- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.201
nasipse olur bana 2 yeter tabi de 3. de olursa başımla beraberbi tane de 38 de doğurursun . 3. yü . nasipse.
Çay yapmış yollasın sana bı tabakinşallah rossum bak yemek konuştunuz anında canım bol limonlu tavuklu şehriye çorbası çekti
onun yazdığını gördüm sanırım eşime dedim eve gelirken tavuk al diye hemen yaparız artık napalımÇay yapmış yollasın sana bı tabak
Yap yap canın cekti senin :)onun yazdığını gördüm sanırım eşime dedim eve gelirken tavuk al diye hemen yaparız artık napalım
ben dışardan söyleticem buakşam mola gecesi bu geceDuş u Muş u bırakın akşama.ne yapacaksınız yemek yaa
Off aklıma bişey de gelmiyir
Kız ne alaka zehirleBin sukur esim elimden zehir olsa yer secmez
Amannnn busum gel sana tas tas icireyim kiz neyse kolay bisey yapiverir kocan hemencikonun yazdığını gördüm sanırım eşime dedim eve gelirken tavuk al diye hemen yaparız artık napalım
koş koş acıkmışsınYap yap canın cekti senin :)
Esin yapsın yani
Bende mutfağı kurcalyayim aciktm heralde bende
ayy canım çayımmm ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturrAmannnn busum gel sana tas tas icireyim kiz neyse kolay bisey yapiverir kocan hemencik
Wouwwwww keşke bizimde öyle.imkanimz olsaydıben dışardan söyleticem buakşam mola gecesi bu gece
Bende esim yemek secmez demek istedim zaten elinden zehir olsa yerim der bazen elbette mizahi biseydi noldu neden bu kadannn yazdin anlamadm amma neyseKız ne alaka zehirle
Bana eşim ölümü gör şu karalahana sarmasını efendime söyleyeyim karalahana çorbasını ne bileyim taze fasulyeyi ye dese, ölüsünü görürüm yani herhaldegene de yemem .
İnsanın bazı şeyleri midesi almayabilir bu çok normal.. ben de yemek seçerim, kötü bir durum bu ama seçerim yani.
senin eşin yemek seçmiyordur x kişinin eşi yemek seçiyordur olabilecek şeyler bunlar.. benim de eşim seçmez mesela önüne ne koysan yer ama elimden zehir olsa yiyeceği için değil yemek seçmediği içinama ben seçerim yani özellikle bazı kıl oldgum yemekler var öldürseler ağzıma sürmem.
bu akşam yemeğim yok 7 de evde oluyorum çok zor geliyo vallahi hep yaptım bu hafta bu gececikte olmasın ama yaWouwwwww keşke bizimde öyle.imkanimz olsaydı
Benim yaralar geçmiş cicim şimdi yum olursa büyütüp çatlayacak Dr daha bekliyozHerkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim)
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
Gönlümün yarısı, tek gerçeğim, yolumu aydınlatan nurlu ışığım
Insallah cnm yapman farz oldu canin cekti cnku afiyet olsn smdiki tavuklar hemen haslaniyor zatenkoş koş acıkmışsın
ayy canım çayımmm ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturr
benim ennnnn sevdiğim çorbadır tavuk suyuna, tavuk parçalı şehriye çorbasıı boooll limonlu
hemen gidince yapıveririz bizzde
yani yiyemeyebilirsin . gayet doğalKız ne alaka zehirle
Bana eşim ölümü gör şu karalahana sarmasını efendime söyleyeyim karalahana çorbasını ne bileyim taze fasulyeyi ye dese, ölüsünü görürüm yani herhaldegene de yemem .
İnsanın bazı şeyleri midesi almayabilir bu çok normal.. ben de yemek seçerim, kötü bir durum bu ama seçerim yani.
senin eşin yemek seçmiyordur x kişinin eşi yemek seçiyordur olabilecek şeyler bunlar.. benim de eşim seçmez mesela önüne ne koysan yer ama elimden zehir olsa yiyeceği için değil yemek seçmediği içinama ben seçerim yani özellikle bazı kıl oldgum yemekler var öldürseler ağzıma sürmem.
başladı cicim valla tuzlu salatalık iyi mi geliyormuş ilk kez duydummHerkese selammm pıtırcıklarım
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
Oyyy asya kurban olsun sana çiçeğim benim yat uyu dinlen kalk yıne gelirsin buraya güzel yüreklimHerkese selammm pıtırcıklarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
aynen kuzumInsallah cnm yapman farz oldu canin cekti cnku afiyet olsn smdiki tavuklar hemen haslaniyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?