- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.501
Vallahi beni anlatmışsınhaklısın . öyle olur şimdi . normaldir . ama ileri dönemde kendini daha enerjik hissedersin emin ol ki.
tek çok kilo almamaya bak . o zaman enerjin tavan olur her daim . 10-12 kilo alabilirsen şayet . daha rahat geçer hamileliğin ve doğumun .
benim 3 gebeliğimde de gebelik şekerim olduğundan bana hamur işi . makarna , pilav , tatlı , kızartma yasaklanmıştı.
tek yediğim .meyve , süt ürünleri , yumurta bakliyat olmuştu.
karatay beslenmesi oldu yani.
mecbur kaldım öyle beslenmeye yasak konunca.
12 kilo aldım her hamilelikte . bu şekilde beslenince bebek kilo alıyor . sen almasan da .
karbonhidratı bebeğe yaramaz , bunun yanında sana kilo yapar .
Günaydın bn burdayım kuzummmm
Napıyosunn damla çikolatalı kekimmmGünaydın bn burdayım kuzummmm
İyiyimm büşümm günaydın, sen nasılsın ??
ohh misssssss bende bugün cuma olduğu için çok mutluyumİyiyimm büşümm günaydın, sen nasılsın ??
Çalışıyorum ne olsun.. bugün haftanın son günü yarın iş yok, öğlene kadar çalışacağım bugünde saat 1 gibi çıkıcam
Walla bende dün gece 4 te uyudum inanır mısınohh misssssss bende bugün cuma olduğu için çok mutluyum
kız 2 gündür eve gider gitmez uyuyorum 21 olmadan yinede uykumu alamıyorum bu haftasonu güzelll bir uyku çekiciimm
abovv ben zaten 6.30 da uyanıyorum 4 te yatsam heralde hiç iş yapamam iş yerindeWalla bende dün gece 4 te uyudum inanır mısınaz daha dursam sabah ezanı okunacaktı yaniiii
ne güzel uyuyabiliyorsun dua et bencekeşke bende 9 olmadan uyusam
Poncigimm buralardayimm nasilsin napiyosun
İyiyim canım, yuvarlanıp duruyorumPoncigimm buralardayimm nasilsin napiyosun
Hic gelmez olurmuyum topige poncigim yaaİyiyim canım, yuvarlanıp duruyorumsen napıyorsun asıl, hiç gelmiyorsun topiğe
Hayırlı olsun canım, inşaallah ikisini de sağlıcakla kucağına alırsınKesin ikiz ama biri belli degil gelişcekmi diye
Dua et canim❤
Saol mehloşum bu cuma gununde duani eksik etme canom ❤Hayırlı olsun canım, inşaallah ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın
Ben kendjm acjcamAllahtan dolabımda hazır vardı yoksa kim yapacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?