Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh ulan senin akrosun yükseleni ikizler olmasın ross ayy Kayseri ağzıyla konusucam ama gadasını alsın yapma bosverzamaninda bilseymis kiymetini o yağ çözler yok muuukurtaricimiz resmen

Yuh ulan senin akrosun yükseleni ikizler olmasın ross ayy Kayseri ağzıyla konusucam ama gadasını alsın yapma bosverzamaninda bilseymis kiymetini o yağ çözler yok muuukurtaricimiz resmen
Yükseleni öküz onu net biliyirm
Ahhahahahhaahha
İşte ondan mütevellit insan soğuyor

Vallahi öyle Yaaa

İyiym şükür bebeğim sen nasılsın
Ohh şükür iyi ol cancağızım aklımız kalıyor sonra birinizin sıkıntısı olsa valla
Bende iyiyim şükür canım dışarda feci fırtına var çatılar uçuyor,habire elektrikler gidip geliyor perdeyi açtım bende dışarıya bakıyorum öyle

Sağol canımın içi iyiyim suan Allah’a şükür Rabbim dahada iyi etsin insallah ayyy burda da dün vardı suan yok ama yağmur var kar geliyormuş diyorlar ama

Sağol canımın içi iyiyim suan Allah’a şükür Rabbim dahada iyi etsin insallah ayyy burda da dün vardı suan yok ama yağmur var kar geliyormuş diyorlar ama
Amin canım
Ya burda da dunde vardı bugün hala var araçların üzerine çatı düşmüş hep pert olmuş yazık ama aynen kar geliyormuş tüm yurda bakalım hayırlısı

Amin canım❤
Ya burda da dunde vardı bugün hala var araçların üzerine çatı düşmüş hep pert olmuş yazık ama aynen kar geliyormuş tüm yurda bakalım hayırlısı
Ay gelsin de şu bütün mikroplar ortadan kalksın ya yoksa hastalıktan daha kötü olacağız herkes hasta çünkü

Yaaa kayseri deyip duruyon az evvel de manti dedin yarina yapsammi yaaa yemek yok smdiden derdine dustum bi defa manti acmisligim var ne de olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…