzler fena evde minik bir çıldırcin var
O konudan geliyorumbugün baya güldüm kahkahalarla hemde Allah aglatmasin öylesi kendini erkek zannedenlere de Allah akıl versin banlanmis zaten mal
ay bide terlik giydirmiş soyha
ne mal erkeklerimiz var ya
Konuyu okumaya gidiyorum, bdv ye tevbeliydim lanet olsun merak ettirdinizAy sapik resmen ya ne umuyodu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?