- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.181
Oglunu uyutup uyanica mi alacaksin kizini cnmBende oglumu uyutmaya çalışıyorum daha gidip kızımı alıcam
Tavuk corbas karnibahar tel sehriye pilavi fiirin sutlac bugunku menumDuş u Muş u bırakın akşama.ne yapacaksınız yemek yaa
Off aklıma bişey de gelmiyir
ben bişey yiyemiyorum rossum bulantılar hello dediler bana çıbık kraker kemiriyorum sabahtan beriDuş u Muş u bırakın akşama.ne yapacaksınız yemek yaa
Off aklıma bişey de gelmiyir
Yaaaa başladı miii bulantılarben bişey yiyemiyorum rossum bulantılar hello dediler bana çıbık kraker kemiriyorum sabahtan beri
Of karnıbahar yemeyen bir ev halkı var bendeTavuk corbas karnibahar tel sehriye pilavi fiirin sutlac bugunku menum
evet kuzum ya, inşallah çok uzun sürmezYaaaa başladı miii bulantılar
Oy oy oy geçmiş olsun
İlk üç ay sonrası düzeliyorevet kuzum ya, inşallah çok uzun sürmez
yaa 9. haftam bitiyor inşallah 3. ayda biterde tek 3-4 hafta olsun ben hep sürer diye korkuyorumİlk üç ay sonrası düzeliyor
Ayy ben öteki evde ne cektm yaa
Akşamdan bende kuru fasulye islayayim bari bu akşamdün hamburger yaptım . köfte yoğurmuştum .
ve akşam gidince nohut ıslamıştım . onu bu akşam pişiririm . ve bulgur pilavı , ayran . bi de havuç salatası yapabilirim . yarın da işe getiririm bu mamalardan işte.
Yok yok sürmüyoryaa 9. haftam bitiyor inşallah 3. ayda biterde tek 3-4 hafta olsun ben hep sürer diye korkuyorum
hiç bi şey yapamazsan sucuklu yumurta yap . ekmek banıp yesinler . öyle yapıyorum bazen . çok açız anne diye saldırıyorlar kapıdan girince. napam.Akşamdan bende kuru fasulye islayayim bari bu akşam
Bakalım alternatif biseyler yapicam heralde
Daha sabah sucuk yedikhiç bi şey yapamazsan sucuklu yumurta yap . ekmek banıp yesinler . öyle yapıyorum bazen . çok açız anne diye saldırıyorlar kapıdan girince. napam.
Bin sukur esim elimden zehir olsa yer secmezOf karnıbahar yemeyen bir ev halkı var bende
Ellerine sağlık cnm
inşallah rossum bak yemek konuştunuz anında canım bol limonlu tavuklu şehriye çorbası çektiYok yok sürmüyor
Tabi 9 ay sureni de var da ins senin o kdr sürmez
En fazla 4. Aya kdr çekersin :)
Karnıbahar a karşı bir acayipler bende inadına çok severmBin sukur esim elimden zehir olsa yer secmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?