- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.381
Nabiyosun balimmmmRossuuuummmm çiçeğimmmmm
Uzanıyorum canısı sen nasılsın nbyosunNabiyosun balimmmm
Nasılsın :)
Yuh ulan senin akrosun yükseleni ikizler olmasın rossSarı saç istiyorum dedi sarıya boyattım
Bakır olsun dedi bakır yaptım
En son kendim kızıl istedim.bir ton laf yedim
Haaaa bir de üzerine o kdr suse lise iltifat etmek yerine kendin için yapıyorsun bana mı yapıyorsun diyince bıraktım bende madem kendim için yapiyormusum gezmeye giderken yapiyirm bu sefer de sen zaten hep başkalarına suslen bana gelince yapma dedi dedm kıymet bilseydin zamaninda
Valla temizledm yemekten önce ve sonra yağ coz kurtaricisyla her yer pırıl pırıl oldu
Napim uzanıyorum oyleeee bendeUzanıyorum canısı sen nasılsın nbyosun❤
Yükseleni öküz onu net biliyirmYuh ulan senin akrosun yükseleni ikizler olmasın rossayy Kayseri ağzıyla konusucam ama gadasını alsın yapma bosver zamaninda bilseymis kiymetini o yağ çözler yok muuu kurtaricimiz resmen
Valla kosturmacalar hiç bitmiyorNapim uzanıyorum oyleeee bende
İyiyim Yaaa naoim kosturmaca
Ohh şükür iyi ol cancağızımİyiym şükür bebeğim sen nasılsın
Ahaahaha kizzzYükseleni öküz onu net biliyirm
Ahhahahahhaahha
İşte ondan mütevellit insan soğuyor
Vallahi öyle Yaaa
Vallahi bitmiyor YaaaValla kosturmacalar hiç bitmiyor
Sağol canımın içi iyiyim suan Allah’a şükür Rabbim dahada iyi etsin insallahOhh şükür iyi ol cancağızım❤ aklımız kalıyor sonra birinizin sıkıntısı olsa valla
Bende iyiyim şükür canım dışarda feci fırtına var çatılar uçuyor,habire elektrikler gidip geliyorperdeyi açtım bende dışarıya bakıyorum öyle
Eeee normal artık Kocaman oldun 7 ay ne demekVallahi bitmiyor Yaaa
İki tutuyom hopp oturmusum yorulmusum görsen halimi
Amin canımSağol canımın içi iyiyim suan Allah’a şükür Rabbim dahada iyi etsin insallahayyy burda da dün vardı suan yok ama yağmur var kar geliyormuş diyorlar ama
Sagol beybisi beni aydinlattigin icinYeğenim bizdeydi tatlım ona birakacaktım uyuyunca☺
Ay gelsin de şu bütün mikroplar ortadan kalksın ya yoksa hastalıktan daha kötü olacağız herkes hasta çünküAmin canım❤
Ya burda da dunde vardı bugün hala var araçların üzerine çatı düşmüş hep pert olmuş yazıkama aynen kar geliyormuş tüm yurda bakalım hayırlısı
Ayy inşallah ya bide virüs falan çıktı zaten korkuyorum Allah korusunAy gelsin de şu bütün mikroplar ortadan kalksın ya yoksa hastalıktan daha kötü olacağız herkes hasta çünkü
Yaaa kayseri deyip duruyon az evvel de manti dedin yarina yapsammi yaaa yemek yok smdiden derdine dustumYuh ulan senin akrosun yükseleni ikizler olmasın rossayy Kayseri ağzıyla konusucam ama gadasını alsın yapma bosver zamaninda bilseymis kiymetini o yağ çözler yok muuu kurtaricimiz resmen
Ay Allah korusun balım ya bende depremden çok korkuyorum yaAyy inşallah ya bide virüs falan çıktı zaten korkuyorum Allah korusun
Eeee normal artık Kocaman oldun 7 ay ne demek
Yazdigi msji okudunmuAz önce bı arkadaş giriş yaptı topige, lakin geri jet hiziyla çıkışa mi yöneldi napti anlamadım,o neydi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?