- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.401
Bende çözemedim yaAz önce bı arkadaş giriş yaptı topige, lakin geri jet hiziyla çıkışa mi yöneldi napti anlamadım,o neydi kizlar
Geçti bak iki aycık kaldı şunun şurasında
Valla nasıl geçti zaman hiç anlamadm hiç geçmeyecek gbiydi
Ayy yap tabi cay,size 1 beze yeter sanirim,zaten dolu dolu 3 tabak çıkar beze büyük olursa birazYaaa kayseri deyip duruyon az evvel de manti dedin yarina yapsammi yaaa yemek yok smdiden derdine dustumbi defa manti acmisligim var ne de olsa
Okudum aynen ama konu açtı gibi oldu resmenYazdigi msji okudunmu
Allah korusun ya bu ara herşey var zaten güzel ülkemin başındaAy Allah korusun balım ya bende depremden çok korkuyorum ya
Araya reklamlar girdi gibi bişi olduBende çözemedim ya
Tamam canim gecen bi gun de aklima gelmisti o sfeer yaptgmda tek yumurta koymustum sen dha iyi bilirsin tek yeterli midir kimi 2 koyuyor ama az yapacagm tabi onceki yaptgmda buyuk acmam gerekmesin diye ufak ufak 3 bezeden yapmistimAyy yap tabi cay,size 1 beze yeter sanirim,zaten dolu dolu 3 tabak çıkar beze büyük olursa birazhatta yaparsan bize resmini de at
Aynennn aynen ondan dedm cogu konuda yorumlarni gordugum birisiOkudum aynen ama konu açtı gibi oldu resmen
Ben her beze için 2 yumurta kiriyorum canım hamurun rengi sarımsı oluyor yani resmen öyle düşün,zaten ne kadar yumurta o kadar kaliteli ve lezzetli bı hamur olur,sen 2 tane kır yine de ılık su kat ve ne kadar sert yogurursan da o kdr güzel olurTamam canim gecen bi gun de aklima gelmisti o sfeer yaptgmda tek yumurta koymustum sen dha iyi bilirsin tek yeterli midir kimi 2 koyuyor ama az yapacagm tabi onceki yaptgmda buyuk acmam gerekmesin diye ufak ufak 3 bezeden yapmistimcok guzel olmustu
Amin insallah kuzum valla ben çok korkuyorum geceleri kalbimin atışına uyanıyorum zannediyorum ki deprem oluyo bugün uyudum biraz kaç kere kalbimin atmasına uyandım deprem diye var yaAllah korusun ya bu ara herşey var zaten güzel ülkemin başındarabbim beterinden esirgesin
Tamam canim tsk ettim yapacagim insallah resm de atarm yaparsamBen her beze için 2 yumurta kiriyorum canım hamurun rengi sarımsı oluyor yani resmen öyle düşün,zaten ne kadar yumurta o kadar kaliteli ve lezzetli bı hamur olur,sen 2 tane kır yine de ılık su kat ve ne kadar sert yogurursan da o kdr güzel olurama açmak için de kuvvet istiyor işte sert yogurunca sen kendi kararını bilirsin zaten kesin resim bekliyorum
Rica ederim canım kolay gelsin şimdidenTamam canim tsk ettim yapacagim insallah resm de atarm yaparsam
Sagolasin yarn is cok temizlikte yapacagm bakalimRica ederim canım kolay gelsin şimdiden
Zepram niye bu kadar korkuyorsun ya hiç iyi değil böyle takınti gibi hayatını altüst eder bu durumAmin insallah kuzum valla ben çok korkuyorum geceleri kalbimin atışına uyanıyorum zannediyorum ki deprem oluyo bugün uyudum biraz kaç kere kalbimin atmasına uyandım deprem diye var ya
Ay bu aksam cok yedim caya yerim bile kalmdi demledim ama yalan yanls 1 bardak anca icebldim dostm ya sana afiyet olsunÇay içiyorum gel içelim☺☺
Elimde değil bebeğim ya eğer böyle giderse durum feci depremden değil de kalp krizinden gtcem yaZepram niye bu kadar korkuyorsun ya hiç iyi değil böyle takınti gibi hayatını altüst eder bu durumbiraz akışına bıraksan olmaz mı çok yipranirsin
Dökülen çaya üzülüyorumAy bu aksam cok yedim caya yerim bile kalmdi demledim ama yalan yanls 1 bardak anca icebldim dostm ya sana afiyet olsun
Bugün elektrikler kesik değilK Kendinisevenbirii yatmamissin dha
Kız Allah korusun ya,bunun için destek bile alabilirsin biliyosun dimiElimde değil bebeğim ya eğer böyle giderse durum feci depremden değil de kalp krizinden gtcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?