Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üst üste yememeye çalış yazacaktım yanlış olmuş . düzelttim ama yine buraya yazayım . üst üste yeme . miden hazmetmediyse . bekle miden boşalsın önce.

bende şöyle bi his oluyordu . midem dolu kahvaltı yaptığımın üstünden 5 saat geçti ama yemem lazım . bebek de büyümez , gelişmez .
sonra daha kötü oldum .
illa midenin rahatlamasını beklemen lazım.

Vallahi beni anlatmışsın

İyiyimm büşümm günaydın, sen nasılsın ??
Çalışıyorum ne olsun.. bugün haftanın son günü yarın iş yok, öğlene kadar çalışacağım bugünde saat 1 gibi çıkıcam
ohh misssssss bende bugün cuma olduğu için çok mutluyum
kız 2 gündür eve gider gitmez uyuyorum 21 olmadan yinede uykumu alamıyorum bu haftasonu güzelll bir uyku çekiciimm

ohh misssssss bende bugün cuma olduğu için çok mutluyum
kız 2 gündür eve gider gitmez uyuyorum 21 olmadan yinede uykumu alamıyorum bu haftasonu güzelll bir uyku çekiciimm
Walla bende dün gece 4 te uyudum inanır mısın az daha dursam sabah ezanı okunacaktı yaniiii
ne güzel uyuyabiliyorsun dua et bence keşke bende 9 olmadan uyusam

Walla bende dün gece 4 te uyudum inanır mısın az daha dursam sabah ezanı okunacaktı yaniiii
ne güzel uyuyabiliyorsun dua et bence keşke bende 9 olmadan uyusam
abovv ben zaten 6.30 da uyanıyorum 4 te yatsam heralde hiç iş yapamam iş yerinde
kuzum direkk uykum geliyor eve adım atar atmaz dün burda dönen yemek muhabbetinden canım çorba istemişti onu yaptık eşimle onuda içtim sıcak sıcak anam tıkk gitmişim koltukta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…