Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa kayseri deyip duruyon az evvel de manti dedin yarina yapsammi yaaa yemek yok smdiden derdine dustum bi defa manti acmisligim var ne de olsa
Ayy yap tabi cay,size 1 beze yeter sanirim,zaten dolu dolu 3 tabak çıkar beze büyük olursa biraz hatta yaparsan bize resmini de at

Ayy yap tabi cay,size 1 beze yeter sanirim,zaten dolu dolu 3 tabak çıkar beze büyük olursa biraz hatta yaparsan bize resmini de at
Tamam canim gecen bi gun de aklima gelmisti o sfeer yaptgmda tek yumurta koymustum sen dha iyi bilirsin tek yeterli midir kimi 2 koyuyor ama az yapacagm tabi onceki yaptgmda buyuk acmam gerekmesin diye ufak ufak 3 bezeden yapmistim cok guzel olmustu

Tamam canim gecen bi gun de aklima gelmisti o sfeer yaptgmda tek yumurta koymustum sen dha iyi bilirsin tek yeterli midir kimi 2 koyuyor ama az yapacagm tabi onceki yaptgmda buyuk acmam gerekmesin diye ufak ufak 3 bezeden yapmistim cok guzel olmustu
Ben her beze için 2 yumurta kiriyorum canım hamurun rengi sarımsı oluyor yani resmen öyle düşün,zaten ne kadar yumurta o kadar kaliteli ve lezzetli bı hamur olur,sen 2 tane kır yine de ılık su kat ve ne kadar sert yogurursan da o kdr güzel olur ama açmak için de kuvvet istiyor işte sert yoguruncasen kendi kararını bilirsin zaten kesin resim bekliyorum

Allah korusun ya bu ara herşey var zaten güzel ülkemin başında rabbim beterinden esirgesin
Amin insallah kuzum valla ben çok korkuyorum geceleri kalbimin atışına uyanıyorum zannediyorum ki deprem oluyo bugün uyudum biraz kaç kere kalbimin atmasına uyandım deprem diye var ya

Tamam canim tsk ettim yapacagim insallah resm de atarm yaparsam

Amin insallah kuzum valla ben çok korkuyorum geceleri kalbimin atışına uyanıyorum zannediyorum ki deprem oluyo bugün uyudum biraz kaç kere kalbimin atmasına uyandım deprem diye var ya
Zepram niye bu kadar korkuyorsun ya hiç iyi değil böyle takınti gibi hayatını altüst eder bu durum biraz akışına bıraksan olmaz mı çok yipranirsin

Zepram niye bu kadar korkuyorsun ya hiç iyi değil böyle takınti gibi hayatını altüst eder bu durum biraz akışına bıraksan olmaz mı çok yipranirsin
Elimde değil bebeğim ya eğer böyle giderse durum feci depremden değil de kalp krizinden gtcem ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…