Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda ilk defa görmediğim birini rüyamda gördüm kız

Böyle yeşil ormanlık bi yerdi yani durup duruyoduk öyle nedense aslında bişeyler vardı ama oralaarını hatırlayamıyorum işte ama sendin canım

Son düzenleme:
Sonum öyle gözüküyo galiba ya benim bundan kurtulmam lazım
İşte kurtulman için destek al bence canım hayatı zehir eder sana deprem fobisi yoksa
Ya bak sende güzel görmüşsün yeşillik orman falan içim ferahladi şükür hayır olsun
Haa esin yoksa yatmazsn dha
Aynen

İşte kurtulman için destek al bence canım hayatı zehir eder sana deprem fobisi yoksa

Ya bak sende güzel görmüşsün yeşillik orman falan içim ferahladi şükür ❤ hayır olsun

Aynen
Uffff neyse bakalım biraz daha bekleyeyim napayım

Ne anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabi bide bebislerimize kavusursak bizden iyisi yok inşallah
Allah gonlune gore hayirlisini en tez vakit versn canim .... senjn de isteyen herkesn de

Ne anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabi bide bebislerimize kavusursak bizden iyisi yok inşallah
Allah gonlune gore hayirlisini en tez vakit versn canim .... senjn de isteyen herkesn de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…