- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.421
Sonum öyle gözüküyo galibaBugün elektrikler kesik değilerken daha eşim de nöbete gitti :)
Kız Allah korusun ya,bunun için destek bile alabilirsin biliyosun dimi
Hayatımda ilk defa görmediğim birini rüyamda gördüm kızYaaişte ben her daim öyleyim kahretsin
Ahaha bazen benimkinin gözlerinde bezmislik seziyorum ama ciddenacıyorum arada adama ajhsjsj senin akros damdan düşmüşe döner heralde bu kadar istekli davransan
Ne yemek yaptin merak ettim rosuumben Kayseri mantısı yaptım bugün kolaya kaçtım yanına da salata turşu sarımsaklı yoğurt fln
Cicim yedin mi patatesli börek
Canım ben her rüyaya bir anlam yüklerim illaki,yani bilinçaltı diyip pek gecemem doğrusu ama bilemiyorum bak nur da görmüş 2 gün önce beni rüyasındahepsi hayra çıksın inşallah
Bu arada bende hazırlık yapıyorum,dayımın eşi aradı yarın bana ev görmeye gelecekmiş kızlarıyla birliktebide 11 gibi komşuda kahve günümüz var oraya da gidicem geri eve gelip misafiri bekliycem fln yoğun gecicek sanırım,şimdiden çikolatalı kek yaptım attım dolaba, dipfrizde de peynirli pogacalarim var onu çıkardım,bide yarın kısır yapicam inşallah bakalım öyle benimde canım
Yaa nurr sen nasıl gördün acebahayır olsun canim
Ya inanki bende oyle smdi caydanlkta duran cay beynimi mesgl ediyo dusunDökülen çaya üzülüyorumteşekkürler canım
Haa esin yoksa yatmazsn dhaBugün elektrikler kesik değilerken daha eşim de nöbete gitti :)
Kız Allah korusun ya,bunun için destek bile alabilirsin biliyosun dimi
Git ve iç onuYa inanki bende oyle smdi caydanlkta duran cay beynimi mesgl ediyo dusun
Yalnız değilsin tatlım. Bende K Kendinisevenbirii ni B Brunello Cicinelli yi veHayatımda ilk defa görmediğim birini rüyamda gördüm kız
Böyle yeşil ormanlık bi yerdi yani durup duruyoduk öyle nedenseaslında bişeyler vardı ama oranlarını hatırlayamıyorum işte ama sendin canım
Ayy limonsuzum sanki burası reel gibi dimiiYalnız değilsin tatlım. Bende K Kendinisevenbirii ni B Brunello Cicinelli yi vekk birinci noteri ı gördüm ha bide başka bir üyeyi görmüştüm ama onu etiketliyemem
İşte kurtulman için destek al bence canım hayatı zehir eder sana deprem fobisi yoksaSonum öyle gözüküyo galibaya benim bundan kurtulmam lazım
Ya bak sende güzel görmüşsün yeşillik orman falan içim ferahladi şükürHayatımda ilk defa görmediğim birini rüyamda gördüm kız
Böyle yeşil ormanlık bi yerdi yani durup duruyoduk öyle nedenseaslında bişeyler vardı ama oranlarını hatırlayamıyorum işte ama sendin canım
AynenHaa esin yoksa yatmazsn dha
Limonsuzum sen nasıl görmüştün beni bide sen anlatYalnız değilsin tatlım. Bende K Kendinisevenbirii ni B Brunello Cicinelli yi vekk birinci noteri ı gördüm ha bide başka bir üyeyi görmüştüm ama onu etiketliyemem
Uffffİşte kurtulman için destek al bence canım hayatı zehir eder sana deprem fobisi yoksa
Ya bak sende güzel görmüşsün yeşillik orman falan içim ferahladi şükür❤ hayır olsun
Aynen
İnşallah inşallah kuzucumİşte kurtulman için destek al bence canım hayatı zehir eder sana deprem fobisi yoksa
Ya bak sende güzel görmüşsün yeşillik orman falan içim ferahladi şükür❤ hayır olsun
Aynen
İnşallah yenersin bu durumu zebramUffffneyse bakalım biraz daha bekleyeyim napayım
İnsallah meleğimİnşallah yenersin bu durumu zebram
Ne anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabiİnsallah meleğimsen anlat bakalım durumlar nedir sende
Esinin sazi
Esinin sazi
Bebiş için neler yapıyorsun peki bakalımNe anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabibide bebislerimize kavusursak bizden iyisi yok inşallah
Allah gonlune gore hayirlisini en tez vakit versn canim .... senjn de isteyen herkesn deNe anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabibide bebislerimize kavusursak bizden iyisi yok inşallah
Allah gonlune gore hayirlisini en tez vakit versn canim .... senjn de isteyen herkesn deNe anlatıyım zebram bı değişiklik yok herşey aynı şükür sıkıntı da yok tabibide bebislerimize kavusursak bizden iyisi yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?