- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.541
aminn kuzummm inşallahhhhhhhhhYaa Allah gonlunuzdekinden de guzelini nasip etsin insallah saglikli sihhatli bi evlat versin size
güzel oluyor kuzum ama ben uykumu alamıyorum çok uyusamda sorun ordaİyiyim kuzucuum, bak ben de sendenim bu ara sebepsiz daha çok uyumaya başladımgüzel oluyor ama dimi
Gördüm gördüm ponçiğim eşciğin yokmuş yine sana hasret yine sana özlemmmCanımm ben buralardaydım ama birazdan çıkacağım öğleden sonra izinliyimmAnacığımla ana kız torun gezeceğiz bugün
ne yapıyorsun bakalımm
Hmm evet, eşim yok çok depresyondayımmmGördüm gördüm ponçiğim eşciğin yokmuş yine sana hasret yine sana özlemmm
Ohhhh yapın tabiii, ne güzellll
Ben de şimdi çay koydum napiiim
Bi ara denemek gerekCanim yaa kilo sabitleniyo evet ama şok diyetle tabi devamli yapmamak sarti ile saglik acisindan ufak bi oynama yapabiliyosun.. mesela 1 hafta şok diyet uygulayip 2 kilo verilince 1 hafta normal beslenip tabi asiriya kacmadan kiloyu koruma amacli o sabitleme isini kirmis aliyoruz oyle oyle ben kirdim sabit kilo isini
Bende swni opuyorum cay mi yapiyosn bende gelemB BUSR4poncikvegece @ByNkoaLa @ C Cay6 @mehlika nur @demirleke kıızlar buradasınız sanırııım öpüyorum hepinizi
aminn kuzummm inşallahhhhhhhhh
güzel oluyor kuzum ama ben uykumu alamıyorum çok uyusamda sorun orda
Ahh kuzucum inşallah 3 ayını doldurmadan güzel güzel uykunu aldığın günler olsunaminn kuzummm inşallahhhhhhhhh
güzel oluyor kuzum ama ben uykumu alamıyorum çok uyusamda sorun orda
Patilim ben de öyle düşünüyorum vallahi, azıcık özlemek olmalıHmm evet, eşim yok çok depresyondayımmm
Benim böyle konuştuğumu görendekocamı sevmiyorum sanar herhalde aama çok aşıkımmm kocişkoomaa ,
sadece mıçmıçmıç sevmem çokbir de arada bir özlemek iyi gelir diyenlerdenim.. eşlerinde bence kendileri ile baş başa kalacağı zamanlar, ayrı geçireceği zamanlar olmalı en azından ben öyle dusunuyorum öyle işte ne bilem
Afiyet olsun telatabikimm, şu çayı da ben bir sevemedim herhalde .. günde maksimum 1-2 bardak.. kahvaltılarda o da.
Ama türk kahvesibak canım çekti şöyle bol köpüklüüü olsa da içsekkkk
Ayy gel çayım tabikiiiiBi ara denemek gerek
Bende swni opuyorum cay mi yapiyosn bende gelem
Hangi mantiyi kixAyy gel çayım tabikiiiiama mantını da yerim
Hangi mantiyi kix
Hele bi yapayim da yiyelim birlikte ayip ettin ..
En son yaptigimda esime yavas ye bak 2 dk da bitirme tabagi aksama kdr ugrastim filan demistim
Evet ama olsun yenilsin diye yapiyoruz zaten begenmeyip bahane vermesinden yememesinden cok cok iyiiiAyy o gıcık bi durum dimi akşama kadar uğraşıyorsun bi bakmışsın yoook sağol çayııım
sonunnndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen geldimmm
Hoşbulduk Fistigimsonunnndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldinn bir daha gitme lütfennnnnnnnn
umarımmmmHoşbulduk Fistigim
Umarım bir daha gitmem
hoşgeldin canımBeni de aranıza kabul eder misiniz ?
Alevli taytım ve sayfa 110'daki tüm kılık kıyafet saç stiline uyuyorum
hoşgeldin canım
Büşra ben
Sende kendini tanıtır mısınn
Memnun oldum Baharr kaç yaşındasın :)Hoşbuldum
Çok yaratıcı bir kullanıcı adıyla aranizdayim
Bende Bahar
enteresanteBilinmiyor gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?