Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebiş için neler yapıyorsun peki bakalım
Ya canım bebiş için bişey yaptığım söylenemez şuan için açıkçası,genel olarak spora başladım 1 ayı geçti işte,bidaha ki tüp bebek denemesine kadar biraz kilo verirsem belki faydası olur diye düşünüyorum.

Yazın düşünüyoruz bı tedavi daha ama bakalım zaman ne gösterir
Bu sıralarda ebeye gitmeyi düşünüyorum, bı arkadaşım var onunda bayadir olmuyordu sebepsiz,o gitti göbek düşüklüğü varmış,ebe kontrol edip anlayınca ovmus bı sure karnını fln biseyler yapmış o ay hamile kaldı o şükür bide ben gidicem işte bakalim

Kaç kilosun canım bende bu ay diyetisyene başlamayı düşünüyorum ama bakalım

göbek düşüklüğü de engelliyormuş diyorlar benimkide düşüktü kaldırttım ama gene olmadı Nasip işte hersey vaktini bekliyo

Canim ya cici de degindi konuya bende bisey demeden gecemeyecegim bebek isine bi sure ara vermeyi dusunmuyor musun seni incitmek istemem asla ama sormak istedim ...

Canım tüp bebek tedavisinden sonra seksen küsürü buldum diyelim malesef nasıl kaldirttin göbek düşüklüğünü canım korkuyorum ben, napiyorlar kaldırmak için?

Canım tüp bebek tedavisinden sonra seksen küsürü buldum diyelim malesef nasıl kaldirttin göbek düşüklüğünü canım korkuyorum ben, napiyorlar kaldırmak için?
Bende seksen küsürüm kadın parmağıyla yaptı ağrılı bişey değil canısı

Canim ya cici de degindi konuya bende bisey demeden gecemeyecegim bebek isine bi sure ara vermeyi dusunmuyor musun seni incitmek istemem asla ama sormak istedim ...
Yok kuzum da şimdi işin içi farklı o yüzden pekte ara vermeyi düşünmedim bilmiyorum bende kararsızım hayırlısı diyorum

Yok kuzum da şimdi işin içi farklı o yüzden pekte ara vermeyi düşünmedim bilmiyorum bende kararsızım hayırlısı diyorum
Peki cnm mutsuz olacagn hicbirseyin olmamasni dilerim insallah hepimiz icin bu dilegim ... Rabbim hepimize saglik huzur mutluluk versin

Bende seksen küsürüm kadın parmağıyla yaptı ağrılı bişey değil canısı
Sağlık olsun diyelim canım kilo verilir yeter ki hayırla gebe kalabilelim de iyi bari bide ben baktiricam bu göbek düşüklüğüne bakalim

Peki cnm mutsuz olacagn hicbirseyin olmamasni dilerim insallah hepimiz icin bu dilegim ... Rabbim hepimize saglik huzur mutluluk versin
Sağol kuzum benim ben Allah’a bıraktım herseyimi bakalım hayırlısı ne ise benim için o olsun

Sağlık olsun diyelim canım kilo verilir yeter ki hayırla gebe kalabilelim de iyi bari bide ben baktiricam bu göbek düşüklüğüne bakalim
Yere sirtustu uzan midenin alt gobek deliginin ust kisimi tam oralarda elini gezdir hafif bastir boyle kalp gbi atiyorsa dusuk demekmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…