- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.521
ikiz olma ihtimalimi varr çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahSaol mehloşum bu cuma gununde duani eksik etme canom ❤
Daha ikincisi net degil gelip gelişmedigi
Ederim inşaallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, inşaallah ikisi de sağlıklı bir şekilde doğarlar,Saol mehloşum bu cuma gununde duani eksik etme canom ❤
Daha ikincisi net degil gelip gelişmedigi
Ben 62 ile hamile kalip 67 kusurle doguma girmistm ...doğum ile birlikte plasenta , bebek , su ,hepsi 6 kg yapıyor .
Amin canimmm❤❤❤Ederim inşaallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, inşaallah ikisi de sağlıklı bir şekilde doğarlar,
aminn cnmikiz olma ihtimalimi varr çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Aayy cok guzel yaa hadi hayirlisi insallah canim benimmAmin canimmm❤❤❤
aminn cnm
İki kese var dedi birinin kalp atişi var dedi ama diger icin beklicez dedi
Masallahh yaa ben de 69 la hamile kalip odemle sisle 89 kilo ile doguma girdim dogumdan 2 hafta icinde odemlerim sislerim gitti 80 kiloya kadar indim.. zamanla verdim zaten suan da 71 kiloyum birazdaha zayiflamak istiyorum tabiiBen 62 ile hamile kalip 67 kusurle doguma girmistm ...
Ne guzel ben ugrasmak jcjn yapicam sirf bugun istesem hazir alirim daBende kendim açtım ama dondurmustum
Ya bide ben kiloya elverisli normalde genc kizken bile gobekli bi insandjm yani inanlmaz biseydi benim icin bu kilo ... bide dogm sonrasi ozel bisey yapmadan 49 olmustum hey gidi smdi kizim 3 yasnda ben gene 61 kiloyum 62 benim vucudumun sabitledigi kiloMasallahh yaa ben de 69 la hamile kalip odemle sisle 89 kilo ile doguma girdim dogumdan 2 hafta icinde odemlerim sislerim gitti 80 kiloya kadar indim.. zamanla verdim zaten suan da 71 kiloyum birazdaha zayiflamak istiyorum tabii
Canim yaa kilo sabitleniyo evet ama şok diyetle tabi devamli yapmamak sarti ile saglik acisindan ufak bi oynama yapabiliyosun.. mesela 1 hafta şok diyet uygulayip 2 kilo verilince 1 hafta normal beslenip tabi asiriya kacmadan kiloyu koruma amacli o sabitleme isini kirmis aliyoruz oyle oyle ben kirdim sabit kilo isiniYa bide ben kiloya elverisli normalde genc kizken bile gobekli bi insandjm yani inanlmaz biseydi benim icin bu kilo ... bide dogm sonrasi ozel bisey yapmadan 49 olmustum hey gidi smdi kizim 3 yasnda ben gene 61 kiloyum 62 benim vucudumun sabitledigi kilo
Fistigimm hosbuldumm
kuzummmmm nasılsınnnnnnB BUSR4poncikvegece ByNkoaLa @ C Cay6 M mehlika nur @demirleke kıızlar buradasınız sanırııım öpüyorum hepinizi
Ben de iyiyim imzoşumFistigimm hosbuldummcok sukur iyiyim sen nasilsin kuzumm ❤
Canımm ben buralardaydım ama birazdan çıkacağım öğleden sonra izinliyimmB BUSR4poncikvegece ByNkoaLa @ C Cay6 M mehlika nur @demirleke kıızlar buradasınız sanırııım öpüyorum hepinizi
Yaa Allah gonlunuzdekinden de guzelini nasip etsin insallah saglikli sihhatli bi evlat versin sizeEşim aradı kızlar sabah rüyasını anlatamamış
Doğum yapıyordun çok güzel bir kızımız oluyordu bakmaya doyamıyordum dedi
Ayy zaten ağlamaya yer arıyorum ağlattı beni
İyiyim kuzucuum, bak ben de sendenim bu ara sebepsiz daha çok uyumaya başladımkuzummmmm nasılsınnnnnn
Yerimm seni beenn bende seni cook seviyorum balimmBen de iyiyim imzoşumseviyorum seni demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?