Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bin sukur esim elimden zehir olsa yer secmez
Kız ne alaka zehirle
Bana eşim ölümü gör şu karalahana sarmasını efendime söyleyeyim karalahana çorbasını ne bileyim taze fasulyeyi ye dese, ölüsünü görürüm yani herhalde gene de yemem .
İnsanın bazı şeyleri midesi almayabilir bu çok normal.. ben de yemek seçerim, kötü bir durum bu ama seçerim yani.
senin eşin yemek seçmiyordur x kişinin eşi yemek seçiyordur olabilecek şeyler bunlar.. benim de eşim seçmez mesela önüne ne koysan yer ama elimden zehir olsa yiyeceği için değil yemek seçmediği için ama ben seçerim yani özellikle bazı kıl oldgum yemekler var öldürseler ağzıma sürmem.

Yap yap canın cekti senin :)
Esin yapsın yani
Bende mutfağı kurcalyayim aciktm heralde bende
koş koş acıkmışsın
Amannnn busum gel sana tas tas icireyim kiz neyse kolay bisey yapiverir kocan hemencik
ayy canım çayımmm ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturr
benim ennnnn sevdiğim çorbadır tavuk suyuna, tavuk parçalı şehriye çorbasıı boooll limonlu
hemen gidince yapıveririz bizzde

Herkese selammm pıtırcıklarım
Ben geldim ama her an uyuyakalabilirim, sıra size gelene kadar pilim bitti
Okuldan geldim (2 gündür çok yaramazlar) yiyecek birşeyler hazırladım, etrafı biraz topladım. Anca bu saat oldu. Şimdi de geçtim yatağa bir yandan uyuklayıp bir yandan yazıyorum
Ayak bileklerim aşırı zonkluyor doktor magnezyum kalsiyum desteği verdi ama daha alamadım. İnşallah alıp kullanınca geçer
Bu arada dünkü güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun
Sizler nasılsınız patatesli böreklerim (şuan kendi hitap şeklime aşerdim )
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke

Bende esim yemek secmez demek istedim zaten elinden zehir olsa yerim der bazen elbette mizahi biseydi noldu neden bu kadannn yazdin anlamadm amma neyse

Benim yaralar geçmiş cicim şimdi yum olursa büyütüp çatlayacak Dr daha bekliyoz

Insallah cnm yapman farz oldu canin cekti cnku afiyet olsn smdiki tavuklar hemen haslaniyor zaten

yani yiyemeyebilirsin . gayet doğal
karalahanaya bayılırım . çokkk severim.

ben de et yiyemiyorum köfte , et ürünleri . kemik suyuna çorba , kelle paça, vs vs
otcul insanım .
herkesin damak tadı ayrı evet.

başladı cicim valla tuzlu salatalık iyi mi geliyormuş ilk kez duydumm
çubuk kraker bastırdı baya iyi geldi
bende hiç olmayacağını düşünüyordum 9. haftadayım çünkü ama hellooo ben geldim dedi bugün bana
inşallah çok uzun sürmezz..
uyku olayları ve yorgun hissetme de normal sanırım kuzum ya bide sen tüm gün ayaktasın ya kıyamam inşallah magnezyum kalsiyum etki eder güç kuvvet verir

Oyyy asya kurban olsun sana çiçeğim benim yat uyu dinlen kalk yıne gelirsin buraya güzel yüreklim

Insallah cnm yapman farz oldu canin cekti cnku afiyet olsn smdiki tavuklar hemen haslaniyor zaten
aynen kuzum
annem gibi olamadım daha
annem boş zamanlarında alır haşlar buzluğuna atar çoğu şeyi
ben üşeniyorum aslında ne kadar pratik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…