- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.161
ayy hemen uyusun o zaman minnoşBende oglumu uyutmaya çalışıyorum daha gidip kızımı alıcam
kardeş iyidir .Bende oyle dusunuyorum kardes olmali ama o kardes bebegi ben dogurup biyutecegim iste o kisim biraz skntili
Herkesn bebegi zor olmuyor benm bebekligi de cocukluguda zor bi cocuktu yaramaz asla degil daginik asla degil masallah ... ama bana yapisik ve mizmiz tutturan bi cocuk saatlerce aglamaktan bikmazdi ayy bin sukur dha yeni yeni nefes alabiliyorum
Birde kizimin bebeeklgnde ilk 1 sene esim baska iste calisiyordu gece 11 de eve gelirdi tum ev ve cocuk sormlulugu bendeydi bide sankj o dogum yapms gbi depresyondaydi tuhafti biraz blmiyorm yada bana oyle geliyordu lphusalik kafasi cok baska ... smdiki halimize bin sukurrrr o yuzden korkum var ayni zorluklari tekrar yasamak istemiyorm aynilari olmaz elbet ama henuz hazir degilim iste zaten madden de 4 sene yapamayiz ben calismiyorm konut krwdimiz var
var var . ben umutluyum senden . 1 ya da 1 buçuk seneye sen 2. ye hamile kalırsın .3 yil oldu unutmuyorum unutamiyorumumut varmi doktor
Sen hele dogur bi onceanladım kuzucumm inşallah en hayırlı zamanda olur o zaman
benim görümcemde 37 yaşında şu an 1 kızı var 8 yaşına girdi 29 unda doğurmuştu
aralarında biraz yaş farkı olsun dedi bekledi, sonra eşinde psikolojik bazı rahatsızlıklar çıktı bekledi şimdi komple vazgeçti 37 den sonra da zor olur falan diyor, benim korkum hep ya çocuğum olmazsaydı şimdi böyle zor olunca ya kardeşi olmazsa diye düşünüyorumeğer imkanlar el verirse 26 ımda bu bebeğimi doğurabilirsem 30 umda da 2. bebeğimi doğurmak isterim... Tabi çocuk doğsun biraz büyüteyim fikrim seninki gibi değişir mi bilemiyorum
Kismet bakalim alnimiza ne yazilmjs cnmkardeş iyidir .
var var . ben umutluyum senden . 1 ya da 1 buçuk seneye sen 2. ye hamile kalırsın .
30 da kızımı doğurdum 34 te oğlumu doğurcam kısmetse ama hep 2. istedik biz kardeşi olsun diye helede kızımın son dönemlerde çok canı sıkılıyo hem arkadaş hem kardeş olcak allah izin verirse hatta kocamın şimdiden 3. ile ilgili planları var ama ben o yaştan sonra nasıl doğururum 3. bilemiyorumanladım kuzucumm inşallah en hayırlı zamanda olur o zaman
benim görümcemde 37 yaşında şu an 1 kızı var 8 yaşına girdi 29 unda doğurmuştu
aralarında biraz yaş farkı olsun dedi bekledi, sonra eşinde psikolojik bazı rahatsızlıklar çıktı bekledi şimdi komple vazgeçti 37 den sonra da zor olur falan diyor, benim korkum hep ya çocuğum olmazsaydı şimdi böyle zor olunca ya kardeşi olmazsa diye düşünüyorumeğer imkanlar el verirse 26 ımda bu bebeğimi doğurabilirsem 30 umda da 2. bebeğimi doğurmak isterim... Tabi çocuk doğsun biraz büyüteyim fikrim seninki gibi değişir mi bilemiyorum
Yavrum anladımm zaten espri yapıyorumkız kocamı niye yıkıyım
birlikte giriyoruz eğleniyoruz işte herkes kendini yıkıyor sobbet muabbet
Bizim ede banyodan çok ne varhahahahha.
sizde çocuk var mı ?.
maleesef bizim yıkamaya imkan olmuyor . çok nadir . cesaret işi.
illa çocuklardan çişi gelen oluyor , kabus gören oluyor oluyor da oluyor . çok riskli banyo olayı. ebeveyn banyosu olan bi ev aldıramadım kocama.
