Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saol mehloşum bu cuma gununde duani eksik etme canom ❤
Daha ikincisi net degil gelip gelişmedigi
Ederim inşaallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, inşaallah ikisi de sağlıklı bir şekilde doğarlar,

Ben 62 ile hamile kalip 67 kusurle doguma girmistm ...
Masallahh yaa ben de 69 la hamile kalip odemle sisle 89 kilo ile doguma girdim dogumdan 2 hafta icinde odemlerim sislerim gitti 80 kiloya kadar indim.. zamanla verdim zaten suan da 71 kiloyum birazdaha zayiflamak istiyorum tabii

Masallahh yaa ben de 69 la hamile kalip odemle sisle 89 kilo ile doguma girdim dogumdan 2 hafta icinde odemlerim sislerim gitti 80 kiloya kadar indim.. zamanla verdim zaten suan da 71 kiloyum birazdaha zayiflamak istiyorum tabii
Ya bide ben kiloya elverisli normalde genc kizken bile gobekli bi insandjm yani inanlmaz biseydi benim icin bu kilo ... bide dogm sonrasi ozel bisey yapmadan 49 olmustum hey gidi smdi kizim 3 yasnda ben gene 61 kiloyum 62 benim vucudumun sabitledigi kilo

Canim yaa kilo sabitleniyo evet ama şok diyetle tabi devamli yapmamak sarti ile saglik acisindan ufak bi oynama yapabiliyosun.. mesela 1 hafta şok diyet uygulayip 2 kilo verilince 1 hafta normal beslenip tabi asiriya kacmadan kiloyu koruma amacli o sabitleme isini kirmis aliyoruz oyle oyle ben kirdim sabit kilo isini

Eşim aradı kızlar sabah rüyasını anlatamamış
Doğum yapıyordun çok güzel bir kızımız oluyordu bakmaya doyamıyordum dedi
Ayy zaten ağlamaya yer arıyorum ağlattı beni
Yaa Allah gonlunuzdekinden de guzelini nasip etsin insallah saglikli sihhatli bi evlat versin size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…