Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeş iyidir .

3 yil oldu unutmuyorum unutamiyorum umut varmi doktor
var var . ben umutluyum senden . 1 ya da 1 buçuk seneye sen 2. ye hamile kalırsın .

Sen hele dogur bi once
Bende 26 da dogurdum kizimi

30 da kızımı doğurdum 34 te oğlumu doğurcam kısmetse ama hep 2. istedik biz kardeşi olsun diye helede kızımın son dönemlerde çok canı sıkılıyo hem arkadaş hem kardeş olcak allah izin verirse hatta kocamın şimdiden 3. ile ilgili planları var ama ben o yaştan sonra nasıl doğururum 3. bilemiyorum çocukk iyidir güzeldir berekettir evet zor doğurması büyütmesi ama rabbim aratmasın çokta seviliyolar

kız kocamı niye yıkıyım
birlikte giriyoruz eğleniyoruz işte herkes kendini yıkıyor sobbet muabbet
Yavrum anladımm zaten espri yapıyorum
uğraşamam yani başka işim yok girecem de banyo da eğlenecem onun yerine mutfakta ara hol de araba da tezgah üzerinde falan eğlenin yani emin ol daha eğlenceli

Bizim ede banyodan çok ne var ama çocuk yok iste işimiz gücümüz duş bakma sen bize ayarimiz yok akdbsj

Onlar istiyor duj verejek 100 dolir hahahahahah
Surekli dustasin ondan sanirm
Ahaha artık ben teklif edecem adama 100 dolar o duj için
Kiz biliyommmm 2 kocayla da denedim bunu bana mi diyosn yani 1 2 okey de her dk cocugumu yikar gibi kocami yikayacak halim yok körmü oturup yikansin
Yıkamak bahane sevişmek şahane patiliciğiimm

Sen hele dogur bi once
Bende 26 da dogurdum kizimi
ayy aynı yaşta ilk çocuklarımız olcak inşallah
aminn kuzumm inşallah Rabbim önce sağlıkla 1. yi sonra 2. yi nasip eder banada
Yavrum anladımm zaten espri yapıyorum
uğraşamam yani başka işim yok girecem de banyo da eğlenecem onun yerine mutfakta ara hol de araba da tezgah üzerinde falan eğlenin yani emin ol daha eğlenceli
ahahassdaf araba süpermiş yani

bi tane de 38 de doğurursun . 3. yü . nasipse.

Bizim ede banyodan çok ne var ama çocuk yok iste işimiz gücümüz duş bakma sen bize ayarimiz yok akdbsj

Ahahahaha
Normalde kadınlar nazlanir sizde tam tersi seksi hatun

oh bol bol yıka o zaman .
banyo çoksa .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…