Ahaha artık ben teklif edecem adama 100 dolar o duj için
Onlar istiyor duj verejek 100 dolirhahahahahah
Surekli dustasin ondan sanirm
Yıkamak bahane sevişmek şahane patiliciğiimmKiz biliyommmm2 kocayla da denedim bunu bana mi diyosn yani 1 2 okey de her dk cocugumu yikar gibi kocami yikayacak halim yok körmü oturup yikansin
Hemde nasılYavrum anladımm zaten espri yapıyorum
uğraşamam yanibaşka işim yok girecem de banyo da eğlenecem onun yerine mutfakta ara hol de araba da tezgah üzerinde falan eğlenin yani emin ol daha eğlenceli
ayy aynı yaşta ilk çocuklarımız olcak inşallahSen hele dogur bi once
Bende 26 da dogurdum kizimi
aminn kuzumm inşallah Rabbim önce sağlıkla 1. yi sonra 2. yi nasip eder banada30 da kızımı doğurdum 34 te oğlumu doğurcam kısmetse ama hep 2. istedik biz kardeşi olsun diye helede kızımın son dönemlerde çok canı sıkılıyo hem arkadaş hem kardeş olcak allah izin verirse hatta kocamın şimdiden 3. ile ilgili planları var ama ben o yaştan sonra nasıl doğururum 3. bilemiyorumçocukk iyidir güzeldir berekettir evet zor doğurması büyütmesi ama rabbim aratmasın çokta seviliyolar
ahahassdaf araba süpermiş yaniYavrum anladımm zaten espri yapıyorum
uğraşamam yanibaşka işim yok girecem de banyo da eğlenecem onun yerine mutfakta ara hol de araba da tezgah üzerinde falan eğlenin yani emin ol daha eğlenceli
bi tane de 38 de doğurursun . 3. yü . nasipse.30 da kızımı doğurdum 34 te oğlumu doğurcam kısmetse ama hep 2. istedik biz kardeşi olsun diye helede kızımın son dönemlerde çok canı sıkılıyo hem arkadaş hem kardeş olcak allah izin verirse hatta kocamın şimdiden 3. ile ilgili planları var ama ben o yaştan sonra nasıl doğururum 3. bilemiyorumçocukk iyidir güzeldir berekettir evet zor doğurması büyütmesi ama rabbim aratmasın çokta seviliyolar
AhahahahaBizim ede banyodan çok ne varama çocuk yok iste işimiz gücümüz duş bakma sen bize ayarimiz yok akdbsj
Yıkamak bahane sevişmek şahane patiliciğiimm
oh bol bol yıka o zaman .Bizim ede banyodan çok ne varama çocuk yok iste işimiz gücümüz duş bakma sen bize ayarimiz yok akdbsj
Yıkamak bahane sevişmek şahane patiliciğiimm
Sorma senin akrostan yıldığın gibi sevgili kocacuğumda benden yıldı ajksksAhahahaha
Normalde kadınlar nazlanir sizde tam tersi seksi hatun
Ahahahaha
Normalde kadınlar nazlanir sizde tam tersi seksi hatun
Çok itinalı davranıyorum bu konudaoh bol bol yıka o zaman .
banyo çoksa .
Sorma senin akrostan yıldığın gibi sevgili kocacuğumda benden yıldı ajksks
Öyle mi diyosun
yok yılmamıştır , şaka yapıyodur .
Bize her yer eğlence poncikimYavrum anladımm zaten espri yapıyorum
ben de yazın böyle oluyorumÇok itinalı davranıyorum bu konuda
AhahahahahahSorma senin akrostan yıldığın gibi sevgili kocacuğumda benden yıldı ajksks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?